5870\2x5830 crossfire\gtx 480 допоможіть з вибором

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Junior

axotnik:Дякую,це у фенома 955 на боксі при 3.5ггц нормально чи ні?
Для вашого процесора - це забагато. В мене теж феном 955, в нього критична температура якраз 63 градуси, а робота на критичних температурах вкрай небажана, я ситуацію виправив охолодженням Thermalright Ultra-120 eXtreme, зараз розгон 3,6 температура при максимальному прогріві 48 градусів. А на рахунок відеокарти я особисто купив 5870 , Метро 2033 на максимальних настройках і на DirectX 11 - літає, Crisys Warhead також, але і GTX 480 також класний варіант. Доречі, потужні ігри гріють процесор не гірше ніж всякі тести, при проходженні Метро 2033 в мене температура була 48 градусів, більше я його не нагрів жодним тестом.
axotnik
Member

MaJ0r
ну так напишіть причину бану?
а то банити дуже круті - ні причини , ні аськи адміна
до речі маю багато хороших дос-ботів ;)
адміни думаю знають про дири у phpbb

Добавлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Olegjan
дякую
я схиляюся до 480 таки...
фізікс це дуже чітка різниця в графіці, а потім накрайняк обміняти на 5870 без доплати завжди встигну

Добавлено спустя 3 минуты 42 секунды:
я ніколи нікому не хамлю, почитайте мої пости, але коли мені хтось не по темі починає втирати ....ще й з образами
до речі Gatya кинь аську поговорим
Andrey235
Member

axotnik
Кстати, мне интересно очень, удастся ли твоему крестному купить эту видеокарту. Я так понимаю, что сейчас это очень сложно, тем более, по рекомендованным ценам, и даже в США. Кроме доступности, интересно, получится ли удержать цены в рекомендованных пределах по факту реальной продажи.
axotnik
Member

Olegjan
але в мене без розгону 62 бере градуси!!!

Добавлено спустя 36 секунд:
я не знаю чи погано пасту намазав чи що... от у вас яка температура в тесті була? на боксі без розгону
я ставив навіть 4ггц на боксі! міг більше, але тоді за 1хв в тесті температура 64гради
Изображение :super:

Добавлено спустя 4 минуты 1 секунду:
для вашого кулера 3.5 - заслабий розгін...
якщо ви міняли лише множитель то так, а якщо і напругу і шину ,НТ ,тоді це дуже мало

Добавлено спустя 9 минут 8 секунд:
Andrey235
ціни будуть завищені і в районі 600баксів я думаю...
але евга за 526 вже продають розігнану з наступного тижня,тому там не проблема буде купити,замовивши через нет
Olegjan
Junior

[quote="axotnik"]Olegjan
але в мене без розгону 62 бере градуси!!!

Все вірно, просто проц вже 125 ватт, боксовий кулер я навыть не ставив, в мене на попередньому проці ( феном X3 720) стояв OCZ Gladiator Max, я його і ставив, але коли температура почала наближатись до 60 градусів, я поставив собі Thermalright Ultra-120 eXtreme - дуже задоволений, поставив тихенький вентилятор, тиша і надійність! Я вам раджу швидше міняти охолодження, щоб потім не довелось міняти проца.
axotnik
Member

тобто у вас теж до 60 і більше грівся?
напишіть будь ласка маркировку вашого...
або покажіть тут hotline.ua
просто дуже багато різновидів є

Добавлено спустя 3 минуты 8 секунд:
http://hotline.ua/tx/thermalright_ultra ... silent_120
такий ?
Olegjan
Junior

так, вони дуже гарячі, боксовий кулер не справляється. від маркировки мало що залежить, вони всі 125 ватт , і у всіх максимальна температура 63 градуси http://fotos.ua/amd/phenom-ii-x4-955-am" target="_blank ... n-box.html
так, кулер цей http://www.overclockers.ru/lab/25997.shtml" target="_blank

Добавлено спустя 1 минуту 10 секунд:
тут phenom-ii-x4-955-am3-3-2ghz-125w-black-edition-box.html взагалі вказано 62 градуси

Добавлено спустя 30 минут 42 секунды:
а чому ви не закажете ATI HD5970 ? самий класний варіант, і до того ж вони вже вільно продаються.
axotnik
Member

не влізе в корпус... :(

Добавлено спустя 2 минуты 36 секунд:
http://brain.com.ua/Kuler_dlya_CPU_SSYT ... 29305.html
і дайте будь ласка пораду,
чи кращий цей кулер ніж бокс і наскільки?
просто я не планував брати кулер(бо потрібний бж для нової відяшки,вже замовив сіасонік 750)
дякую :beer:
Olegjan
Junior

такий кулер в мене був. він якщо і кращий за боксовий, то не на багато, він тихий і ефективний , але для вашого процесора його буде замало, просто потратите гроші і виграєте 2 - 3 градуси - не варто. Якщо вже брати SСYTHE ? то брати треба Mugen , або Mugen 2 , вони коштують 47 - 50 $ і в комплекті мають свої вентилятори.
дешевшого немає сенсу брати. Katana 3 в мене стояв на феномі X2 550, з цим процом він ще справлявся...
Andrey235
Member

Понатащат люди из Америки GTX480 в Украину, т.е., туда, куда фирменная гарантия не распространяется, а потом тем назаводят типа люди ХЕЛПП EVGA480GTX
Olegjan
Junior

Andrey235:Понатащат люди из Америки GTX480 в Украину, т.е., туда, куда фирменная гарантия не распространяется, а потом тем назаводят типа люди ХЕЛПП EVGA480GTX
А якщо вам запропонують на шару GTX 480 з Америки, ви відмовитесь бо на неї немає гарантії? В кого є можливість, той і везе ;)
almazmusic
Король клавиатуры

Andrey235:Понатащат люди из Америки GTX480 в Украину, т.е., туда, куда фирменная гарантия не распространяется, а потом тем назаводят типа люди ХЕЛПП EVGA480GTX

:lol: :lol: :lol: это анекдот вспомнился:

Типичная украинская семья колхозников. Отец купил лотерейный билет, пришёл домой, показал семье и давай рассуждать: "от выграем у лотерею то и куплю автивку, ты, маты, сядэшь справа од мэнэ", а тут сынуля прерывает монолог отца: "тату, я хочу упэрэд", а тато "та тыхо, сынку! ты, доцю, сядэшь позаду мэнэ", а сынуля снова: "тату, я хочу упэрэд", батя "та тыхо, сынку! ты сядэшь позаду мамы", сын снова: "тату, я хочу упэрэд", а батя ему: "так, задовбав, ну и вылазь з машины, мы у трёх пойидэмо" :lol: :lol: :lol:

п.с. сори, нет укр.клавы, а устанавливать влом
bonya
Member

Andrey235
Дядьдечко в шататах часто буває, так що і по гарантії там здасть в разі чого :gigi:
Автор, правда, дійсно трохи не адекватний. Ну нічого, життя навчить. :gigi:
almazmusic
:up: життєво.
Ответить