Noveon
А вы могли бы ещё раз напомнить о своей просьбе и попросить о помощи, только без "подачки"? А то 100 грн. можешь себе засунуть... _ну_ты_понел_.
Я вибачаюсь якщо...., але я вже місяць завтраками годований
Порекомендували знайомі одного спеца, він обіцяв на завтра... скоро місяць буде як завтра...., звернуся до місцевого який з польщі возить, тоже обіцяв на завтра.... скоро вже два тижні буде (хоча він матеріально зацікавлений)
Звернувся в цю тему... мороз... запропонував гроші став....., якщоб я хотів аби було то я і сам можу щось скліпати, але так як щось тай в тому розумію, то я розумію що я нічого не розумію, от і запропонував гроші за роботу
П.с.: і крім того я ще запитував чи реально через вай фай зєднати смарт ТВ з компом, бо кабель там кинути нереально, і на це я відповіді так і не отримав (може є якісь інші безпровідні технології для такого)
Чи таке не реально?
Jampwnz
ут уже сто раз обсуждали конфиги на 1060 6гб и i5 6400=) Добавить ссд, корпус с бп по вкусу и 8 гб оперативки и пк готов.
Чего грубить сразу же?
ССД є дофіга і який надійніший, я не знаю, блоки живлення так само, є з фуфловими ватами і т.д. тому на "мій смак" це не корекно
П.с.: а в чому грубість???
Noveon
Дякую
Тільки як я тут читав всі рекомендують для ігор і7, бо вони вісьми потокові (чи що там), а як я дивлюсь то і і7 можна за ті гроші взяти (ну може докинути 50уо, то не такі гроші). Так що краще? Чи немає різниці?