Ремонт процесора

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

Доброго дня, цікавить чи реально можна поремонтувати процесор і можливо на форумі є людина яка це може зробити і скільки це буде коштувати? Просто за дуже хорошу ціну є можливість взяти intel i7 6700 з відламаними елементами на процесорі

Фото, відламані елементи позначені маркером
спойлер
674363310_3_1000x700_protsessor-intel-i7-6700-socket-lga-1151-komplektuyuschie-i-aksessuary.jpg
odessitmws
Member

и как оно могло повредится? может кристал сдох и для отвода глаз ковырнули пару контактов
Adamantium
Ghost

odessitmws
Ну, при кривом файле hands.dll можно и все посносить... :gigi:
Rex
Member

kolesnukm
Ну если там просто контакты отломаны, то ничего страшного, в теории. Вполне возможно, будет работать и так. Нужно посмотреть, за что эти контакты отвечают и если они где-то дублируются или вообще не задействованы, тогда ОК.
Но как уже написали, проблема может быть совершенно в другом и я бы не рисковал с таким процессором связываться.
kolesnukm
Member

ціна питання 300 грн., із слів продавця не запустився. Бачив на ютубі як із подібними симптомами просто допаяли те що не вистачало і все запрацювало, а пошкодитися могло при поганому транспортуванні, сам маю від друга з 6 процесорів які теж без елеменітів знизу, він мені просто всі в одному кульку передавав штук з 20 вот і деякі пошкодилися при такому транспортуванні
Последний раз редактировалось kolesnukm 18.08.2018 14:34, всего редактировалось 1 раз.
Романчег
Member

kolesnukm:ціна питання 300 грн.
Слишком дорого, как для брелока. :)
processsor_ua
Member

І ви вірите що проц який коштує 4-5т будуть продавати за 300грн чисто із за збитих елементів?
то розводняк і елементи спеціально сколоті
в мене лежить 15 процесорів на 775 з збитими елементами і всі ідеально працюють. а в мене в компі стоїть Е5405 фактично голий з тої сторони і все чудово, навіть розгін тримає.
kolesnukm
Member

processsor_ua:І ви вірите що проц який коштує 4-5т будуть продавати за 300грн чисто із за збитих елементів?
то розводняк і елементи спеціально сколоті
в мене лежить 15 процесорів на 775 з збитими елементами і всі ідеально працюють. а в мене в компі стоїть Е5405 фактично голий з тої сторони і все чудово, навіть розгін тримає.
а в мене таких з 10 для 775 і 1155 і лише один з них запустився ((( ну як сказати будуть чи ні продавати за 300, хто його знає просто не всіх є бажання і можливість бавитися із ремонтом
processsor_ua
Member

kolesnukm
Просто ціна процесора така, що тільки дурний не віднесе його в ремонт із за 2 елементів. можете ризикнути, не запрацює то можна буде далі за 300грн продати)
kolesnukm
Member

processsor_ua:kolesnukm
Просто ціна процесора така, що тільки дурний не віднесе його в ремонт із за 2 елементів. можете ризикнути, не запрацює то можна буде далі за 300грн продати)
та там ще великий вибір процесорів, цей просто менш пошкоджений )))
Nic_Roman
Member

kolesnukm
Пишіть контакти продавця, за 300грн візьму на брелок!
kolesnukm
Member

Nic_Roman:kolesnukm
Пишіть контакти продавця, за 300грн візьму на брелок!

https://baraholka.pit-jey.com/komplektu ... rocessory/ Але походу його вже хтось купив
Ответить