AMD не будет решать проблему нестабильной работы старых игр в новых драйверах

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Собственно, как я и говорил парой постов выше. Человек из техподдержки просто ляпнул не спросив никого и не подумав.
sergtrav
Member

Где там редакция с опровержением?
Taurm
Member

Судя по всему - минусует :-)
Dert
Member

Просто уже союз заключён :help:
EridanGrey
Member

sergtrav:Где там редакция с опровержением?
Это уже не опровержение.
Это реакция AMD на реакцию общественности. Своеобразный «эффект EA» )
Есть призрачная надежда, что такое внимание к реакции пользователей продержится хотя бы пару лет.
sergtrav
Member

EridanGrey: Это уже не опровержение.
Это реакция AMD на реакцию общественности. Своеобразный «эффект EA» )
Есть призрачная надежда, что такое внимание к реакции пользователей продержится хотя бы пару лет.
Где новость на главной странице с заголовком "Мы врали, AMD будет решать проблему нестабильной работы старых игр в новых драйверах"?
EridanGrey
Member

sergtrav: Где новость на главной странице с заголовком "Мы врали, AMD будет решать проблему нестабильной работы старых игр в новых драйверах"?
Я не редакция, разумеется, но правдивее и последовательнее будет «AMD под давлением общественности решила выпустить хотфикс, обеспечивающий корректную работу драйверов со старыми играми».
Caesar
Member

Scoffer:Предлагаю обсудить AMD не будет решать проблему нестабильной работы старых игр в новых драйверах
Ахахах. Геніально. Давайте ще в принципі випиліть підтримку всіх API, окрім DX12 :up:
Ахахах. Геніально. Scoffer сам же цю смажену качку на ресурсі і виклав, 12:40, та свиснув своїм шанувальникам, щоб приєднувались, хто в строю (Новий рік же), сам перший тут же і "прокоментував", 12:43, вони ж гуру космічного рівня і знають що та як треба робити, не те що дурна AMD, яка геть усе робить навпаки, а не так як треба, роздмухали 6 (шість) ігр на дряхлому вже DX9 до "всі ігри на DX9", і пішло-поїхало...

Посилань на ту "офіційну відповідь" нема, але фани такі перевірені "факти" хавают аж бігом - вони ж усі напівсліпі, якщо хтось і здатний читати, то в кращому разі через рядок, а таких дрібничок як "вряд ли" узагалі впритул не бачать!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sergtrav
Member

EridanGrey: Я не редакция, разумеется, но правдивее и последовательнее будет «AMD под давлением общественности решила выпустить хотфикс, обеспечивающий корректную работу драйверов со старыми играми».
А без общественности-то не выпускала бы, конечно, гнала бы клиентов от своей продукции ссаными тряпками. Люблю я наших экспертов, особенно тех, что с зеленым блеском в глазах.
Caesar
Member

Рівно місяць назад: AMD работает над программным пакетом Radeon Software Adrenalin Edition,
Scoffer:Викликає у власників приток адреналіну методом підпалу оточуючих предметів високотемпературним вихлопом з відеокарти :D
Як тільки де згадують AMD, там обов'язково Scoffer з отакими нападками.
Мені дуже цікаво, чим же його в AMD так образили - мабуть головним :censoured: до себе не взяли?

Отправлено спустя 20 минут 39 секунд:
А ось і закінчення
sergtrav:Предлагаю обсудить AMD пообещала исправить проблемы со старыми играми в свежих драйверах
Некто под ником ray_m
Зато заголовки какие громкие были: "AMD не будет решать проблему!", "AMD не собирается исправлять!"
21:05 :gigi:
Scoffer
Member

Caesar
Ти неадекват.
По-перше я новини не пишу, я їх читаю, тут в тому числі.
По-друге в кожній темі, де з'являюсь я, з'являєшся чомусь і ти зі своїми коментарями до мене особисто.
Тобі що, жінки не дають і окрім як чіплятись до людей на форумі більше ніяк реалізуватись?)
Caesar
Member

Scoffer:Caesar
Ти неадекват.
По-перше я новини не пишу, я їх читаю, тут в тому числі.
По-друге в кожній темі, де з'являюсь я, з'являєшся чомусь і ти зі своїми коментарями до мене особисто.
Тобі що, жінки не дають і окрім як чіплятись до людей на форумі більше ніяк реалізуватись?)
Scoffer, чим можешь довести кожне твердження - 1, 2, 3, 4? Нічим... :D
Зате доказів, що зв'язок між тобою та AMD існує і є постійним та непорушним - кожна тема, де згадується AMD.

Отправлено спустя 13 минут 57 секунд:
Але така реакція з твого боку, не маю сумніву, зацікавила б спеціалістів. Недарма ж кажуть "В кого що болить, про те й співає". :spy:
Scoffer
Member

Caesar
Я до людей не чіпляюсь і на особистості не переходжу. То може справа таки не в мені?)
gehka3
Катярко

Завязывайте или уединитесь в ЛС
Феном Феномыч
Member

Здравствуй :censoured: новый год.
AlarmZone13
Member

Caesar:Вже сприйняли - навіть аж занадто тихо, мирно та спокійно, лише 60 постів, всього 3 сторінки:
Понять бы ещё, что ты написал.
Ответить