Платформа Nvidia Jetson Xavier поддерживает PCI Express 4.0

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Платформа Nvidia Jetson Xavier поддерживает PCI Express 4.0

Забьют они на геймеров совсем. Вот где доходы будут.
IIAHKO
Member

Aibolit25:Предлагаю обсудить Платформа Nvidia Jetson Xavier поддерживает PCI Express 4.0

Полностью согласен.
Зачем дальше доить 20-летнюю корову, которая уже постарела и отощала?

Есть же робототехника, ИИ, машинное обучение. Вот куда инвесторы сейчас гуляют с толстыми кошельками.

У инветора голова болит что из 1000 вкладов, 100 дай Б-г та выстрелят.
А Невидии хорошо, тк вся эта 1000 купит их приблуды, профиты неописуемые. Это вам не Паскали продавать.
Telcontar
Member

Aibolit25
Ну и хрен с ними. Не одни, так другие будут делать. На крайняк - консоли :D
dovjik
Member

Все лучшее роботам !!!!! :mad:
Sanьka
Member

Aibolit25:Забьют они на геймеров совсем. Вот где доходы будут.
Мне кажется гейминг тоже изменится.
Вспомнился фильм "Живая сталь" :)
liwi
Member

Telcontar:Aibolit25
Ну и хрен с ними. Не одни, так другие будут делать. На крайняк - консоли :D
От й я останнім часом все більше дивлюсь на консолі. Навіть враховуючи кінські ціни на іграшки для консолей, усе одно вигідніше. Он PS 4 вже 8 років живе, а відяхам по драйверам, скільки разів вже, даунгрейд зробили?!! Питання риторичне.
За ті 8 років, поміняв 3 відяхи, а хтось більше. На ті гроші можна було б приставку купити й на здачу повний пакет іграшок. Адже для пк ігри теж не безкоштовні.

Імхо, в нвідіа це розуміють, тому більше уваги приділяють роботам, та машинному навчанню, щоб забезпечити місце для майбутнього. В інтел теж це розуміють, тому відновили відділ для створення відеокарт. Адже відяхи не тільки для іграшок. а й проф. рішення будуть.
Aibolit25
Member

Sanьka:
Aibolit25:Забьют они на геймеров совсем. Вот где доходы будут.
Мне кажется гейминг тоже изменится.
Правильно, будем играть с "живыми" ботами в "Пинболл-ГО". Купишь ты себе в Steam робота с прошивкой "КС-ГО" и будешь бегать на площадке с ним вопреки первому закону роботехники:"Робот не может причинить вред человеку своим действием, или своим бездействием." или третьему закону :" Робот должен заботиться о своей безопасности в той мере, в которой это не противоречит Первому или Второму Законам."
Telcontar
Member

liwi
PS4 вийшла у листопаді 2013, їй 5 років :shuffle:
quazar
Member

Aibolit25
Азимов шедевры написал, причем ещё в 1950х годах
Aibolit25
Member

quazar:Aibolit25
Азимов шедевры написал, причем ещё в 1950х годах
Я их почти все прочитал,поэтому тема ИИ мне очень интересна и как раз актуальна - настало предверье того самого времени, о котором писали фантасты в 40-60 годах. Как программисты будут решать вопросы робопсихологии.
4totoTytHeTak
Member

Лично мне кажется, что такой застой в игровом сегменте и акцент производителей на рабочие/серверные/etc видяхи может нехило:
1)пропихнуть облачный гейминг в массы
2)улучшить видеокарту в АПУ-шках, что мы уже видим на примере райзенов g-серии и того чипа от интела, который в nuc'и ставят :shuffle:
liwi
Member

Telcontar
ок, помилився прошу вибачення, за дезінформацію.

Але усе таки покажіть мені хоч одну відяху з 2013 року, якій не зробили даунгрейд драйверами. Тільки не проф. рішення.
nameless
Junior

Aibolit25:Предлагаю обсудить Платформа Nvidia Jetson Xavier поддерживает PCI Express 4.0

Да пускай забивают, может конкуренты появятся, а то эти монополисты уже в край охренели. :-/
Nutbar
Member

liwi:покажіть мені хоч одну відяху з 2013 року, якій не зробили даунгрейд драйверами
Если так убеждены в заговоре, то ставьте старую версию драйвера. В чём проблема?
Graveworm
Member

4totoTytHeTak:пропихнуть облачный гейминг в массы
еще б адекватный интернет в массы

зы: что за единица измерения TOPs/DLTOPs?
Maxhope
Member

liwi:Але усе таки покажіть мені хоч одну відяху з 2013 року, якій не зробили даунгрейд драйверами.
Уже кучу тестов делали , нет никакого даунггрейда , даже старые видяхи на новых дровах порой прибавляют пару процентов... Ох уж эти теории заговора.
Но то что консоли как игровые устройства выгоднее не спорю , но я лично предпочитаю иметь и мощный ПК и консоль ;)
Scoffer
Member

З якої це точки зору консолі вигідніше? З фінансової? Та нічого подібного, якийсь десяток іграшок з доповненнями відбиває на різниці цін хай-енд відеокарту з половиною компа впридачу. А що таке десяток іграшок на протязі терміну життя консолі?
mrws
Member

Maxhope:
liwi:Але усе таки покажіть мені хоч одну відяху з 2013 року, якій не зробили даунгрейд драйверами.
Уже кучу тестов делали , нет никакого даунггрейда , даже старые видяхи на новых дровах порой прибавляют пару процентов... Ох уж эти теории заговора.
Но то что консоли как игровые устройства выгоднее не спорю , но я лично предпочитаю иметь и мощный ПК и консоль ;)
Если бы не эксклюзивы - можно было бы и без неё обойтись.
А вот эксклюзивы в высоких разрешениях и с хорошей графикой на ПК были бы ещё приоритетнее :D
Кстати не так мало консольных эксклюзивов за последнее время уже перекочевали на ПК, но конечно не все))
bombeybox
Member

Scoffer:Та нічого подібного, якийсь десяток іграшок з доповненнями відбиває на різниці цін хай-енд відеокарту з половиною компа впридачу.
Якось ти не так рахуєш, давай простіше:
1. Піратити на ПК, купувати на Консоль - ПК вигідніше (враховується ціна комплектух+ігор)
2. Купувати на ПК, купувати на Консоль - Консоль вигідніше (враховується ціна комплектух+ігор)
3. Піратити на ПК, піратити на Консоль - Консоль вигідніше (враховується ціна комплектух+ігор)
Scoffer
Member

bombeybox
Я рахую купувати на консоль, купувати на пк. Консоль НЕ вигідно тому, що іграшки там тупо вдвічі дорожче, а зі знижками в ще більше раз. Враховуючи ціну однієї гри в 60+ баксів для консолі, комп окупається ну дуже швидко. Якщо ти тільки не купляєш одну гру на рік. З такими цінами на консольні іграшки я не розумію чого всі так трясуться за ціною самої консолі. Якщо вона коштуватиме навіть кілобакс, це практично нічого не змінить в сумарних затратах на володіння пристроєм.

Консоль - дорогий в експлуатації пристрій. Зручний, але дорогий. Явно не для економії призначений.

Отправлено спустя 9 минут 45 секунд:
На пальцях:
Комп за 2 кілобакс + 50 іграшок на протязі 5 років. Нехай ми беремо всі з них ААА через 2 місяці після виходу. В середньому коштуватимуть нехай в 30. = 3500 баксів.
Консоль за 400 + 50 іграшок по 60 бо чорта з два ви купите ААА через пару місяців по пів ціни на консолі. Скоріше через надцять років. = 3400.
Тільки комп за 2 кілобакси це норм комп з норм графікою, а 10 ігр на рік не те щоб прям багато.
Ответить