Майнинг - заставь комп работать!

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Junior

odessitmws:Omelya
как вариант регистрируемся на exmo.com идем в бумажник выбираем гривну нажимаем пополнить вводим данные своей карты потом меняем на битки (как бонус можно поиграть на бирже)
ну или вариант с обычным кошельком и обменником (выбрать на https://www.bestchange.ru/) не кинут там
Або все те саме через btc-trade.com.ua. Туди можна через приват навіть кинути гривню і затарити бітка чи шиткоіна якого.

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Пушкин
Спасибо за помощь с Devfee, вроде работает :up:
Omelya
Member

odessitmws:Omelya
как вариант регистрируемся на exmo.com идем в бумажник выбираем гривну нажимаем пополнить вводим данные своей карты потом меняем на битки (как бонус можно поиграть на бирже)
ну или вариант с обычным кошельком и обменником (выбрать на https://www.bestchange.ru/) не кинут там
а можеш детальніше росказать про обичний кошелек і обменнік???
хочу тупо вложить і ждать поки курс виросте.я іще на 6к хотів положить так отговорили тут,а от тепер хочу ріскнуть, мать його так
хоч і економіст, понімаю, що це жосткий мильний пузирь, но як заробить грошей в цій країні --- не знаю...
NehalemX
Junior

Omelya:хоч і економіст, понімаю, що це жосткий мильний пузирь
ану давай розкажи коли бітку хана) Тут вон фьючерси вводити будуть 18 і в біток теоретично зайде капітал якому лярд туда-сюда перекинути взагалі не проблема, по крайній мірі так пишуть

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
да і не обовязково все в біток, це даже дуже тупо, краще 100 в біток, 100 в ефір 100 ше в шото, вон в карбованець вдруг ше раз пампануть його тепер уже до 10 баксів
pushyk
Member

Кто знает - полынь битголд вводить будет?
Всяких сракокоинов немеряно, а голды нет..
Omelya
Member

NehalemX:
Omelya:хоч і економіст, понімаю, що це жосткий мильний пузирь
ану давай розкажи коли бітку хана) Тут вон фьючерси вводити будуть 18 і в біток теоретично зайде капітал якому лярд туда-сюда перекинути взагалі не проблема, по крайній мірі так пишуть

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
да і не обовязково все в біток, це даже дуже тупо, краще 100 в біток, 100 в ефір 100 ше в шото, вон в карбованець вдруг ше раз пампануть його тепер уже до 10 баксів
ці гроші не настоящі, ну тость реального труда не було зроблено щоб створити ці гроші, Тость за біткоїни можна реальні фізичні блага купити, фізичні блага щоб зробити треба реальний труд, а от біткоїни і прочі сракоїни як вище автор придумав слово, вони це як процент від кредиту. Короче почитайте основи і понятія що таке гроші. По суті люди по всьому світі зайняті не тим чим треба та щей вдобавок до майнерів заводи відюх, магазини відеокарт і так далі --- все це зря, це просто мильний пузирь який держитсья на попиті. Вердикт: 1)його можна лопнуть, законами на міжнародному рівні, хакерські атаки, просто упаде спрос 2)або ж у цього пузиря будуще є, і він стане на державному рівні, на рівні міжнародних банків-корпорацій, в головах млрд людей признаним платіжним средством.
Я думаю устаканиться все в ближайші пару років, год два, буде іще скачки і рост великий, а потом,якшо буде світове визнання, то стабільний потихенький рост із года в год але без +500 чи 1000% за пару міс. Другі сракоїни, я думаю, приречені. ну може ефір іще подьоргається. я думаю шо всяка мєлочь-шушваль малоізвестна накриється год-два макс,а біток буде...
Я надіюсь на другий варіант, хочу положить 500 баксів і надіюсь що курс дойде до 20к і більше
ну а якшо впаде до 5к чи 1к, то возьму баклажку водки і в запой на неділю. я думаю після такого обвалу до 2-5к багато хто в стакан занирне, при чому по всьому світу. просто у нас сотні баксів крутяться, а там десятки тисяч.
movi
Member

Omelya:По суті люди по всьому світі зайняті не тим чим треба
А в Лас-Вегасе они заняты тем чем нужно? И электричество жгут с пользой? Или шаурма у Рафика сильно много экономике дает?
Биткоин - это технология. Пользы от него можно извлечь тысячекратно больше, чем от компьютерных игрушек. Вопрос правильного приложения рук.
NehalemX
Junior

Omelya:реального труда не було зроблено щоб створити ці гроші
а код написати? не труд? а ферми зробити? а електрику вижрати?
Omelya:Другі сракоїни, я думаю, приречені
це 100%
Omelya: хочу положить 500 баксів і надіюсь що курс дойде до 20к і більше
а один чувак в голандії продав хату і все шо мав і закупився біткойнами по около 6к, 90% людей писали шо він дибіл, тепер ті 90% тихо курять в сторонці
movi
Member

Omelya
Через обменники там вилка нехилая. Посчитай сколько получишь при продаже битка и при его покупке.
Самый лучший вариант - вези мне свои зеленые, я тебе на бирже на эквивалентную сумму перекину беспроцентно нужное количество уе. Потратишься только на билет, туды-сюды. :gigi:
NehalemX
Junior

movi:Пользы от него можно извлечь тысячекратно больше, чем от компьютерных игрушек
по версії бабушок це 100% не тим чим нада займатись. Но блін є куча онлайн ігр які живуть на продажі прем акків і прем танків, а це ж тупо пікселі на екрані і люди тратять на то гроші. Ферми які жруть мегавати хотя би підтримують роботу всесвітньої мережі.
a_tom
Junior

стрижка в разгаре)
NehalemX
Junior

Omelya
або через ЕХМО закупи, там 1.Можна через приват грн закинути і 2. там біток у грн завжди дешевший, тоїсть можна купити за грн продати за бакси і уже профіт мати ну і 3. як правило ціна бітка на ЕХМО на пару сотень менша чим на інших біржах
movi
Member

NehalemX: а ферми зробити?
у многих не столкнувшихся работа майнера это типа халява. А потом когда сами начинают влезать уже на этапе выбора железа начинают скулить что типа - "я не думал что так все сложно, я же на своей карточке в компе майню уже неделю и там все просто. А тут прошивки, отвалы, а когда оно все отобьется!?..".
NehalemX
Junior

a_tom
та я дивлюсь історію ЕХМО там на 11к закуп тільки так
Omelya
Member

movi:Omelya
Через обменники там вилка нехилая. Посчитай сколько получишь при продаже битка и при его покупке.
Самый лучший вариант - вези мне свои зеленые, я тебе на бирже на эквивалентную сумму перекину беспроцентно нужное количество уе. Потратишься только на билет, туды-сюды. :gigi:
а ти з якого города? може й приїду

Отправлено спустя 4 минуты 45 секунд:
a_tom:стрижка в разгаре)
а ну детальніше? :)
movi
Member

Omelya:а ти з якого города? може й приїду
ты сначала тут зарегайся
https://wex.nz/exchange/btc_usd
Отправлено спустя 49 секунд:
Omelya:а ну детальніше?
та яка там стрижка - отняли биток у лошков по дешевке и вверх опять погнали))
46Tolik
Member

какая норм биржа для трейда? слез с битрекса по известным причинам... сижу на polo но блин по удобству и тормознутости на смарте просто Ж :(

Отправлено спустя 4 минуты 4 секунды:
movi: та яка там стрижка - отняли биток у лошков по дешевке и вверх опять погнали))
думаю, что к утру будет ~10к
zmax
Member

еще один плюс от битка - постоянно проходят какие то форки и тебе отсыпают новых монет.
только за прошлый месяц мне на ёбите насыпали трех или четырех монет. захожу в кошельки, а там очередной шиткойн на балансе. если не ошибаюсь были биткойно голд, биткойн даймонд, лиза и yob2x. предполагаю, что и в декабре пару раз форкнут биток.

вопрос в тему, едет первая красная карта со штатов, её обязательно шить? скажем под монеро в стоке тоже не катит? у меня сейчас даже компа нет, шить негде. остановить риг, чтоб поиграться с настройками и прошивками на полдня тоже не хочется.
alexvvv
Member

Якою валютою зараз краще закупитись на суму приблизно 1к$, щоб полежало 1 рік?
NehalemX
Junior

alexvvv
карбованцем)
Ответить