Почну з того, що купив Nokia 5610 з рідною версією прошивки 6.6
Було багато лагів типу зависав коли вмикав відео, або мене ніхто не чув після використання навушників.
поміняв на 10.0 через NSU. Здавалось все зашибісь. А тепер щось виникло таке, що при загрузці телефона не працює ні одна клавіша. Хоча виключити і включити можна. працює і бокова для фотоапарата. А все інше - ніби відмерло. Так ось тепер і не знаю, чи то прошивка крива, чи терба щось інше вже глючить... поможіть, пліз...
Новости
Последние статьи и обзоры
Проблема з 5610
-
Gooliver
Junior
-
doCENTik85
Advanced Member
Gooliver
Отнеси в сервис.
Отнеси в сервис.
-
MoleX
Member
в мого знайомого Нокла 5800, прошилась нормально з 4-го разу, і це не одиничний випадок.
P.S. заглянь сюди: http://allnokia.ru/" target="_blank
P.S. заглянь сюди: http://allnokia.ru/" target="_blank
-
nochnik89
Member
чет нокии вообще разочаровуют вообще ...
у моего друга 5800 ... тормоза жуть что только не пробовал.
в сц должны помочь
у моего друга 5800 ... тормоза жуть что только не пробовал.
в сц должны помочь
-
Бесценно
Member
а по темі:це точно не прошивка!в гарантію!волога не потрапляла?Отнеси в сервис.
-
Gooliver
Junior
та на вологу я грішним ділом зразу спочатку і все звалив... я якраз попав під невеликий дощ, а телефон стояв у кишені в штанах... але я відштовхнув ту думку оскільки він у мене часто стоїть у ванні коли я приймаю душ і хоч би щось, а тут раптом якийсь нещасний дощик...
Вчора я перешив знову, всеодно зразу плужив а сьогодні вже вроді більше-менше відійшов... так що будемо поки що вважати тему закритою...
Вчора я перешив знову, всеодно зразу плужив а сьогодні вже вроді більше-менше відійшов... так що будемо поки що вважати тему закритою...
-
Vlad_Chudo
Member
Волога має всластивість випаровуватись, ось чому він і запрацював, а клава не робила бо була волога, раджу негайно віднести апарат в СЦ бо можливе виникнення іржі на контактах клавіатури!