По мнению западных критиков, Watch Dogs 2 вышла лучше оригинала

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

JJ Judge
Как выше писали, ну сделайте на старте игры выбор персонажа, простенький конструктор, м\ж, цвет кожи, прическа, и тему расизма вообще бы ни кто не вспомнил, но нет.
Arkess
Member

Artistus:Arkess
Читаємо англійською правильно (там можна прослухати).
Да бросьте, кто в здравом уме пишет Уыче 3, Тотл Уоо, Маден Воофиа?

Добавлено через 15 минут 38 секунд:
beril:Что там кривого ? Игра просто шикарная, я бы даже назвал ее шедевром, как и первую часть :insane:
У меня совсем не ведро, постоянные скачки фпс для игры, скажем честно, картинкой не блещущей я оправдать никак не могу.
Прохождение с высоким хаосом стало еще проще, разрабы не сделали выводов с предыдущей части аж ни одного. Мне нравится стелс-прохождение, но оно занимает гораздо больше времени и ограничивает в использовании большинства фишек. Всё не настолько паршиво, чтобы запрашивать возврат денег, но на ближайшие пару месяцев я прохождение точно отложу.
Freem-freem
Member

Я не понимаю этот мир... :insane:
beril
Member

Нигером называть чернокожего может только другой чернокожий, называть человека толстым может только другой толстый человек - ибо если это будут делать другие люди, то это уже оскорбление :shuffle:
Renouncer
Member

beril:Нигером называть чернокожего может только другой чернокожий, называть человека толстым может только другой толстый человек - ибо если это будут делать другие люди, то это уже оскорбление :shuffle:
Это констатация факта, а не оскорбление.
beril
Member

Судя по отзывам и рецензиям игра крутая вышла. Как сказали: если тебе понравилась первая часть то ты будешь разочарован, если не понравилась, то вторая понравится ибо это хороший клон гта без атмосферы, как в первой части :beer:
falcongrig
Member

Arkess:Да бросьте, кто в здравом уме пишет Уыче 3, Тотл Уоо, Маден Воофиа?
Из грамотных - никто :lol: Потому как Modern Warfare это (если уж так писать) Моде(р)н Уофеа, остальные, я так понял, Уиче(р) и Тоутэл Уо(р). Хотя выглядит забавно, ИМХО, уж лучше на английском, либо официальный вариант перевода (если он есть).
Artistus
Digital Artist

Перекладіть правильно назву гри, хто знає, про що вона, та й по всьому. Тому що Dishonored можна перекладати як в однині, так і в множині, та ще й не ясно в якому роді. Наприклад, якщо мова йде тільки за ГГ, то можна перекласти - Знеславлена, Зґвалтована, Безчесна, Заплямована, Осквернена, Ображена, Присоромлена, Спаплюжена, Зганьблена, Збезчещена... Тільки питання в тому який варіант тут доречний? Якщо назва вказує на групу людей, то вибір, ясне діло, звужується.
Jumper007
Member

Обиженные 2 :laugh: звучит.
Artistus
Digital Artist

На рахунок темношкірих, можливо, є певна тенденція, але на разі це не суттєво. ІМХО.

Далі піде ліричний відступ, в якому слово - педераст - це медичний термін, а не образлива обзивка, якщо що.
Вважаю, що коли в ігри вставляють педерастію - то це дійсно свинство. Уявіть політкоректну гру, де є все: гомики, лесбіянки, транссексуали, додайте педофілів - чим не любов? :laugh: Зоофілів - в них теж любов - вони люблять тварин, можливо, навіть кохають... :lol:
спойлер
Давайте може вже, раз пішла така струя, хай ВОЗ визнає не тільки гомосескуалів нормальними (хоча раніше це називалось психічним відхиленням, і так воно насправді і є), а почуття кохання - хворобою, але і педофілів, зоофілів - теж нормальними, хай у Штатах і Еуропі їм дозволять офіційні шлюби і мати дітей. От тільки природа і Всевишній цю содомію не схвалить, адже дітей вони мати своїх чомусь не можуть, а виправдовуються, мовляв, у природі теж буває гомосексуалізм. Ми ж що - тварини? Чи у тварин не може бути відхилень? Чому діти від близькоспоріднених шлюбів стають такими мутантами? Може природа проти цього? Може Содом і Гоморра згоріли саме від цього? Чому вони так посилено качають свої права, чому своїми правами вони бажають обмежити права людей з традиційною орієнтацією? Типу, є 2 кандидати на посаду, гомик і звичайний - беруть гомика, бо якшо шо, то дискримінація і суд. А звичайний шо - не людина? Хіба це не дискримінація по відношенню до нормальної людини? Хіба він не може подати в суд? Я вважаю, що тут в жодному разі не можна враховувати сексуальну орієнтацію при прийомі на роботу через ризик суду, бо понабирають одних демонстративних гомиків, які замість працювати, будуть відстоювати свої права на визнання. :laugh: Ба більше, уже сьогодні в "ліберальному" світі педерасти через суд відбирають дітей для своєї "сім'ї" у звичайних людей, які були помічені у "занадто грубому" наказанні своїх дітей в процесі виховання.

Я нічого не маю проти гомиків - хай собі займаються, чим хочуть, працюють, і все інше, але хай не демонструють свої відхилення на людях? Діти нормальних людей можуть неправильно зрозуміти. Не треба показувати на людях того, що ви будете ввечері довбатися в одне місце. Бо це багатьом бридко навіть уявити, в тому числі і мені.

І це стосується не тільки гомиків. Деколи в людних місцях на вулиці в центрі міста, чи в маршрутці доводиться бачити парочку безсоромних (інтелігентних?) молодих людей традиційної орієнтації, які цю свою орієнтацію одне до одного гіпертрофовано демонструють, цілуючись в щічку, губи на людях що 5 секунд або навіть в засос. Що вони цим хочуть показати? Довести одне одному, що вони так сильно кохаються, що аж навіть їм байдуже на людей, що навколо. На мою думку це інтим і за його природою ці стосунки не варто показувати і тим більше демонструвати на людях. Ну ладно там цьомнув раз-другий, але не що 5-10 секунд в маршрутці, яка їде годину через ціле місто. Цим вони не доводять одне одному чи оточуючим про свої почуття, а радше показують, що вони по приїзду на визначене місце будуть безтямно і палко довбатися, бо ледве стримуються від цього в маршрутці. :-/
Короче, задовбали ці демонстранти, які демонструють свої "законні" але протиприродні права на збочення. Для комп'ютерних ігор таке можна вставити хіба що в якийсь проект типу Deadpool або щось з елементами чи ідеєю кінострічки Sin Sity, в якій варто розбиратися з цією всією нечистю (яка занадто сильно нав'язує всім свої цінності) в гіпертрофованій гротескно-сатиричній манері. Але бляха не робити головного героя серйозної саги педерастом, та ще й вставити це в кінцівку гри. Чому ж тоді не вставили на початок? Це ж яка б зав'язка вийшла. Всю гру знати що ти керуєш правильним гомиком. :facepalm: :lol:
Piter Cantrope
Member

Коли грав у San Andreas, то ніяким чином не обходило, що герой темношкірий.
46Tolik
Member

Artistus: Короче, задовбали ці демонстранти, які демонструють свої "законні" але протиприродні права на збочення. Для комп'ютерних ігор таке можна вставити хіба що в якийсь проект типу Deadpool або щось з елементами чи ідеєю кінострічки Sin Sity, в якій варто розбиратися з цією всією нечистю (яка занадто сильно нав'язує всім свої цінності) в гіпертрофованій гротескно-сатиричній манері. Але бляха не робити головного героя серйозної саги педерастом, та ще й вставити це в кінцівку гри. Чому ж тоді не вставили на початок? Це ж яка б зав'язка вийшла. Всю гру знати що ти керуєш правильним гомиком. :facepalm: :lol:
самое интересное что в игры типа Hatred всех этих не пихают.
Jumper007
Member

Piter Cantrope
Си Джей был черный по сюжету, это нужно было для передачи атмосферы и всего такого.
Да и какие рассовые претензии могут быть к игре где можно истреблять банду других черных, латиносов и вообще кого угодно :gigi:
А в этих вочдогах и прочих свежих играх, такое чувство что у них создание игры начинается с условия - нужно сделать игру с негром гг, его корешем латиносом, подругой азиаткой, соседями геями в браке ну и парой белых наркоманов, все остальное по ходу додумаем.
waryag
Member

dret09:ты, видимо, не понял всю суть негодований. Проблема в том, что сейчас, если ты белый, то ты расист. Повсюду работу получают, геи, лесбиянки, черные, азиаты, т.к. если их не возьмут на работу, то это проявление расизма или гомофобства... То же и в играх. Спросят, а чё ГГ не чёрный или гей - и понеслось... ВЫ ТУТ ВСЕ РАСИСТЫ!

На самом деле своей навязчивой толерантностью люди устанавливают еще большие границы среди людей. Чёрным и геям не дают голосовать? Их не берут на работу...? Вовсе нет. Люди боятся им отказать, ибо суд... А они пользуются этой ситуацией.

Парады ЛГБТ это вообще абсурд. Это демонстрация не своих убеждений, а своих ПРАВ. У меня есть право быть геем - вот я и всем показываю. А как бы отреагировали толерасты на парад гетеросексуалов?
И весь этот ужас в Харькове? :spy:
dret09
Member

waryag

да не приведи господь))) Хотя пи...арасов тут хватает!
Inspiring
Member

Fishnya:так первая часть чуть более, чем уныла
но лучше чем Мафия 3 (я прошёл и то и то если что), на 120грн на распродаже Собаки тянут, а вот Мафию я за 2 доллара не куплю
Martix
Member

Западные критики такие-же как и наши, не продажные, мафия 3 и много остальных "замечательных" проектов это доказывает :rotate:
alexvvv
Member

:facepalm:
Ответить