Последние статьи и обзоры
Новости
AMD вернулась к прибыльности
-
Anoha
Junior
http://www.overclockers.ru/hardnews/359" target="_blank ... vrale.html
-
Бессмертный Бог Император
Member
И? Сверхбюджетная бомба? ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
sl5vik
Member
Я бачу, тут багато фінансистів і бухгалтерів, а ще маркетологів зібралося....
.... якщо ви всі стежили за новинами про виплату Штеудом 1,25млрд.дол., то там говорилося на що давалася ця сума, а саме на юридичне обслуговування (зняття) позовів в різних судах.... відповідно ця "цільова" виплата не могла бути зарахована до прибутків компанії...
П.С. На мою думку, все йшло до того, що АМД переварить злиття з АТІ та відокремлення виробництва, і зможе вийти на прибуток. Цьому також сприяли: випуск дуже вдалих HD5xxx(хоч і з проблемною доступністю) та Phenom II/Athlon II, які виявилися досить конкурентними в самому масовому сегменті(хоч не самі потужні, але кращі по критерію ціна/продуктивність) ну і вдалі чіпсети власного виробництва....
П.П.С. Думаю, що в І кварталі прибуток буде не меншим, незважаючи на сезонний спад продажів....![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
.... якщо ви всі стежили за новинами про виплату Штеудом 1,25млрд.дол., то там говорилося на що давалася ця сума, а саме на юридичне обслуговування (зняття) позовів в різних судах.... відповідно ця "цільова" виплата не могла бути зарахована до прибутків компанії...
П.С. На мою думку, все йшло до того, що АМД переварить злиття з АТІ та відокремлення виробництва, і зможе вийти на прибуток. Цьому також сприяли: випуск дуже вдалих HD5xxx(хоч і з проблемною доступністю) та Phenom II/Athlon II, які виявилися досить конкурентними в самому масовому сегменті(хоч не самі потужні, але кращі по критерію ціна/продуктивність) ну і вдалі чіпсети власного виробництва....
П.П.С. Думаю, що в І кварталі прибуток буде не меншим, незважаючи на сезонний спад продажів....
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
-
Member
Та жодного, доки ти не прийшов.sl5vik:Я бачу, тут багато фінансистів і бухгалтерів, а ще маркетологів зібралося....
Ти диви... А я, дурень, думав, що то ЗА вiдшкодування збиткiв. ДЛЯ того, щоб АМД позови з судiв забрала й Тузику вiддала.sl5vik:.... якщо ви всі стежили за новинами про виплату Штеудом 1,25млрд.дол., то там говорилося на що давалася ця сума, а саме на юридичне обслуговування (зняття) позовів в різних судах.... відповідно ця "цільова" виплата не могла бути зарахована до прибутків компанії...
А то 1.2 мiльярди НА ЮРИДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ - та не потрiскають в тих юристiв морди...
А це що - http://www.amd.com/us/press-releases/Pa" target="_blank ... jan21.aspx ?
Вони грощики порозтицяли по доповiдi.
Цебто, перед америкинським рiздвом, котре в них до чвертi рiчного прибутку приносить скупили менше, нiж в цей й наступнi два мiсяцi?sl5vik:П.П.С. Думаю, що в І кварталі прибуток буде не меншим, незважаючи на сезонний спад продажів....
Гиги.
Спочатку на горi рак свисне.