Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Феном Феномыч
:facepalm: тре відповідати "Слава на віки!", ой тут ще вчити і вчити
WakeMe
Member

Я бы очень хотел, чтобы рузен на самом деле был таким крутым, как его рисуют нефонаты. Т.к. 16 потоков дешевле 300$ очень годная цена. Но увы в ряде задач, которыми я и пользуюсь в основном, он сливает интелу полностью. Так что пока нет. Может вторую тачку когда-то, но тоже не уверен.
Феном Феномыч
Member

_SerGe_
Сорян, исправимся :beer:

Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
WakeMe:Может вторую тачку когда-то, но тоже не уверен.
Скажем так, средняя (достаточная для многих) производительность за средний прайс, даже бюджетный. Я понимаю, все хотят что бы что то за 150(с мб), порвало что то по цене 400 ( только процессор) но мы то все понимаем.
Sanьka
Member

Вот Интел готовит новый пендаль по Амудэ, промежуточную архитектуру.
Что вполне разумно. И обкатать немного и конкурента держать на месте.
HappyBird
Member

Sanьka
Главное интолу самому себе пендалей не наставить
Sanьka
Member

HappyBird:Главное интолу самому себе пендалей не наставить
а че, мы бы только выиграли. Мне поф кто кому, лишь бы побольше.

Печалит что с выходом более менее конкурентного проца, АМД полностью завалило графику. По сути древняя 2 годичная 1080Ти так и не побеждена.
За 2080Ти вообще молчу. А что еще хуже, то непонятно когда АМД хоть что то родит в противовес.
Я лично не ожидаю вау эффекта от очередного переименовывания и допила древнего ГКН 2012 года.
WakeMe
Member

Я тут вот что нашел на просторах ютюба.
dota 2
Изображение
Вот бы рипер затестить в ней, кроме СК2 :)

Вроде и ФПС жменя целая, но вот эти редкие события это путь к фризам, которые несут за собой не прожатую вовремя одну кнопку, что ведёт к сливу всей команды и полыханию пердаков. АМД оно такое :lamer:
zuk
Member

WakeMe:Я тут вот что нашел на просторах ютюба.
dota 2
Изображение
Вот бы рипер затестить в ней, кроме СК2 :)

Вроде и ФПС жменя целая, но вот эти редкие события это путь к фризам, которые несут за собой не прожатую вовремя одну кнопку, что ведёт к сливу всей команды и полыханию пердаков. АМД оно такое :lamer:
как ты правильно заметил, там на каждом замесе фризы будут адовые, вроде юнитов меньше чем в ск2, но когда 5х5 и каждый по прокасту кинет весьма тяжело будет(а если еще и каждый саммонов вызовет) :weep:

хотя, в ХоН все еще намного печальнее, чем в дота 2
Scoffer
Member

WakeMe
Двигло Source дуже, дуже любить продуктивність на ядро, і не терпить ніяких провалів в частоті, що спостерігаються наприклад для i5-8400.
Тому доті і контрі подавай лише К-процесори. Можна і3, але К :D
_SerGe_
Member

імхо. розробники все таки собі не вороги і попередні роки орієнтувались на ринок процесорів, який по суті був монополізований інтелом, якщо збережеться тенденція по росту долі АМД на ринку, то і частина розробників почне використовувати переваги архітектури АМД
zuk
Member

_SerGe_
как писал пан Scoffer, пока не будет компилятора от АМД, во всех играх тащить будет интел

ибо
Для качественной игры главное чтобы это не было АМД. (c)
Scoffer
Member

_SerGe_
Для початку AMD треба випустити багатопоточний профайлер хоча б приблизно схожий по можливостям на інструменти з комплекту Intel Parallel Studio.
А то як ядра штампувати, то вони знають, а як відлагоджувати проги під їхні ядра, так тупо нічим. Сторонніх інструментів теж немає, в тому числі за гроші.

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
Нормального пропрієтарного компілятора рівня інтелівського теж немає. Ну там хоча б відкриті є. Принаймні вони працюють. Але це теж просадка в якийсь десяток відсотків на рівному місці.
_SerGe_
Member

Scoffer
zuk
ну якщо амд ще випустить свій компілятор, то інтелу точно гайки
Scoffer
Member

_SerGe_
Не випустять :rotate: Навіть маючи купу бабла це не за день робиться. Інтел свій шліфує вже років 30, а IBM всі 50.
І не в компліляторі основна проблема. ПРОФАЙЛЕР!
Последний раз редактировалось Scoffer 13.12.2018 10:30, всего редактировалось 1 раз.
_SerGe_
Member

Scoffer
Ліза не дурна баба, напевно, поставила таку задачу зі своїм приходом, і не вірю, що розробки не велись раніше
leif
Member

Феном Феномыч:Скажем так, средняя (достаточная для многих
оце головна ілюзія, яку маркетологам амд вдалось запхати в голови споживачам, я вважаю.

типу вибір між амд та інтел — це вибір між середньою, але цілком достатньою продуктивністю у всіх завданнях включно з рендером (амд) і між високою продуктивністю в іграх і трохи вищою в всьому іншому, але з повільнішим рендером (інтел) і НАБАГАТО ДОРОЖЧЕ (версія маркетологів амд).

типу фрізи і інші недоліки архітектури ZEN помітні тільки в іграх, а так проц 10% відстає від актуального інтелу воднопотоці :laugh: :laugh: :laugh: і тд. ага, якби

перший час це настільки спрацьовувало, що 1700 продавали по ціні 6700к :facepalm:

насправді ж вибор зовсім інакше стоїть і якість\комфорт використання компа з інтелом суттєво перевищує такий для амд.

з якісного, амд може запропонувати на теперешній момент тільки дешеву обчислювану спроможність в завданнях накшталт обробки відео, але такі пироги і призводять до того, що амд додому можна купити хіба як другу систему для обробки відео\даних, якщо в тому є така потреба (що я для себе і зробив) :shuffle:

Отправлено спустя 4 минуты 11 секунд:
WakeMe:Вот бы рипер затестить в ней, кроме СК2
не вмію грати, ніколи навіть не запускав, але в стімі маю, хтось подарував колись (чи вона вже безкоштовна стала?)

так шо теоретично міг би протестити, але сходу до мід-гейм ще треба дожити :laugh:
WakeMe
Member

leif:
не вмію грати, ніколи навіть не запускав, але в стімі маю, хтось подарував колись (чи вона вже безкоштовна стала?)

так шо теоретично міг би протестити, але сходу до мід-гейм ще треба дожити :laugh:
Она бесплатная и там есть реплеи, самому играть не надо, просто включить и все. Нужно только реплей плавильный выбрать :D вечером попробую найти что-то перегруженное эффектами
zuk
Member

leif
можно просто реплей прогнать на разных конфигурациях и все будет видно, играть не обязательно
leif
Member

WakeMe:Она бесплатная и там есть реплеи, самому играть не надо, просто включить и все. Нужно только реплей плавильный выбрать вечером попробую найти что-то перегруженное эффектами

якщо самому грати не треба, то без проблем можу прогнати тест\записати відео :beer:

мені здається, що для тих хто не порівнював напряму геймплей за інтел\амд без відео взагалі важко оцінити, наскільки ті дропи набридливі, і як чудово грається без них :)

наприклад дивиться амд-шник на той графік, що ти виклав, і думає:

"та, то фігня, дропи до 35фпс проти дропів до 70 з інтелом, то помітять тільки убер-задроти, а я у себе навіть не зверну уваги"

а насправді виходить інакше.
zuk
Member

leif
ну если играть в доту и все время сидеть на базе/в лесу, не лезть в замесы, то и дропов никаких не будет :D

тута реплеи на любой вкус(правда не знаю какой самый жирный)
http://dotavideo.ru/replays/

и я не знаю, но, думаю, что в танках будет та же картина, что и в доте2/ск2 и прочих
Закрыто