Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
NFS-Racer
Member

Saffa
Синие это ссылки, когда объявы у ака есть, если объяв нет то акк черный и не кликается.
Капитан Немо
Member

Saffa, мне такие письма приходили неделю подряд, исключительно по ночам. С разными текстами. Потом поутихло.
ATIRadeon
Member

Видео бедняжки кинутого на 9K грн уже топ1 в тренде на Ютубе. Что то у меня большие сомнения что людям так интересно как какого то м* кто то там кинули. Есть подозрения что этот психолог ещё закинул бабла определенным людям что бы раскрутить видос ботами. Интересно что ж ему такого сделала нп что он целую компанию против нее придумал. Может там с головой не все ок? :spy:
NFS-Racer
Member

ATIRadeon
После вопроса продавца о профиле НП не почувствовать кидалово - это надо совсем отбитым быть. Надо было сразу отказаться иметь дела с таким "продавцом". 9000 норм. расплата за собственную глупость. А теперь он хочет перевести стрелки на НП. Я не знаю, как забравший получил номер карты клиента НП, но история очень странная. Возможно и на НП тоже халатно отнеслись к процедуре выдачи и оформления.
libero
Member

NFS-Racer:А теперь он хочет перевести стрелки на НП
Уже "перевел". Выложил разговор, где НП сообщили, что компенсируют 9000 грн ему.
yupi
Member

NFS-Racer:Я не знаю, как забравший получил номер карты клиента НП, но история очень странная.
Продавец заодно с покупателем :think:
dalibo
Junior

yupi:Продавец заодно с покупателем :think:
150%

Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
ATIRadeon:Видео бедняжки кинутого на 9K грн уже топ1 в тренде на Ютубе. Что то у меня большие сомнения что людям так интересно как какого то м* кто то там кинули. Есть подозрения что этот психолог ещё закинул бабла определенным людям что бы раскрутить видос ботами. Интересно что ж ему такого сделала нп что он целую компанию против нее придумал. Может там с головой не все ок? :spy:
Скорее вначале подраскрутил. Сейчас этот спиннер уже сам крутится.
Отзывы Новая почта плюс Iphone плюс ОЛХ срезонировали.
дайвер
Member

NFS-Racer:Я не знаю, как забравший получил номер карты клиента НП
В Базе новой почты :idea:
Intel_inside
Junior

https://www.olx.ua/obyavlenie/ssd-disk- ... 8a7a768ad4
мошеннки разводида на предоплату! ребята киньте пожалуйста жалобу кому не тяжело я уже кинул

телефона нет цена ниже обычной
просит предоплату наложенным высылать не хочет!
dalibo
Junior

Intel_inside, чпокнули твоего олега https://www.olx.ua/list/user/1lZdb/ уже
Капитан Немо
Member

Не чпокнули его. Просто объявление удалено, а написать в аккаунт ещё можно.
dalibo
Junior

Капитан Немо, так ведь норма же. Чпокают одно объявление, по которому жалоба.
Intel_inside
Junior

вот еще такой же продавец
https://www.olx.ua/obyavlenie/ssd-kings ... 5ac44935b1
цену халявную поставил) наложенным не хочет отсылать

Отправлено спустя 57 минут 16 секунд:
https://www.olx.ua/list/user/8fWmM/
тоже уникум, вообщем решил я купит ь новый в магазине ссд))) ну его в баню этот ОЛХ
Капитан Немо
Member

Intel_inside:вот еще такой же продавец
https://www.olx.ua/obyavlenie/ssd-kings ... 5ac44935b1
цену халявную поставил) наложенным не хочет отсылать

Отправлено спустя 57 минут 16 секунд:
https://www.olx.ua/list/user/8fWmM/
тоже уникум
это один и тот же продавец :D
уникум, похоже, ты :gigi:
RomanLV
HWBOT OC Team

Видели эту жесть?
Подтверждаю. Получая по карте всегда показываю телефон с картинкой и никто на штрихкод даже не смотрит (не думаю что у оператора глаза-сканеры распознающие штрихкод за три секунды). Както заикнулся типа "паспорт давать?" Ответ был убийственный - "если по номеру айдикарты то паспорт НЕ НУЖЕН!" :eek: .
dalibo
Junior

RomanLV, доброе утро, уже неделю обсуждаем здесь.
спойлер
Изображение
Уже год как до 15к. по штрихкоду без документов.
Alexey1977
Member

Intel_inside
любите вы аккаунты созданные в тоже время что и обьява.
я на такие даже не смотрю - вижу ноябрь-декабрь 2017 и сразу Close на них.
yupi
Member

Alexey1977:Intel_inside
любите вы аккаунты созданные в тоже время что и обьява.
я на такие даже не смотрю - вижу ноябрь-декабрь 2017 и сразу Close на них.
А как же халява? :gigi: пройдёт же мимо :lol:
bender
Member

Так ребят есть один вопросик, я конечно полный лошара, но хотел бы узнать можно ли принять крайние меры.

Суть такова на OLX я захотел приобрести ребенку б/у PS4, выбирал подешевле и нарвался на объявление где один челл продавал ее без рабочего привода за 4500, но в самом объявлении автор расписал что можно без проблем в неё играть скачивая игры с интернета и почти за копейки в случяе необходимости починить ее привод.

После отправки мне товара случился сразу же казус, автор объявления изменил ее описание на рабочую и закрыл тему.

По прибытии этого товара открылась одна неприятная вещь- на приставке абсолютно невозможно войти в интернет без последнего обновления, а это в принципе стало невозможно в последние два месяца из-за политики Sony, так как теперь обновляются только те приставки, что имеют рабочий физический привод.

С продавцом поконфликтовал немного, ну и выдвинул предложение что отправляю ее в сервисный центр и ее починка будет стоить нам обоим в стоимости 50 на 50.

В сервисном центре мне сказали что приставка неримонтопригодна и сделать ее невозможно, так как делать ее пытались и запороли в хлам. Так же уточнили нужен ли мне проверочный нормативный акт о ее состоянии за 250 грн и я согласился.

Автор объявления возвращать деньги отказывается, говорит что никаких гарантий он не давал и в случае обращения в полицию меня никто слушать не будет.

Прикрепляю всю нашу переписку за это время
спойлер
Назад
30 нояб., 10:20Віталій

Playstation 4 PS4 500gb
Просмотреть Номер объявления: 479559016
4 дек., 20:33 Ваше сообщение

Готов придбати, але так як диски не читае, то за 4000 грн.

Прочитано 4 дек.

Отправлено с телефона 4 дек., 20:59 Віталій

Без геймпаду хіба що

Заблокировать
Отправлено с телефона 4 дек., 21:36 Ваше сообщение

Нi, за весь комплект. Замiна приводу здiйснюеться тiльки у сервiсних центрах, так що якщо знадобиться це буде дуже накладно.
Так що як що моя пропозицiя все ж задовiльнить, то вiзьму наложкою за 3900, 100 грн дам задатку до пересилу.

Прочитано 5 дек.

Отправлено с телефона 5 дек., 08:32 Віталій

Привід ремонтується за невеликі гроші, 500-600 грн. Робочі приставки продаються по 5500-6000 грн. За 4500 можу віддати

Заблокировать
5 дек., 10:54 Ваше сообщение

Бiльш технiчних проблем не було, все працюе добре?
Тодi заберу за 4500. Давай тодi задаток за дорогу на карту привата зкину 100 грн, а решту 4400 накладним розрахунком на Новой поштi

Прочитано 5 дек.

Отправлено с телефона 5 дек., 11:01 Віталій

Більше проблем не було. Приставка не гріється, не вимикається від навантажень. Номер карточки 5168 7555 2169 2497 Богма В.О.

Заблокировать
Отправлено с телефона 5 дек., 11:12 Віталій

Напишіть реквізити для відправки

Заблокировать
5 дек., 11:26 Ваше сообщение

Зкинув на картку 100 грн.
Адреса вiдправлення- мiсто Торецьк, Донецька обл, Вiддiлення "Нової пошти" №1, Лисенко Сергій, 0660553691, накладним розрахунком 4400

Прочитано 5 дек.

Отправлено с телефона 5 дек., 11:33 Віталій

Отримав, напишу номер ттн після відправки

Заблокировать
Отправлено с телефона 5 дек., 18:09 Віталій

Перепрошую, сьогодні не встиг відправити. Зранку відправлю і напишу номер ттн

Заблокировать
5 дек., 18:40 Ваше сообщение

ок

Прочитано 5 дек.

Отправлено с телефона 6 дек., 10:36 Віталій

Доброго дня. Номер ттн 59000301404037. Я скинув всі налаштування, геймпад потрібно буде повторно синхронізувати

Заблокировать
6 дек., 11:05 Ваше сообщение

ок, дякую

Прочитано 6 дек.

6 дек., 11:26 Віталій

І вам дякую

Заблокировать
Отправлено с телефона 10 дек., 23:09 Віталій

Доброго вечора. Приставка вже на пошті, коли заберете?

Заблокировать
11 дек., 10:17 Ваше сообщение

День добрий, раскажите но мені детально як увійти до онлайну профіль і викачати ігри без нової прошивки 5,01, яка вимагає обов'язкової наявності приводу і не хоче без неї оновлюватися із за помилки http://community.eu.playstation.com/t5/ ... p/25332748

Прочитано 11 дек.

11 дек., 10:36 Віталій

Добрий день. Це напевно якесь оновлення нове вийшло, раніше не просило встановити. Можливо спробуйте через флешку оновитись

Заблокировать
11 дек., 11:31 Ваше сообщение

Я в залiзi не повний профан, но погуглив годину знайшов з цього приводу багато чого цікавого. 6 жовтня вийшла прошивка 5,0 яка робить абсолютно неможливим перехід на нову прошивку без робочого приводу. Хоч по повітрю, хоч по флешці. І подальші прошивки від соні тепер будуть тільки з прив'язкою до рідного приводу.
http://community.eu.playstation.com/t5/ ... 797#M64394
Проблема може бути як в приводі, так і материнської плати, і проблема може бути вирішена тільки в сервісному цетрі і можливо не дуже дешево.
По суті дана приставка для iгор на даний момент абсолютно непрацююча. Диски не роблять i в psstore неможливо увiйти. Це просто шматок залiза.
Що будемо робити ц цим непорозумінням?

Прочитано 11 дек.

11 дек., 15:43 Ваше сообщение

Також маю два питання:
- Чому при моему першому запусцi ps4 виникла помилка E-801809A8, що означае, що ви робили спробу встановити прошивку 5.0.1, але в вас нiчого не вийшло
-Чому ви змiнили цю тему, де я купував у вас, на робочу приставку https://www.olx.ua/obyavlenie/playstati ... vsbcQ.html

Прочитано 11 дек.

11 дек., 16:09 Віталій

- Така помилка ніби виникає коли не під'єднаний до інтернету
- Я ще продавав другу приставку

Заблокировать
11 дек., 16:37 Ваше сообщение

Так що будемо робити з приставкою?, в темi продажу ви казали що можно без проблем грати зкачуючи iгри з нету, але це неможливо без оновлення прошивки, яку неможливо оновити без робочогу приводу?

Прочитано 11 дек.

11 дек., 17:51 Ваше сообщение

Давай по чесному, приставка абсолютно не в рабочому станi, окрiм меню на старiй прошивцi нiчого не робе, i як ти казав при продажу товару- через iнет вона процювати не буде.
В нашому мiсцевому ремонтному цетрi сказали що розбиралась и ремонтувалась вона абсолютно некомпетентною людиною, знаходиться в жахливому станi i ремонт обiйдется в дуже немаленьку сумму.
Зробимо все по мирному, я за cвiй рахунок перешлю назад твое обладнання, а ти повернеш менi грощi, з моеi сторони не буде нiяких претензiй i дiй.

Прочитано 11 дек.

11 дек., 18:11 Віталій

Я в неї без проблем грав, потім вирішив продати, напевно за цей час вийшла прошивка, яка не дозволяє прошитись. Я продавав без претензій і повернень, такі нюанси треба було обговорювати до купівлю

Заблокировать
11 дек., 18:15 Віталій

Приставка повністю робоча, не дуже розумію про що ти пишеш

Заблокировать
11 дек., 18:16 Віталій

Якщо навіть і так, якт и писав, то це ремонтується елементарною заміною привода (я дізнавався), який коштує до 900 грн

Заблокировать
11 дек., 18:48 Ваше сообщение

В объявi продажу було написано що вона повнicтю робоча i при покупцi у Вас зможе гарантованно запускати iгри без замiну непрацюючего приводу з iнтернету.
Ви це пiдтверждуете?

Прочитано 11 дек.

11 дек., 19:54 Ваше сообщение

Ще раз запитую- в объявi продажу було написано що консоль робоча i я можу без проблем качати i грати в iгри з iнтернету без замiну непрацюючого приводу придбавши це обладнання у Вас?
Ви це пiдтверждуете?

Прочитано 11 дек.

Отправлено с телефона 11 дек., 20:07 Віталій

Я не писав, що вона повністю робоча, а вказував, що вона з неробочим приводом, всі інші функції робочі: звук, жосткий диск, wi-fi і тд. Я на ній бавився, навіть фото зробив спеціально

Заблокировать
11 дек., 20:23 Ваше сообщение

Ви вказували те що я зможу грати в iгри зкачанi з iнтернету, придбавши це обладнання у Вас, без замiну непрацюючого приводу в объявi чи нi?
Останнiй раз питаю.
На данний момент без iнтернету i приводу це непрацююча коробка з меню ps4.
Якщо ви не вiдповисте, то я буду змушений написати скаргу до адмiнiстрацii OLX щоб вони встановили первинний текст объяв, який зберiгается i пiсля ii змiни

Прочитано 11 дек.

Отправлено с телефона 11 дек., 22:53 Віталій

Я не знав, що sony вирішить випустити оновлення, до того я грав нормально

Заблокировать
11 дек., 23:06 Ваше сообщение

Що ми будемо робити, продавали ви консоль як напiвробочу, а в висновку вона зовсiм не працюе з iграми?
Купував я ii своiй дитинi i уявiть що зараз вiдбуваеться.
Давайте так, я знаю шо пiсля продожу не хочеться повертати грошi. Завтра менi спецiалicти скажуть скiльки приблизно буде коштувати ремонт, так як разом з замiною приводу треба буде перепрошивати пiд нього консоль для отримання обнов i ви менi повернете половину коштiв з ремонту.
Так буде справедливо, так як ми обидва виннi в данному випадку.

Прочитано 11 дек.

Отправлено с телефона 11 дек., 23:12 Віталій

Напишете, що вам сказали в сервісі

Заблокировать
11 дек., 23:18 Ваше сообщение

Завтра ближче к кiнцю робочого дню скажуть

Прочитано 11 дек.

12 дек., 14:49 Ваше сообщение

Напрвили мене в сервicний центр до Киеву, ремонт з замiною приводу и прошивка його до мат. плати буде коштувати от 1800 грн, точна сумма буде вiдома пiсля отримання i детального огляду.
Коли отримаю результати дiагностiки з суммою ремонту перешлю Вам i Ви оплатите половину коштiв на карту привату.

Прочитано 12 дек.

12 дек., 15:39 Віталій

Простіше поставити привід, оновити його і поставити старий

Заблокировать
12 дек., 15:54 Ваше сообщение

Щоб оновити прошивку для останнiх обнов sony треба його не просто встановити а прошивати до материнськоi плати, i роблять це тiльки в спецiалiзованних СЦ.
Допустимо зробити як ви кажете, але з умови прошивки приводу це буде ще дорожче, але ж через тиждень-два вийде нова прошивка i консоль знову кирпич без можливостi виходу в iнет i завантаження iгр?
Пошукайте по форумам и запитайте в СЦ, тепер для завантаження iгр з умови нових прошивок потрiбен тiльки ПРАЦЮЮЧИЙ привiд.
Не стройте з себе дурня, я не дитина, консоль заiграна до дiр i ви прекрасно повиннi розумiти що тепер консолi без робочих приводiв це металобрухт.

Прочитано 12 дек.

12 дек., 15:56 Віталій

Не знаю заіграна вона чи ні. Я брав її вживану з неробочим приводом і спокійно бавився

Заблокировать
12 дек., 16:12 Ваше сообщение

Но ви ж розумiете що без приводу це кирпич, який можно використовувати без нього лиш за одною геморную умовою- кожен мicяц вiдсилати в СЦ для оновлення прошивки i вiддавати за це купу грошей?

Прочитано 12 дек.

12 дек., 16:32 Віталій

Ну по вашим словам це цегла

Заблокировать
12 дек., 16:33 Віталій

Я зрозумів, гарного вечора

Заблокировать
12 дек., 16:33 Ваше сообщение

На данний момент вона 100% цегла

Прочитано 12 дек.

Вчера, 16:26 Ваше сообщение

Ну що друже будемо робити?, в сервiсному центрi менi зазначили що вона абсолютно неримонтопригодна.
Консоль менi з Киева висилають назад, також я замовивй платний акт ii дiагностики

Прочитано Вчера

Вчера, 17:10 Віталій

Чому неремонтопригодна?

Заблокировать
Вчера, 17:27 Ваше сообщение

Якась несумiстнicть i ще якiсь дефекти, в актi все буде зазначено.
Менi тепер все одно.
Робимо все по доброму. Коли вона прийде назад, вишлю вам акт, потiм я вам повертаю вашу консоль з актом ii огляду, а ви менi повертаете грощi.
I можете потiм шукати кто зможе ремонтувати, i продавати кому завгодно, бiльше заморачуватися з нею я не буду.

Прочитано Вчера

Отправлено с телефона Вчера, 23:03 Віталій

Ми з вами домовлялись про повернення? Чи я давав якісь гарантії?

Заблокировать
Вчера, 23:21 Ваше сообщение

Вас зрозумiв, при отриманнi акту одразу звертаюсь до адмiншстрацii olx, та подаю заяву до полiцii

Прочитано 9 часов назад

Вчера, 23:34 Ваше сообщение

Всi чеки та виписки з новоi пошти та привату в мене е(знайти вас буде дуже легко), нормативний акт факту переврки сервicним центром шо обладнення непрацюче i ремонту не пiдлягае в мене буде, у випрадку моеi скарги olx весь наш перепис та факт змiни вашоi теми пiсля продажу менi з метою шахрайтсва передасть до кiберполiцii.
стаття 190. Шахрайство http://yurist-online.com/ukr/uslugi/yur ... 24/187.php
У вас е час на роздуми до кiнця тижня, коли я заберу пристиавку з сервicу з нормативним актом.

Прочитано 9 часов назад

Вчера, 23:42 Ваше сообщение

Так як ви продовали ii робочу для iгор, що було зазначено в "навмисно" змiненiй Вамi темi, з можливiстю ремонту, а в результатi вона нерабоча з неможливiстю ремонту, це е прямим фактом шахрайства.
Менi вже буде все одно як що грощi я не поверну, а вот Вам буде не до жарту.

Прочитано 9 часов назад

Сегодня, 00:14 Ваше сообщение

https://help.olx.ua/hc/ru/articles/2092 ... %96%D1%8E-

Прочитано 9 часов назад

Сегодня, 00:20 Ваше сообщение

Потiм у полцii будете розповiдати що продали цеглу замiсть приставки за 4500 грн. i в цьому немае нiчого кримiнального

Прочитано 9 часов назад

Отправлено с телефона Сегодня, 00:59 Віталій

Приставка завідомо продавалась як неповноцінно робоча, ніхто вас слухати в поліції не буде. Ви знали про це і захотіли купити

Заблокировать
Отправлено с телефона Сегодня, 01:02 Віталій

Ніяких документів ви зі мною не підписували, гарантійний талон я вам не давав

Заблокировать
Вопрос знатокам, есть ли смысл и время тратиться на заявление в полицию(знакомые говорят нужно, так как кидалово полное) и примут ли это довольно хитрое дело?
ATIRadeon
Member

bender
Плохие у вас знакомые, я б с такими не хотел быть знаком. Продайте приставку на олх честно объяснив ситуацию и забудьте о слове экономить когда речь идёт о своих детях.
Ответить