Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Sanьka:видать НВидия. Эще один диванный любитель АМД
ага, мабуть навіть так сильно полюбив амд, що гидує в профіль написати, що в самого карта зелена :laugh:
_SerGe_
Member

leif
та да :lol:
111.JPG
Sanьka
Member

leif: що гидує в профіль написати, що в самого карта зелена
100 пудово, не хватило что бы быть истинным алым, продался Хуангу зраднык.
А на проц Интел видать денег не дали, а на завтраках долго экономить. Иначе был бы типичным красным с Интел+НВидия.
Последний раз редактировалось Sanьka 11.12.2018 12:29, всего редактировалось 1 раз.
_SerGe_
Member

інтоль розганяємо, новідію розганяємо, ріпері 588 в сток, ой :lol: :laugh: :laugh:
Sanьka
Member

_SerGe_: ріпері 588 в сток, ой
ЗРАДА!!!! Как там твоя нвидия поживает?
leif
Member

_SerGe_

я вже зрозумів, шо насміхатися з таких як ти неправильно, тому замість тролінга, тримай:

6700k + 1080ти: https://vimeo.com/302696695

4790к + 1080 (node 202): https://vimeo.com/301450087

1950Х + 1080ти: https://vimeo.com/301453287

1950Х + RX 588: https://vimeo.com/305535294

4790k+ 1080(60fps) https://vimeo.com/305561668

тобі і так непросто живеться
Последний раз редактировалось leif 11.12.2018 12:33, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

leif:тобі і так непросто живеться
Да не старайся, он упорот, ему ничего не докажешь даже если 100 пруфовк кинуть, все равно он будет топить за АМД сидя на НВИдии.
leif
Member

_SerGe_:інтоль розганяємо, новідію розганяємо, ріпері 588 в сток, ой
ще раз для тих хто не вміє читати:

ТР в Game Mode, що радить сама амд.

слайд з тредріпером, який я два раз викладав нещодавно ти теж не бачив, бідненький?
Sanьka
Member

Тупо амудешника _SerGe_ как паршивого кота моканули в его "росу" пруфами. :laugh:

Браво leif :super: :beer:
_SerGe_
Member

leif
ну всьо, прочитав останні дві сторінки, як ти і казав, знайшов лише 2 відео, можна додати згрупувати все в одне повідомлення, як ти і зробив після копняка в жопу, молодець
leif
Member

Sanьka:Да не старайся, он упорот, ему ничего не докажешь даже если 100 пруфовк кинуть, все равно он будет топить за АМД сидя на НВИдии.
та я навіть і не мрію його переконати, мені по приколу, як вони викручуються кожен раз по різному :)

тести не тести, пруфи не пруфи, проци не ті.

он нещодавно хтось кидав тест 7700к@3.4ghz vs 2400g@3.4 без графіки на однаковій частоті і ядер і пам'яті.

так все одно нещасні сказали, шо тест неправильний :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту :
_SerGe_
можеш не виправдовуватись, хлопче))

з тобою все зрозуміло
_SerGe_
Member

leif
о ше одне, інтоль і новідіа свої продукти рекомендує розганяти чи шо?
leif
Member

_SerGe_:о ше одне, інтоль і новідіа свої продукти рекомендує розганяти чи шо?
а процесори з літерою К вони нашо випускають? (у мене тільки такі)

відеокарти ж в цьому тесті ні на шо не впливають. в розгоні всі. там де впливають — було зменшено налаштування графіки, шоб не впливало.

слухай, а якщо я сьогодні зроблю тест на однаковій частоті 6700к і TR1950X, з пам'яттю і там і там 3000мгц і з радєоном 588?

я вже знаю, що там буде. а що скажеш ти? :laugh:

третій раз, про всяк випадок:
спойлер
Изображение
_SerGe_
Member

leif
так я не бачу у чому проблема протестувати амд+нвідіа, амд+амд/інтел+нвідіа іінтел+амд на однакових налаштуваннях і потім робити якісь висновки, хто і де фрізить, а не страдати
leif
Member

_SerGe_:leif
так я не бачу у чому проблема протестувати амд+нвідіа, амд+амд/інтел+нвідіа іінтел+амд на однакових налаштуваннях і потім робити якісь висновки, хто і де фрізить, а не страдати
:facepalm:

ти серйозно думаєш, шо ті 200-300мгц по ядрах шось там змінять? :laugh:

оце наївність! (чи просто досвіду немає)

ну добре, готуй сам знаєш що

мені висновки не потрібні, я для себе їх давно зробив, це я таких як ти розважаю :laugh:

якщо зараз все швиденько завершую по роботі, то сьогодні буде 6700к сток + 2933мгц RAM vs TR 1950X + 2933 Мгц RAM сток в гейм мод, radeon 588 :banan:
Sanьka
Member

Как же страдает нефонатик, уже не знает что придумать :popcorn:

Для того что бы АМуДэ хоть как то сравнялось с Интолом, Интол надо даунгрейдить, уж слишком быстрый. Иначе зрада,!
А че алые не просят залочить пару ядер Трипера? Ведь это нечестно, у АМД больше ядр. Так же как у Интела частота выше.
Если уравнивать, так уравнивать.
leif
Member

Sanьka:Как же страдает нефонатик, уже не знает что придумать
та там очевидно по тих тестах, шо вже є, шо навіть стоковий i7 4790к на ДДР3 (ддр3, Карл!) обходить TR 1950х з пам'яттю хоч 2133 хоч 3000

але нехай, у мене не завжди буде стільки часу, але зараз є трохи, можу і тестів записати)

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Sanьka:А че алые не просят залочить пару ядер Трипера? Ведь это нечестно, у АМД больше ядр.
так я ж і локав, два тести шо я записував були в 8c\16t :laugh:

якщо б я записав з усіма 16 ядрами, там би навіть бомбокоробас заплакав би)
zuk
Member

реакция любых нефонатов на "расово неправильные" пруфы

tcpdump
Member

leif:слухай, а якщо я сьогодні зроблю тест на однаковій частоті 6700к і TR1950X, з пам'яттю і там і там 3000мгц і з радєоном 588?
да забей и отдохни, ну.
leif:ти серйозно думаєш, шо ті 200-300мгц по ядрах шось там змінять?
интересно, он в курсе что тредриппер это топ 5% модулей, то есть в случае с "обычным" десктопом ситуация ещё плачевнее может быть?
_SerGe_
Ты пока что "Боря, ти не то робиш". Даю подсказку. говори что первое поколение просто плохое, пусть попробуют с ТР2ххх сравнить, вот там будет фан, эмейзинг, экспириенс, и, наверное, сила земли. Потому что ситуация такова, что другое железо тут в теме есть, и в тесты тебя могут тыкать пока не надоест (или это и есть твой план?)
leif
Member

tcpdump:да забей и отдохни, ну.
вже за місяць-два у мене має дещо змінитися формат роботи і я не матиму можливості заходити так часто на форум, тестувати старкрафти і тим паче відписувати таким безвідеокарточним як _SerGe_ :shuffle:

користуюся нагодою :banan:

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
tcpdump:Ты пока что "Боря, ти не то робиш". Даю подсказку. говори что первое поколение просто плохое, пусть попробуют с ТР2ххх сравнить, вот там будет фан, эмейзинг, экспириенс, и, наверное, сила земли. Потому что ситуация такова, что другое железо тут в теме есть, и в тесты тебя могут тыкать пока не надоест (или это и есть твой план?)
до речі, у нас на форумі хтось переходив з zen'у першого на zen+? не відписував враження?
Закрыто