Всім доброго дня!
Добре,що є така тема - апгрейд внутрішній +/- завершив,подальших вкладень не планую,але з'явилась потреба(більше,може,бажання) зробити модифікацію зовнішню.Буду вдячний за поради,і прошу вибачення за довгий вступ.
Через решітку для кулера мала донька заглядається на мигаючу RGB підсвітку на відіку,і вирішено було робити підсвітку більшого масштабу.Але в умовах мого теперішнього корпусу сенсу з цього нема - бокова кришка глуха,за виключенням тих самих отворів під кулер.Моддинг в напрямку вирізання вікна - більше гемору,ніж толку - Чіфи(принаймні,цієї серії) не надто пристосовані для організації нормального продуву,і організація СВО в майбутньому все-одно потребуватиме заміни корпусу.А для однієї тільки підсвітки буде надто багато возні.То чого тягнути?
Зараз в мене щось таке,як на фото 1.Тільки світле(фото з олх).Люблю я класичні мотиви,і на чіфах вже років 10,це другий мій.Тому заглядаюсь на витвори
Fractal Design(буду радий відгукам власників),як на ту ж класику,але більш сучасну і значно більш податливу для реалізації і підсвітки,і СВО,і інших моддингових ідей.
Отже,підсумок:
Залізо - те,що в профілі.
Корпус зараз - Чіф з фотографії.
Ціль - корпус в класичному стилі,з вікном збоку і податливий до кастомізації.
Бюджет - пару тисяч грн,+/-.Розглядаю як нове,так і б/у.
Те,що вже приглядав - на фото 2 і 3 - Fractal Focus G.
Буду вдячний за ідеї і поради!
- спойлер
- Те,що зараз
Те,що приглядав