вот только предчувствие, что испоганят почему-то не отпускает (TheDmytrius:Правильно! Если изобрести новое - не судьба, может хоть на старом получится людей обрадовать =)
Последние статьи и обзоры
Новости
EA работает над переизданиями классических игр серии Command & Conquer
-
Yur0k
Member
-
Sviatoslav
Junior
Ураааа нарешті.. , тільки щоб невийшов таке як перевидача, тотал вор РИМ 2. нічого спільного з оригінальним римом
-
Last_Exile
Member
І що ж там не так?Sviatoslav:Ураааа нарешті.. , тільки щоб невийшов таке як перевидача, тотал вор РИМ 2. нічого спільного з оригінальним римом
Чи це просто хейт постсовка?
-
Grava
Member
Эх, сколько времени за этой серией было потрачено. Жаль, что уже лет 10 на ртс не тянет, наверное переиграл тогда (особенно в РА2).
-
WWQ
Member
С удовольствием бы сыграл в ремастер Red alert 2... жаль что такие игры уже не делают...
Хотя даже сегодня в хорошем разрешении под высоким сглаживанием выглядит это все очень даже терпимо, для "понастальгировать часик другой", но тех эмоций,что были тогда - уже не вернешь...
Хотя даже сегодня в хорошем разрешении под высоким сглаживанием выглядит это все очень даже терпимо, для "понастальгировать часик другой", но тех эмоций,что были тогда - уже не вернешь...
-
Ka1
Member
Ет точно. Начинали генералы 2 и прикрыли, ра3 (лично мне) вообще не в те ворота со своими амфибиями, и трансформерами, дюну так вообще забыли а ремастер думаю будет как с героями 3, и стариком, в хд выпустят с подкоректированной графикой и все. но надежды все равно не теряю, как по мне еа были лучшими по стратегиям в свое время. надеюсь так и будет
-
Rimsky
Member
+1024!Ka1:ра3 (лично мне) вообще не в те ворота со своими амфибиями, и трансформерами,
а нужно больше?Ka1:ремастер думаю будет как с героями 3, и стариком, в хд выпустят с подкоректированной графикой и все.
вона age of wonders отремастерили так понерфили перки некоторые (например жажада крови)
и космические рейнджеры революция вообще не то пальто, поставил, залетел в пираццкую систему, торганул - и никто бабла не потребовал даже, не грабанул! не хватало только большой кнопки прессЫКСтуВЫН по центру
-
Ka1
Member
Rimsky
Согласен, просто хочется тоже самое ток на новом движке, без новых недоделок которые нынче в моде
Согласен, просто хочется тоже самое ток на новом движке, без новых недоделок которые нынче в моде
-
MaxD
Member
А я бы в обновлённую Tiberian Sun поиграл. Сколько же ночей в клубах и дома за ней было просижено...
-
Kashtan
Member
Чудова серія, я з неї починав.
Але.
Всі дійсно чудові ігри виходили з-під пера легендарної, на жаль нині неіснуючої, Вествуд Студіос!
Як тільки ця невелика студія потрапила в мацаки ЕА, ігри тих же серій починали виходити значно гірші.
Про Ред Алерт три не можна сказати, що вона чудова, це деменція по підручнику, а не гра у серії, літаючі ведмеді на парашюті або вівчарки, або катки які плавають по воді...
Маразм.
Звісно гумор він повинен бути присутнім, йому є місце, але зробіть його як Кротім у Семі.
Півроку тому спробував знову пограти у Ред Алерт Три - далі третього рівня я не зміг грати. Юніти розбігаються по всій карті. Старкрафт просто верх точності у порівнянні із цим генератором випадкових чисел.
Як я раніше міг грати в цю гру і отримувати задоволення - не уявляю.
Ред Алерт 2 помста Юрія - дуже не сподобалось, що понерфлені чудові колись юніти в угоду нововведеним. Апокаліпсиси дохнуть як мурахи від звичайної піхоти, а проти Юрієвої то взагалі. Оптимізацією і не пахне.
От класична Ред Алерт 2 так - просто відмінно.
Ну а про академічні Ред Алерт 1 та Команд енд Конквейр перші дві частини я взагалі мовчу.
Четверта частина С&C - це ГАНЬБА.
Третя - на четвірку із плюсом.
Генерали - теж дуже подобались.
Приємно почитати у темі, що стільки не байдужих ентузіастів ще пам'ятають цю легендарну серію.
Але.
Всі дійсно чудові ігри виходили з-під пера легендарної, на жаль нині неіснуючої, Вествуд Студіос!
Як тільки ця невелика студія потрапила в мацаки ЕА, ігри тих же серій починали виходити значно гірші.
Про Ред Алерт три не можна сказати, що вона чудова, це деменція по підручнику, а не гра у серії, літаючі ведмеді на парашюті або вівчарки, або катки які плавають по воді...
Маразм.
Звісно гумор він повинен бути присутнім, йому є місце, але зробіть його як Кротім у Семі.
Півроку тому спробував знову пограти у Ред Алерт Три - далі третього рівня я не зміг грати. Юніти розбігаються по всій карті. Старкрафт просто верх точності у порівнянні із цим генератором випадкових чисел.
Як я раніше міг грати в цю гру і отримувати задоволення - не уявляю.
Ред Алерт 2 помста Юрія - дуже не сподобалось, що понерфлені чудові колись юніти в угоду нововведеним. Апокаліпсиси дохнуть як мурахи від звичайної піхоти, а проти Юрієвої то взагалі. Оптимізацією і не пахне.
От класична Ред Алерт 2 так - просто відмінно.
Ну а про академічні Ред Алерт 1 та Команд енд Конквейр перші дві частини я взагалі мовчу.
Четверта частина С&C - це ГАНЬБА.
Третя - на четвірку із плюсом.
Генерали - теж дуже подобались.
Приємно почитати у темі, що стільки не байдужих ентузіастів ще пам'ятають цю легендарну серію.