Сборы на Star Citizen превысили $200 млн

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

$200 млн
Мало! Этого недостаточно. Как думаете, полмиллиарда $$$ наберут?
NiTr0
Member

Scoffer: Але як багато іграшок, навіть з числа ААА, залишаються актуальними хоча б рік?
MMORPG - какбы практически все. взлетела на старте - игроки в нее играют поболее года. не взлетела - ну что ж, похоронили и делов-то.
Tanunah
Member

как много романтиков желают сыбать с этой планетёнки)
Andrey2005
Member

Prescott:Эту аферу когда-нибудь раскроют ?
Все добровольно, в соглашении написано "никто никому не должен". В МММ обещали большие деньги но кинули, а тут обещают собирать деньги, и честно выполняют :gigi:
Jumper007
Member

Тем временем

https://store.steampowered.com/app/3921 ... ?l=russian

ни кто не ожидал, но до релиза осталось 10 дней :-/
Artistus
Digital Artist

Хлопчики, ви не знаєте, про що пишете. 95% коментарів сиплють сарказмом і чорним негативом. Може досить тупити в коментах про рендерені ролики, а "лично опробовать Star Citizen с 23 ноября по 1 декабря. На этот период космический симулятор станет бесплатным."? Це, якщо я не помиляюсь, третій раз (третій рік), коли гру дадуть попробувати безкоштовно усім бажаючим. Так спробуйте і подивіться на роботу студії. Чи на вашому залізі воно не злетить? До речі, наскільки я чув, останнім часом продуктивність непогано підняли оптимізацією. Ну а якщо вас розбирає заздрість, що на вашому залізі не йде плавно на мінімалках, а в когось плавно працює, ну то навіщо постити такі дурниці про МММ, піраміду, мильну бульбашку і т.п.? Ну серйозно, ніхто ж не винен, що ви на всі ці розводняки регулярно ведетеся. Таке враження, що люди з буремних 90-х потрапили в майбутнє і відвідали форум у 2018 році.
:facepalm: :horror:
MexaHuK_DM
Member

Artistus
С точки зрения малограмотного идиота — безусловно.
Artistus
Digital Artist

MexaHuK_DM
Що безумовно і кого ви маркуєте малограмотним ідіотом?

З моєї точки зору, як спеціаліста в медицині, люди маркують інших людей поняттями і штампами, властивими їм самим. Визначення вами себе, як малограмотного, цілком відповідає дійсності, а ідіот - ні.

Обгрунтую свою точку зору. Малограмоність ваша пов'язана з незнанням класифікації олігофренії і присвоєнням собі невірного ступеню тяжкості. Ось класифікація - ознайомтеся:
Ідіотія - це найважче слабоумство (глибока розумова відсталість) з майже повною відсутністю мови і мислення, потребою в постійному догляді; IQ<20.
Імбецильність — середній ступінь слабоумства. Мова й інші психічні функції розвинуті більше, ніж при ідіотії, однак особи з імбецильністю не здатні до навчання, непрацездатні, їм доступні лише елементарні акти самообслуговування. IQ = 20-50.
Дебільність — легкий ступінь слабоумства. Дебіли здатні до навчання, опановують нескладні трудові процеси, можливе їхнє соціальне пристосування у відомих межах (IQ = 50 — 70). Легку дебільність важко відрізнити від психіки на нижній межі норми. На відміну від імбецилів, дебіли нерідко виявляють досить високий розвиток мови; їхнє поводження більш адекватне і самостійне, що деякою мірою маскує слабкість мислення. При дебільності завжди можна відзначити слабкість самовладання, нездатність придушувати свої потяги, недостатнє обмірковування своїх вчинків, деяку імпульсивність поводження, підвищену суґестивність. Попри це, особи з дебільністю непогано пристосовуються до життя. З роками, особливо при помірковано вираженій дебільності, відставання стає менш вираженим і виступає не так виразно. Багато практикуючих лікарів і дефектологи, з огляду на широкий діапазон відставання і темпу психічного розвитку, розрізняють виражену, середню і легку (майже невідокремлювана від нижньої межі нормального інтелекту) дебільність.
Отже, правильне самовизначення має бути - малограмотний дебіл. Ваш кеп. Не дякуйте. ;)

Отправлено спустя 28 минут 10 секунд:
Мене не хвилюють ваші мінуси. І я нічого не буду доводити з піною біля рота, бо сам поки що нічого не купляв і не донатив у даному проекті. Але коли був відкритий доступ, я запускав альфу і дивився, що ж там так довго пиляють. І побачив, що дофігіща роботи зроблено і дофігіща ще робити враховуючи амбіції розробників. Проте те, що вони просуваються вперед - безсумнівно. От мої скріни півторарічної давності: https://www.dropbox.com/sh/d11tdrzn4jeq ... 6W3ra?dl=0

Щодо вартості проекту. Рекордсменом є GTA5 з витраченими 250 млн $ на момент старту продажів. З цієї суми, якщо не зраджує пам'ять, більша частина - це реклама. При цьому світ у GTA5 в багато разів менший за світ SC, кардинально менший. Так, Рокстари зробили гарну гру зі своїм сюжетом, перипетіями і персонажами. Проте Cloud Imperium Games роблять набагато масштабніший проект з крутим графоном, анімаціями і ефектами, можливістю безшовного переміщення в космосі і на поверхні небесних тіл. Взагалі порівнювати обидві франшизи немає змісту через різний жанр і все таке. Обидві вони чудові. Одначе, не маючи поняття про предмет спілкування, порівнювати його з пірамідою з беззаперечною певністю і болючою потугою на розумний вигляд - ну це просто свідчить про характер життєвого досвіду пацієнта.
MexaHuK_DM
Member

Artistus
Даже мне, простому деревенскому пареньку достаточно нескольких случаев в жизни чтобы видеть развод и тру. И не нужно быть экспертом с мировым именем в медицине, чтобы понять идиотизм занесения добрыми пользователями интернета $200 млн. фахівцям "Cloud Imperium Games", и не известно сколько еще занесут. Кстати, что они еще выпустили?
Для сравнения: бюджет проекта SW Old Republic составил от 150 до 200 миллионов долларов, а GTA V - 265млн., но стоит учесть, что разработкой занимались более тысячи человек.

UPD: рекондсмен - Destiny - 500млн., игра имеет именитого разработчика и издателя - Bungie и Activision. И половина бюджета потрачена на рекламу.
Jumper007
Member

MexaHuK_DM
А прикинь, все не так как ты думаешь а наоборот :insane:
Они реально хотят сделать хорошую игру, без лутбоксов, без системы пей ту вин, без игровых механик подталкивающих донатить на различные бусты, но с идеальным балансом, интересным и разнообразным геймплеем, крутейшей ролевой системой, эпическими сюжетными линейками квестов, самой проработанной в истории игр экономикой и все такое, такую что бы любой игрок сказал - вот это то чего я ждал джвадцать лет, идеал, топ, бесконечность из 10 :gigi:
Они осознают что такая игра будет финансово провальной, и все это осознают, и ни кто в здравом уме не хочет в это инвестировать, и приходится просить деньги у людей, как милостыню под забором :gigi: , да они этого не хотят и им стыдно, но понимаешь, у них есть чувство долга :weep: , они понимают что больше некому, если не они то ни кто больше такую игру не сделает :weep: , они каждое утро это себе перед зеркалом повторяют и потом на голодный желудок едут на велосипедах на работу, делать игру, для тебя, для всех нас.
спойлер
:laugh: :laugh: :laugh: :lol:
Andrey2005
Member

MexaHuK_DM:Destiny - 500млн., игра имеет именитого разработчика и издателя - Bungie и Activision. И половина бюджета потрачена на рекламу.
Интересно, игра с самым большим бюджетом на рекламу (250млн?), а я о ней услышал только когда недавно раздавали Destiny 2 :gigi:
правда я онлайновыми не интересуюсь.
MexaHuK_DM
Member

Jumper007

Изображение
Andrey2005
Member

Jumper007
Если бы не спойлер, я бы уже пошел переводить им денег :up: :gigi:
Artistus
Digital Artist

На Херстоні.

Отправлено спустя 43 минуты 23 секунды:
Компанія Cloud Imperium Games регулярно набирає персонал у штат девелоперів. Ось відкриті вакансії в компанії (внизу список категорій з плюсиками, які відкривають список позицій).
Феном Феномыч
Member

Andrey2005:Еще не поздно вложить туда деньги
Никогда не поздно, и всегда пора. А вдруг получится. RTX ещё не завозили?

Отправлено спустя 7 минут 18 секунд:
Феном Феномыч:А вдруг получится
А вдруг, да не получится http://pesnifilm.ru/load/multfilmy/v_se ... 4-1-0-1124 :gigi:
Andrey2005
Member

Феном Феномыч:RTX ещё не завозили?
На лучи будут отдельно деньги собирать :gigi:
OlegBonapa
Member

Kib:
OlegBonapa:Как-то странно, что люди продолжают верить а этот проект. Уж так дурно он пахнет.
Якось дивно, що люди продовжують переплачувати за ргб, але ж платять, купляють лутбокси в іграх, і доки є запит, буде пропозиція. :-/
Ооох, я бы щас перелатил за ргб :rotate:
Люблю ргб! в каждый дом рбг!

Ладненько, убедили, задоначу для них :D
Bryt
Member

Вот это вы знатную идею подкинули, ввести РГБ подсветку в StarCitizen везде где только можно, под днище корабля, в кабине пилота, на корпусе корабля. С таким нововведением набрать 250 млн. будет как раз плюнуть.
LordTornado
Member

Поставил игру, пока действует бесплатная неделя. До этого пробовал играть 2 года назад. Итак, что изменилось: 1) системные требования игры выросли вдвое. Теперь игра требует минимум 16 гигов оперативы и 4 видео. При тех же настройках и той же конфигурации теперь игра подтормаживает заметно сильнее. 2) Качество картинки стало намного хуже, так как добавили просто тонну мыла. 3) Единственное положительное изменение - на станциях добавились НПС, они теперь не выглядят такими пустыми. Но эти НПС стоят на месте безвылазно и неподвижно. Живым миром в игре и не пахнет... Ну и через 10 минут игры система сообщила мне о нехватке памяти (у меня 8 гигов) и выкинула на рабочий стол... (2 года назад играл по 3-4 часа и никаких вылетов не было, памяти было достаточно). Мдее, чем они занимались 2 года, непонятно... Ах да, сделали высадки на планеты и добавили парочку единиц наземного транспорта... Удалил игру и возвращаться больше не планирую.
Ответить