falcongrig:voodoo
Именно так, мне абсолютно все равно откуда вел. Я его не воровал, моя совесть чиста. Никакой информации по этому поводу от продавца тоже не поступает.
Така позиція входить у сферу регулювання чинного кримінального кодексу:
Стаття 198. Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом
Заздалегідь не обіцяне придбання або отримання, зберігання чи збут майна, завідомо одержаного злочинним шляхом за відсутності ознак легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, -
карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
{Стаття 198 із змінами, внесеними згідно із Законом № 430-IV від 16.01.2003 - набуває чинності 11.06.2003}
falcongrig:voodooЛюбые попытки поиска информации по описанию и номеру рамы не дают результатов. Значит можно брать и не париться.
Постом вище я повідомляв, що не буває таких солодких цін від реальних власників, як від бариг, не треба прикидатися валянком, щоб по ціні нічого не зрозуміти. Ну нехай велосипед буде новий, там можна припустити, що була якась акція і завезли без податків контрабасом, але якщо б/в...
Ось наведу
конкретний приклад актуального оголошення, за 770 юсд віддають у чудовому стані (видно по фото що майже нове) трек на фоксі, хт/слх та зтр хрестах (до речі, наявність зтр показує що це вже кастом, адже трек на свої велосипеди ставить у стоці Bontrager) - вочевидь ціна настільки солодка, що вірогідність краденого наближається до 100%. Номер рами в оголошенні відсутній, та навіть як би і був, відсутня єдина база даних крадених велосипедів. Було б цікаво поставити себе на місце власника, який замінив стокові колеса на легенькі вілсети, потім велосипед вкрали, продають за півціни у другій країні, а хтось вмикає режим "ихтамнетов"/"нет доказательств" заради шари.