ну как БЭ мы вот вам приготовили процессор,ну с маааааленькими нюансиками и недочётиками. Ну теперь мы вам приготовили такие же материнки. Покупайте,наслаждайтесь... воем пропеллера на 3000 оборотах в холостом режиме при стоковой частоте...Maxhope:Могут демонстрировать , а могут не демонстрировать ... Шикарная новость... Хотя бы один пример материнки и кулера показали.
Последние статьи и обзоры
Новости
Материнские платы для платформы AM4 демонстрируют проблемы с некоторыми CPU-кулерами
-
Saffa
Member
-
vetalyap
Member
Наконец то Почекуны оторвутся Хотя они настолько упоротые, что им "Гавно" в коробочку с Райзеном положи - съедят и будут ждать Райзен2
Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
Хотя я более чем уверен, что большинство из них будут дожидаться Райзенов на барахолке по более вкусным ценам
Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
Хотя я более чем уверен, что большинство из них будут дожидаться Райзенов на барахолке по более вкусным ценам
-
RW1911
Member
Если начали придираться к высоте стоек, то вероятно проц просто идеально вылезан, как и чипсеты, что не нашли ни чего существеннее.
-
doc-oc
Member
Я бы даже сказал идеальный вариант, так как хомячки ещё любят ноги сокета убивать, у AMD такой проблемы нет. Ну а если согнули ножки на проце, то их легко поровнять) Только нужно вовремя термопасту менять иначе реально проц вместе с кулером снимаетсяVolodimir:Для обычного гражданина, который кроме мышки и догадайтесь сами чего ничего в руках не держал - амд-шная клипса идеальный вариант. Интеловские же тяни-толкай крутилочки сломали судьбу мозг многим хомячкам. Так что АМД-шное крепление в потребительском сегменте - вполне нормальный вариант.Scoffer:Казав же сокет - хлам, а мені все - PGA рулить, кріплення круте і т.п.
-
Modelus
Member
Scoffer
Єдина перевага, на мою думку, сокета LGA над PGA, так це розміщення отворів під кулер квадратом. Ви пишете що "...а в PGA без проблем прилипають до кулера і відриваються разом з ним...", хоча нічого страшного в цьому немає, але з дуру можна і ще де-що зламати, До речі, Ви не пробували рівняти ніжки на проці під PGA і на сокеті LGA? А мені, за мою довготривалу практику в цій темі, доводилось неодноразово випраляти криворукість юзерів-початківців
doc-oc
Єдина перевага, на мою думку, сокета LGA над PGA, так це розміщення отворів під кулер квадратом. Ви пишете що "...а в PGA без проблем прилипають до кулера і відриваються разом з ним...", хоча нічого страшного в цьому немає, але з дуру можна і ще де-що зламати, До речі, Ви не пробували рівняти ніжки на проці під PGA і на сокеті LGA? А мені, за мою довготривалу практику в цій темі, доводилось неодноразово випраляти криворукість юзерів-початківців
doc-oc
-
Scoffer
Member
Modelus
В живу жодного разу не бачив погнутих LGA, я не сперечаюсь, можна погнути що завгодно, особливо якщо ребром проц в LGA вбивати . А от погнути PGA на процесорі - простіше простого, а потім сиди з пінцетом, виправляй.
Процесори вириваються з PGA з легкістю - вендори/збірщики мажуть якимось гівняними термопастами, котрі вже через пару місяців цементіють.
В живу жодного разу не бачив погнутих LGA, я не сперечаюсь, можна погнути що завгодно, особливо якщо ребром проц в LGA вбивати . А от погнути PGA на процесорі - простіше простого, а потім сиди з пінцетом, виправляй.
Процесори вириваються з PGA з легкістю - вендори/збірщики мажуть якимось гівняними термопастами, котрі вже через пару місяців цементіють.
-
Modelus
Member
Scoffer
Зрозуміло, що найкращим варіантом сокета був би універсальний, що враховував би всі + та - Але це, напевно, в майбутньому. А зараз виправляти "ноги" проца краще не пінцетом, а ножем з прямим,тонким і твердим лезом, а ноги LGA - відповідною зпиляною голкою від шприца
Зрозуміло, що найкращим варіантом сокета був би універсальний, що враховував би всі + та - Але це, напевно, в майбутньому. А зараз виправляти "ноги" проца краще не пінцетом, а ножем з прямим,тонким і твердим лезом, а ноги LGA - відповідною зпиляною голкою від шприца
-
Caesar
Member
Не вважаю, що чотири фіксатори (у обидві діагоналі) краще двох (одна подовжня чи поперекова лінія).Modelus:Єдина перевага, на мою думку, сокета LGA над PGA, так це розміщення отворів під кулер квадратом.
-
Volodimir
Member
Зависит от конструкции кулера. У меня на АМД был CoolerMaster Hyper TX3 - его можно было ставить как угодно - там в основании были соответствующие прорези под клипсу.Modelus:На LGA кулер можна ставити в різних варіантах, повертаючи на 90 градусів, а на PGA тільки на 180
-
Modelus
Member
Volodimir
Це точно. І задяки тому, що там три ТТ і кліпса розбірна, яку можна встановити між трубками. Але інших кулерів з такою можливістю я щось не пригадую. Скоріше TX3 - це виключення з правил.
Це точно. І задяки тому, що там три ТТ і кліпса розбірна, яку можна встановити між трубками. Але інших кулерів з такою можливістю я щось не пригадую. Скоріше TX3 - це виключення з правил.
-
Zluk
Member
Тю проблема...
Юзер амд всегда должее иметь в арсенале - отвертку, пласкогубцы, плашку для нарезания резьбы, молоток, огнетушитель и набор кукол вуду руководства Интел и Нвидиа
Юзер амд всегда должее иметь в арсенале - отвертку, пласкогубцы, плашку для нарезания резьбы, молоток, огнетушитель и набор кукол вуду руководства Интел и Нвидиа
-
Dark-seer
Member
Zluk:Тю проблема...
набор кукол вуду руководства Интел и Нвидиа