Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор телевизора
-
b_andriy
Member
Freem-freem опачки, спасибо 
-
Freem-freem
Member
А толку? У меня 7402 кажется с VA матрицей и я вижу искажение цветов когда я стою сбоку тв вообще чуть ли не за рамкой, при таком углу и IPS не панацея, а цвета лучше на VAJampwnz:В плане, там же ips на лыжах пишут.
b_andriy
-
zefir9477
Member
Привіт, сучасні ва матриці майже не поступаються іпс в плані картинки, вони виглядають +- однаково, тут вже на перший план виходить заводська калібровка (та можна і ручками налаштувати). На мою думку на даний час всі нормальні тв роблять на ВА матриці, іпс у лижі виграє тільки для перегляду під кутом, а ВА виграє при перегляді в темноті, так як чорний колір ну самі знаєте і контраст. Тож як на мене вибір очевидний.Jampwnz:Так я не понял, самс или лыжа именно по картинке лучше? В плане, там же ips на лыжах пишут.
П.с. Хоча соньки із коробки видають картинку кращу, можна подивитися хф70хх та цінники на них конські.
Потрібно хдмі версії 2.0b, в теорії так на практиці не знаю...b_andriy:Я так через 7.5м хдми PS4 играю которая в соседней комнате стоит
ага и кстати у меня почему то в нем нет в меню опции HDR, может это зависеть от хдми кабеля?
-
Jampwnz
Member
zefir9477
Freem-freem
в самсах VA или к чему эта опись? А что по скорости, в принципе я его для компа беру, ips или va (если эта va в самсах стоит). Freesync в них нигде нет?
Freem-freem
в самсах VA или к чему эта опись? А что по скорости, в принципе я его для компа беру, ips или va (если эта va в самсах стоит). Freesync в них нигде нет?
-
zefir9477
Member
Jampwnz
В самсах ВА, швидкість відгуку в обох випадках чудова (зараз впринціпі у всих тв з цим немає проблем, хіба може ви кіберспортсмен), наскільки знаю в деяких більш дорожчих самсах NU8000 Q6FN є така фіча, взагалі та 120Гц картинка плавніша.в самсах VA или к чему эта опись? А что по скорости, в принципе я его для компа беру, ips или va (если эта va в самсах стоит). Freesync в них нигде нет?
-
Tesseract
Member
Jampwnz
FreeSync поки що лише в топах Самса: https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 06/122066/ В наступному році ця фішка має з'явитися у більшій кількості телевізорів від різних виробників.
FreeSync поки що лише в топах Самса: https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 06/122066/ В наступному році ця фішка має з'явитися у більшій кількості телевізорів від різних виробників.
-
zefir9477
Member
b_andriy
HDR при такому рівні яскравості (250 кдм2) це тільки для галочки(
HDR при такому рівні яскравості (250 кдм2) це тільки для галочки(
-
fantomrulezz
Member
Те TCL и Hisense, что возятся к нам официально - говно жуткое, тормозные, пластик пованивает и рядом не валялись со Skyworth.Shandor1982:А от TCL, Hisense це Китай, нормальний такий Китай, як і Skyworth, який багато хто, вважає №1 серед китайських виробників ТВ. Сам хтів взяти Skyworth, але не склалось
Реально, на рынке есть хороший китай - Skyworth, есть более менее приличный - Kivi, Ergo, а все остальные лучше обходить стороной.
-
Shandor1982
Member
Може й так. Дивився Hisense в магазині - враження ті самі. Skyworth дуже сподобався, але не зійшлосяfantomrulezz:Те TCL и Hisense, что возятся к нам официально - говно жуткое, тормозные, пластик пованивает и рядом не валялись со Skyworth.Shandor1982:А от TCL, Hisense це Китай, нормальний такий Китай, як і Skyworth, який багато хто, вважає №1 серед китайських виробників ТВ. Сам хтів взяти Skyworth, але не склалось
Реально, на рынке есть хороший китай - Skyworth, есть более менее приличный - Kivi, Ergo, а все остальные лучше обходить стороной.
Хоча за кордоном TCL - ну типу крутий такий бренд з піднебесної. Може до нас шлак всякий сплавляють. Я пам'ятаю їх CRT монітори на роботі - класні були. Ergo буває різним. Мені на роботі панель Bravis повісили - ну так я про неї теж нічого поганого сказати не можу, хоча налаштований був критично. А от Kiwi взяли знайомі, то незадоволені - глючить, підвисає, помітне нерівномірне підсвічування. Кажуть, їх треба вибирати. Бренд же ж типу український
-
Freem-freem
Member
Я давал уже это ссылку, например мой https://www.displayspecifications.com/en/model/1818125e инпут лаг 15мс, я отлично и на ПК играю с ТВ.Jampwnz: А что по скорости, в принципе я его для компа беру
Если рядом поставить более дорогой, то да, а если ты другого не видел, то HDR отличная штука, НО не на ПК, на ПК убогая реализация, вот PS4 выдает отличную картинку если включен в играх HDR, причем отключая его заметно видно, что насыщенность и цвета не такие.zefir9477:HDR при такому рівні яскравості (250 кдм2) це тільки для галочки(
-
zefir9477
Member
Freem-freem
Ну кожному своє... Та ХДРом це назвати не можна скоріше пресет зображення))Если рядом поставить более дорогой, то да, а если ты другого не видел, то HDR отличная штука, НО не на ПК, на ПК убогая реализация, вот PS4 выдает отличную картинку если включен в играх HDR, причем отключая его заметно видно, что насыщенность и цвета не такие.
-
b_andriy
Member
Спасибо еще раз, так тупарыло назвали что я б никогда не догадался как его включить, теперь работаетFreem-freem:Она там иначе называется General - External devices и там Apply UHD для HDMI входов.b_andriy: опции HDR
-
Freem-freem
Member
b_andriy
Да я так же не мог найти, пока один форумчанин не подсказал
HDR есть или для галки?
HDR есть или для галки?
-
snapdragon999
Member
Что взять до десятки нормальное? Не дешманского бренда
-
Tesseract
Member
Соньку візьміть, у них навіть на малих діагоналях підсвітка не мерехтить. Але смарту, можна сказати, не буде зовсім ніякого.
-
vavan222
Member
Выбираю телевизор 43 дюйма. Помогите пожалуйста. Перечитал много форумов. И между матрицей va и ips, мне важны углы поэтому я выбрал, ips. Самсунг тогда само собой отпадает. Есть с магико пультом: Lg 43UK6950, 43UK6750,43UJ670V, 43UJ6517, 43UJ6307, 43UJ635V, 43UK6400, LG 43UK6200. Cмущают меня матрица rgbw. Пишут что разницы между 6 серии, в качестве картинки незаметно будет, некоторые пишут наоборот, ниже 6750 не стоит брать.
1. Действительно ли матрица и процессор одинаковы для что для Lg 43UK6950 и 43UK6200?
2 Нашел в прайсе еще старая модель LG 43UJ750V где будет лучше картинка LG 43UJ750V, 43UK6750 или 43UK6950?
3. Может есть какие-то телевизор аналог выбранных мной в этом ценовом диапазоне где будет лучше картинка?
1. Действительно ли матрица и процессор одинаковы для что для Lg 43UK6950 и 43UK6200?
2 Нашел в прайсе еще старая модель LG 43UJ750V где будет лучше картинка LG 43UJ750V, 43UK6750 или 43UK6950?
3. Может есть какие-то телевизор аналог выбранных мной в этом ценовом диапазоне где будет лучше картинка?
-
Tesseract
Member
vavan222
На рахунок RGBW можна отут уточнити: https://www.displayspecifications.com/ru/brand/a1025
Якщо його боїтеся, то гляньте іще Philips, наприклад 43PUS6503. У них як правило також всюди IPS, але без RGBW. А взагалі, якщо хочете зробити хороший вибір, то запишіть на флешку той контент, який збираєтеся дивитись, і йдіть з цією флешкою в магазин.
На рахунок RGBW можна отут уточнити: https://www.displayspecifications.com/ru/brand/a1025
Якщо його боїтеся, то гляньте іще Philips, наприклад 43PUS6503. У них як правило також всюди IPS, але без RGBW. А взагалі, якщо хочете зробити хороший вибір, то запишіть на флешку той контент, який збираєтеся дивитись, і йдіть з цією флешкою в магазин.
-
b_andriy
Member
Наверное для галки, ну что то там меняется но прям так чтобы я сказав ВАУУУУ то нет такого, правда это я пробовал на анчартеде 4 и рдр2, в рдр2 отключил его, как то много темного и белого с нимFreem-freem:b_andriy
HDR есть или для галки?
-
vavan222
Member
Tesseract
Брати буду не в магазині типу фокстрот бо там ціни завишині, тай модей дуже мало, а в інтернет магазині displayspecifications.com не всі моделі є. Ось наприклад
LG 43UJ7507 ніде неможу знайти обзор. http://ultrahd.su/tv/lg/55uj750v-obzor.html ось по цьому обзорі можна зробити висновок що LG 43UJ750V значно кращий телевізор ніж 43UK6750 или 43UK6950. Але його в Україні майже нема.
Брати буду не в магазині типу фокстрот бо там ціни завишині, тай модей дуже мало, а в інтернет магазині displayspecifications.com не всі моделі є. Ось наприклад
LG 43UJ7507 ніде неможу знайти обзор. http://ultrahd.su/tv/lg/55uj750v-obzor.html ось по цьому обзорі можна зробити висновок що LG 43UJ750V значно кращий телевізор ніж 43UK6750 или 43UK6950. Але його в Україні майже нема.
-
Tesseract
Member
Остання цифра різна для різних країн, але начинка всюди однакова: https://www.displayspecifications.com/ru/model/c1fbb1bvavan222:43UJ750
І я би не довіряв одному єдиному сайту. Тим більше, що ніяких замірів якості картинки спеціальним обладнанням вони не робили.
Якщо збираєтеся замовляти в онлайні, то усе одно варто подивитися цікаві моделі в живу.