Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Sanьka
Member
А к Рузену не надо?Феном Феномыч:. К процу надо ещё экосистема
А зачем если можно выделить эту сумму без проблем?Феном Феномыч:А так, по мне, лучше сэкономить на проце.
-
Scoffer
Member
Як на мене, то для ігрового компа на процесорі зараз економити немає сенсу, оскільки на фоні ціни оперативи і відяхи проц коштує не так вже і багато.
-
Феном Феномыч
Member
Та ну, самая душная 3000 беретSanьka:А к Рузену не надо? Особенно ОЗУ . Ты сам себя перефонатил.
Ну как сказать, есть у человека БП, который пережил не одну сборку, монитор 60ка, плохенький корпус, видяшка времён Очакова и т.д. и 8 штук на каменюку. Я бы начал не с этого.Sanьka:А зачем если можно выделить эту сумму без проблем?
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Эсли кроме камня, остальное в порядке, почему бы и нет.Scoffer:Як на мене, то для ігрового компа на процесорі зараз економити немає сенсу, оскільки на фоні ціни оперативи і відяхи проц коштує не так вже і багато.
-
Святой
Member
Зависит от проца. Если брать народные Е5 под 2011 (да да хуананизм) Или 1600 райзен под разгон то проц стоит не дорого а если "сперминаторов" типа 9900к 7900к и такого рода непотребства то как бы не факт. Да и вообще понятия игровой комп очень растяжимое. Для кого то FX 8300 @ 5000 с 290X игровой а комуто подавай кофекйник топовый (скальпированый на воде "Есентуки"Як на мене, то для ігрового компа на процесорі зараз економити немає сенсу, оскільки на фоні ціни оперативи і відяхи проц коштує не так вже і багато.
-
Sanьka
Member
Ну ок, тогда лучше взять подешевле ой5 и более качественный бпФеном Феномыч:Ну как сказать, есть у человека БП, который пережил не одну сборку, монитор 60ка, плохенький корпус, видяшка времён Очакова и т.д. и 8 штук на каменюку. Я бы начал не с этого.
-
Scoffer
Member
Пропоную вважати комп ігровим, якщо він не гірше за консоль 
-
Феном Феномыч
Member
Святой
вот вот. Мать камень карта да и озу модно поменять, а вот все остальное должно быть на высоте, для начала.
Отправлено спустя 51 секунду:
Отправлено спустя 51 секунду:
С вами не согласны овердофигаScoffer:Пропоную вважати комп ігровим, якщо він не гірше за консоль
-
Sanьka
Member
Майхеймовская "вода" дороже будетСвятой:на воде "Есентуки"
А дропы они тоже для всех разные или таки всех бесят? Так как АМД даже дорогие дают вам те самые ДРОПЫ!Святой: У каждого понятие игровой комп- разное.
Для меня Игровой комп - который позволяет играть современные игры как минимум на средних настройках и выше.
-
Scoffer
Member
Феном Феномыч
Я колись на ноуті з gt210 пройшов старкрафт2, причому на тачі, бо забув мишу у відпустку
Але ігровим компом язик в мене не повертався цей ноут називати ще коли 210 була відносно свіжою картою.
Орієнтування на найпотужнішу на даний момент часу консоль вважаю мінімальним рівнем компа під іграшки. Особливо враховуючи, що консолі зараз зірок з неба не знімають, і вендори прорахувати найменш необхідну комплектуху в них для більш-менш пристойної гри.
Я колись на ноуті з gt210 пройшов старкрафт2, причому на тачі, бо забув мишу у відпустку
Орієнтування на найпотужнішу на даний момент часу консоль вважаю мінімальним рівнем компа під іграшки. Особливо враховуючи, що консолі зараз зірок з неба не знімають, і вендори прорахувати найменш необхідну комплектуху в них для більш-менш пристойної гри.
Последний раз редактировалось Scoffer 11.12.2018 11:47, всего редактировалось 1 раз.
-
_SerGe_
Member
Sanьka
шо за дропи?
шо за дропи?
-
Sanьka
Member
ой праснулись. Полфорума за них говорит._SerGe_:Sanьka
шо за дропи?
Глянь на прошлой странице, там Лейф даже видео скинул, что лично сделал.
-
tcpdump
Member
ну какбы, это совсем не сложноScoffer:Пропоную вважати комп ігровим, якщо він не гірше за консоль
-
Scoffer
Member
tcpdump
Так тут вже протестують
Так тут вже протестують
-
_SerGe_
Member
Sanьka
ой
порівнювати різні проци з різними відеокартами це 5

ой
-
leif
Member
червоні навіть якщо подивляться скажуть, шоSanьka:Глянь на прошлой странице, там Лейф даже видео скинул, что лично сделал.
1) дропів нема
2) якщо і є, то не помітні
3) пам'ять не 3600
4) ск2 нічого не доводить
5)ТР — проц. для роботи
6) інтел нічим не кращий просто дорожчий
ага, так воно і є
-
Феном Феномыч
Member
Ну есть проспдки, на интеле чуть меньше на АМД чуть больше. Фризов не видел, в отличии от интела, на гта.
-
leif
Member
у тебе взагалі відеокарта є? а то в профілі не зазначено_SerGe_:ой порівнювати різні проци з різними відеокартами це 5
порівняння з однаковими відеокартами вже було, коли ти читати навчишся хоча б однією мовою
-
_SerGe_
Member
leif
ну я бачив ріпер+588 і 4790+1080, це да мощне порівння, як *** з палкою
типовий нефонат
ну я бачив ріпер+588 і 4790+1080, це да мощне порівння, як *** з палкою
-
leif
Member
ясно, як зможеш прочитати хоча б дві сторінки форуму підряд — поговоримо_SerGe_:ну я бачив ріпер+588 і 4790+1080, це да мощне порівння, як *** з палкою типовий нефонат
а зараз піди уроки краще повчи
-
Sanьka
Member
+1, упоротым никогда ничего не доказать. А оно и не надо, главное себе купить норм, а на них пофигleif:червоні навіть якщо подивляться скажуть, шо
1) дропів нема
2) якщо і є, то не помітні
3) пам'ять не 3600
4) ск2 нічого не доводить
5)ТР — проц. для роботи
6) інтел нічим не кращий просто дорожчий
ага, так воно і є
И вообще для АМД надо только правильные тепличные условия иначе зрада!
видать НВидия у него. Еще один диванный любитель АМДleif:у тебе взагалі відеокарта є? а то в профілі не зазначено
Последний раз редактировалось Sanьka 11.12.2018 12:24, всего редактировалось 1 раз.