Конечно играют, Pentium 100МГц и Pentium 200МГц небо и земляKimRomik:поверь мне, но даже 100 МГц играют большую роль
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD представила 35-ваттные APU Ryzen 5 2400GE и Ryzen 3 2200GE для платформы AM4
-
Andrey2005
Member
-
Tranceliker
Member
Для ноутів - бімба. І без соплів. В мене Llano то 45 ват.
-
Scoffer
Member
Tranceliker
Бімба, але з соплями. Твій ллано теж з соплями.
Бімба, але з соплями. Твій ллано теж з соплями.
- спойлер

Зліва направо: Kaveri, Richland, Trinity, Llano. Всі з соплями.
-
Феном Феномыч
Member
Откуда они знают, что у меня через пол года будет. ШарTaurm:Горячие с чем? С 35 ваттным процом? =)
Тут будет экономия на спичках. Цена камня на фоне этого формата копейки.XpressRacer: Зачем вам всем этот smt? 2200 ведь намного интереснее предложение
Как показывает наш тест, не совсем, овер 110 в разгоне + возможные вкарта или звук, да и маслающий на всю катушку блок, то ещё удовольствие. От 250 для g и хотя бы 150 для ge, имхо.Andrey2005:120Вт с головой хватит и для обычного 2400G.
В разгоне?Dr_Zorge:У меня сейчас 2400g на 120вт БП
-
brat472.5
Member
Scoffer
годовари вроде на припое уже.
годовари вроде на припое уже.
-
Феном Феномыч
Member
Сопли это зло конечно, но если не зверствовать, поживут.
-
Scoffer
Member
brat472.5
Всі APU, без виключень, на соплях. На них же і атлони, котрі з APU роблені.
Всі APU, без виключень, на соплях. На них же і атлони, котрі з APU роблені.
-
brat472.5
Member
Scoffer
мне Генка который скальпом занимается писал в своей теме что годавари на припое, щас попробую найти пост, я думаю он сталкивался с ними.
Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
вот viewtopic.php?f=29&t=85710&p=2172924&hi ... 5#p2172924
мне Генка который скальпом занимается писал в своей теме что годавари на припое, щас попробую найти пост, я думаю он сталкивался с ними.
Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
вот viewtopic.php?f=29&t=85710&p=2172924&hi ... 5#p2172924
-
Scoffer
Member
brat472.5
Дивно, в будь-якому випадку в зенАПУ - паста.
Дивно, в будь-якому випадку в зенАПУ - паста.
-
fastneed
Member
мне андроид приставки с головой хватает, единственное с чем она не справляется, это пека игры, но ради этого не покупал бы такой проц, чисто мое мнение
-
Феном Феномыч
Member
fastneed
Для бывалого геймера да. Если бы ещё бюджетные itx мамки к нему
с вайфаем 
Для бывалого геймера да. Если бы ещё бюджетные itx мамки к нему
-
Tranceliker
Member
Scoffer
В ноутах немає кришок.
В ноутах немає кришок.
-
Scoffer
Member
Tranceliker
Кришок немає, а соплі є
Кришок немає, а соплі є
-
Aivers
Member
коробку 100х100 сделают и будет то что нужно! Zotac - фас
-
GoToHell
пес Патрон
Aivers
Зотак тут не годится. Сапфиру надо выпускать
Зотак тут не годится. Сапфиру надо выпускать
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Я думал об этом, общался с несколькими людьми. Говорят, что заказ должен быть от $200kScoffer:sergiiua
Переходь на материнки власної розробки
Для 0.6 литрового корпуса и 35W APU я уже себе выбрал этот кулер, от 30 ваттной G210Hotspur: на охлаждение собственной разработки, так точнее
-
Scoffer
Member
sergiiua
Насправді розвести материнку - фігня питання, відносно. Для того ж інтела шаблони на шару роздають, якщо доведеш що ти юрособа і займаєшся розробкою ембедед пристроїв. Виготовити партію в десяток силами китайців теж обійдеться ну може в кілобакса два-три, з врахуванням обв'язки. Але... проблема в біосі, а точніше його відсутності в відкритому доступі. Я знаю людей, котрим вдалось вимутити у інтела документацію на розведення плати, а от на біос... Коротше кажучи простіше випаяти якийсь умовний біос з асусу, і перерозвести серійну материнку, викинувши все що не подобається, ніж отримати документацію на збірку власної прошивки.
Отправлено спустя 10 минут 33 секунды:
До речі, може тебе зацікавити:
Насправді розвести материнку - фігня питання, відносно. Для того ж інтела шаблони на шару роздають, якщо доведеш що ти юрособа і займаєшся розробкою ембедед пристроїв. Виготовити партію в десяток силами китайців теж обійдеться ну може в кілобакса два-три, з врахуванням обв'язки. Але... проблема в біосі, а точніше його відсутності в відкритому доступі. Я знаю людей, котрим вдалось вимутити у інтела документацію на розведення плати, а от на біос... Коротше кажучи простіше випаяти якийсь умовний біос з асусу, і перерозвести серійну материнку, викинувши все що не подобається, ніж отримати документацію на збірку власної прошивки.
Отправлено спустя 10 минут 33 секунды:
До речі, може тебе зацікавити:
-
shooter9688
Member
Scoffer
А біоси роблять розробники процесорів, не матплат? Чи там основна частина отримується від виробника процесора?
А біоси роблять розробники процесорів, не матплат? Чи там основна частина отримується від виробника процесора?
-
Scoffer
Member
shooter9688
Розробники матплат лише збирають готові модулі від проца, чіпсету, звуковухи, мережевої карти, іншої обв'язки до купи і вставляють своє красиве лого при завантаженні. Проблема в тому, що ці модулі і інструменти для збірки треба якось добути, а це не дуже просто.
Розробники матплат лише збирають готові модулі від проца, чіпсету, звуковухи, мережевої карти, іншої обв'язки до купи і вставляють своє красиве лого при завантаженні. Проблема в тому, що ці модулі і інструменти для збірки треба якось добути, а це не дуже просто.
-
Hotspur
Member
БИОС пишут 2 абсолютно левые амерские конторы и насколько я знаю они никому ничего не дают по большому совету дяди Сема.shooter9688:Scoffer