Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Мені би і харбертів 3тіх вистачило, зроблених на основі роджерсів старовинних. Немає дешевого хай енда б у. на то він і хай енд, все що ви перечислюєте хай фай. І основна проблема хай енда це те що він не грає сам, на відміну від хай фая.
А в реальності жаба піддушує 100 басів потратити на 2700 едікі, бо є інші витрати :lol:
miroslav_mm
Member

Filabatya:Мені би і харбертів 3тіх вистачило, зроблених на основі роджерсів старовинних. Немає дешевого хай енда б у. на то він і хай енд, все що ви перечислюєте хай фай. І основна проблема хай енда це те що він не грає сам, на відміну від хай фая.
А в реальності жаба піддушує 100 басів потратити на 2700 едікі, бо є інші витрати :lol:
Більше нічого пояснювати не треба, з вами все понятно... у вас хайенд в грошовому эквіаленті обчислюється, головне шоб дороге, якщо дорого, то і звучать должно добре! :D Я так розумію, що підсилювач хайенд рівня це також як мінімум Макинтош. :laugh: Все остальне непотріб - хайфай! :weep:
Filabatya
Member

А чого макинтош і вілсони, по фрейду прям :D В підсилювачах будьте обережні, старйо вже не грає як про нього пишуть, в мурзілках.
Krupik
Member

miroslav_mm
думав взяти на виріст. В майбутньому ресівер заміню або куплю ще стерео підсилювач. Знайомий меломан сказав: "хороша акустика купується один раз, а далі вже міняються джерела і кабелі."
miroslav_mm
Member

Filabatya:В підсилювачах будьте обережні, старйо вже не грає як про нього пишуть, в мурзілках.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Отправлено спустя 6 минут 49 секунд:
Krupik: Знайомий меломан сказав: "хороша акустика купується один раз, а далі вже міняються джерела і кабелі."
Правильно каже. :up:
Не знаю що вам порадить, сприйняття звуку індивідуальна річ, подивіться на ОЛХ або на Бесплатці, є користувач vitalysharp, у нього завжди величезний вибір підсилючів та АС високого рівня і відмінної якості, людина первірена. Може підберете щось для себе, наприклад Braun, Dual, Grundig, Canton, Infinity, Heco, B&W, JVC, Sony. Загалом за 9 тиЩ все буде добре грати, а в порівнянні з мікролабом так і зовсім щелепа відвалиться. ;)
Krupik
Member

miroslav_mm
дякую. А що можете сказати про JAMO C 405? Є за 7800 на олх. Колись на якомусь форумі радили мені як хороший варіант :)
miroslav_mm
Member

так, про Jamo забув зовсім, хороший бренд, колись були у мене полочніки Інтеріор, непогано грали. :)
Стосовно C 405 нічого не підскажу, більш менш свіжа модель, пишусь що компоненти як у моделях вищої лінійки, х.з. на вигляд пристойні.
Andrule
Member

miroslav_mm:
Andrule:Народ посоветуйте какую акустику купить до 8500 грн. 8 омную.) Начали слушать MAGNAT Monitor Supreme 202 и JBL ES20 я особо разницы не услышал, но разница в цене.) Очень понравили по звучанию DALI Zensor 1 но они зараза 6 омные.
Чего так привязались к этим Омам? Они там во время работы плавают, от 5 до 10 Ом, такие уж законы физики в природе, многие нормальные производители так и пишут сзади: Impedance: 4-8 Ohm.
Вышеперечисленные вами колонки не стоят этих денег! Возьми те лучше за эти деньги б/у Hi-End, не только возрадуют ваши уши, но и прослужат верой и правдой дольше чем новодел!
1. Тогда подскажите если я подключу колонки 6 ом индексацию поставить лучше 4ом или 8ом?
2. Подскажите где лучше покупать б/у акустику? (кроме lox.ua)
Filabatya
Member

hi-fidelity-forum.com царство попандоса :lol:
miroslav_mm
Member

Какая разница где? Главное у кого!

Миниобзорчики!
http://hifi-audio.ru/hifi/0-200-models-hi-fi/
Кстати в конце есть даже Едифаер! :gigi:
Andrule
Member

Вот такие Эдики я буду в конце недели продавать.)
miroslav_mm
Member

Andrule:Вот такие Эдики я буду в конце недели продавать.)
почему? все же здесь их хвалят?! :laugh:
zmax
Member

miroslav_mm: Миниобзорчики!
описание бомба, нужны иметь огромное количество глухих пользователей огромный кредит доверия, чтоб писать такую чушь
Очень приятный и мягкий по звучанию усилитель. Никакой детальности, но не знаю почему, но усилитель понравился.
Невысокая детальность компенсируется яркими голубыми бегающими полосками индикации уровня сигнала
ну и т.д.
Andrule
Member

miroslav_mm:
Andrule:Вот такие Эдики я буду в конце недели продавать.)
почему? все же здесь их хвалят?! :laugh:
Нормальные колонки только кабель коротковат, да и ресивер стоит пылится.)
Mr_Volan
Member

Andrule:1. Тогда подскажите если я подключу колонки 6 ом индексацию поставить лучше 4ом или 8ом?
какую индексацию? где?
Andrule
Member

Mr_Volan:
Andrule:1. Тогда подскажите если я подключу колонки 6 ом индексацию поставить лучше 4ом или 8ом?
какую индексацию? где?
На ресивере фронт.
Mr_Volan
Member

Andrule: На ресивере фронт.
хм, не подскажу. не видел такого
но думаю что установив любое значение, УМНЧ ничего не будет
elek
Member

miroslav_mm:Какая разница где? Главное у кого!

Миниобзорчики!
Для кого эта подборка ? Самый бюджетный хай-фай, китайские цапы и раритетная акустика, которую нигде не найти.Это сайт какого-то барыги?
miroslav_mm
Member

elek:
miroslav_mm:Самый бюджетный хай-фай
фигассе самый бюджетный хайфай!

Может здесь найдете хоть одну не бюджетную модель хай-фай?
http://hifi-audio.ru/hifi/modeli-vintage-hi-fi-class/
Frees
Member

Подскажите неплохую акустическую систему 2.0 до 150$ не больших размеров, что бы на столе возле монитора поставить и звучали на свою цену. :) mackie cr3 по дизайну понравились и в обзорах их хвалят но смущает бас от 80Гц и цена на них в Украине :(
Ответить