Последние статьи и обзоры
Новости
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Феном Феномыч
Member
тонко.leif:ти собі вирішив купити карту амд замість nvidia?
-
Sanьka
Member
-
leif
Member
мені здається, що і в старкрафті (звісно якщо не на телефоні дивитися відео геймплею) там помітно, що амд інакше малює.
-
Феном Феномыч
Member
leif
В игре, на смарте не особо, не присматривался, на фото есть отличия. И по старой памяти.
В игре, на смарте не особо, не присматривался, на фото есть отличия. И по старой памяти.
-
tcpdump
Member
ну, теперь точно надо ориентироваться на то, какой проц в системе. если АМД - лучше взять 588 даже если 1060 была бы чууть быстрее по тестамSanьka:а карты то равнозначные, с небольшим плюсиком в сторону 588 по произ-ти и жору.
Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
я только на сиськахаве SoVaR разницу увидел, морэ немного шумновато, там разницы не вижуФеном Феномыч:на фото есть отличия
-
leif
Member
з морем це великий кроп (майже 100%), тобто там 10 чи 12 мп були оригінали і обидва виглядають чіткими і взагалі схожими на перший погляд, але якщо наближувати, то помітно як по контуру гір зображення на nvidia пливе. от так само воно всюди пливе, тоді як на амд відчуття якогось edge enhancment'у постійне. може він десь є "вшитий"?)tcpdump:я только на сиськахаве SoVaR разницу увидел, морэ немного шумновато, там разницы не вижу
бо ще раз повторюсь це все помітно ще до встановлення драйверів
-
_SerGe_
Member
leif
я тебе питаю чи розганяється ще поверх своїх частот чи ні, а ти мені ліпиш якусь дічь про зібрався купувати
я тебе питаю чи розганяється ще поверх своїх частот чи ні, а ти мені ліпиш якусь дічь про зібрався купувати
-
leif
Member
_SerGe_
давай спочатку заповниш профіль, ми подивимось яку тобі мамка відеокарту купила, а я тобі скажу розганяється чи ні?
давай спочатку заповниш профіль, ми подивимось яку тобі мамка відеокарту купила, а я тобі скажу розганяється чи ні?
-
Sanьka
Member
Палюбэ НВидия 730 4ГБ ДДР3. Что бы на переменках хвастатьсяleif:яку тобі мамка відеокарту купила
Вот он и не светит ее в профиле.
-
_SerGe_
Member
так у мене встройка ви не шарите чи шо?
-
Sanьka
Member
НВидия 730 4ГБ ДДР3 как тянет дотку?
Понятно почему ему фризы проца пофигу, с 730-й там такие лаги что и фризы не заметны.
Понятно почему ему фризы проца пофигу, с 730-й там такие лаги что и фризы не заметны.
-
leif
Member
і де ж вона "встроєна" твоя встройка?
в мат. платі чи в процесорі?
в мат. платі чи в процесорі?
-
Sanьka
Member
Ничего, будешь хорошо учится, купят что то поболее
Отправлено спустя 48 секунд:
Это часом не сын Фелиса? Как дело до пруфов то сливается как школник.
Отправлено спустя 48 секунд:
Это часом не сын Фелиса? Как дело до пруфов то сливается как школник.
-
_SerGe_
Member
leif
в проці, вега6
в проці, вега6
-
Sanьka
Member
-
leif
Member
_SerGe_
заповни вже профіль нормально
тобі Ліза спеціальне "NEFONAT" едішн надіслала?Конфигурация ПК
Ryzen 5 1600 3.8@1.28 В
заповни вже профіль нормально
-
_SerGe_
Member
пропоную вгадати
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Перша підказка: У назві 4 цифри
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Перша підказка: У назві 4 цифри
-
Святой
Member
_SerGe_
GeForce 6200TC?
GeForce 6200TC?
-
leif
Member
може ще знаки зодіаку вгадувати будемо тут?_SerGe_:пропоную вгадати
все з тобою ясно, таких як ти сам знаєш як називають.
того шо в профілі у тебе теж немає.
але розгон вигадав же ж навіть, а відеокарту не зміг
-
_SerGe_
Member
Святой
нє, дуже дуже холодно
нє, дуже дуже холодно