Asus GTX 670 2 GB: каковы нормальные температуры в нагрузке?

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Ось така профільна карта https://www.overclockers.ua/video/gefor ... s-dc2/all/" target="_blank
Температура при навантаженні - 75 градусів при закритому корпусі без вентиляторів.
Стало цікаво насільки сильно гріється охолодження карти і радіатора ЦП. Дотронувся до трубок відеокарти і пластини, тримати довго руку було важко, дуже сильно нагрілась.

Цікавить чи це нормально коли так сильно гріється радіатор і пластина ? Можливо це сигнал що потрібно розібрати, почистити і замінити термопасту ?
falcongrig
Member

iwojima:при закритому корпусі без вентиляторів.
А в чем смысл таких издевательств над железом?
Ладно бы еще просторный дырявый корпус, и то особого смысла нет. А уж в такой жестянке такое чудить... :lol:
YumaX
Member

iwojima
Норм как для печки, но профилактика никогда не мешает, но нужно обзавестись норм пастой МХ2/4, GTG2 и т.д.!
iwojima
Member

YumaX:iwojima
Норм как для печки, но профилактика никогда не мешает, но нужно обзавестись норм пастой МХ2/4, GTG2 и т.д.!
Є така - https://www.silentiumpc.com/pactum-pt-1-4g/" target="_blank

Добавлено через 1 минуту 39 секунд:
falcongrig:
iwojima:при закритому корпусі без вентиляторів.
А в чем смысл таких издевательств над железом?
Ладно бы еще просторный дырявый корпус, и то особого смысла нет. А уж в такой жестянке такое чудить... :lol:
Я не садіст, але поки є такий копус .... :gigi:
Замовив трошки кращий ;)
Stas
Member

iwojima:Ось така профільна карта https://www.overclockers.ua/video/gefor ... s-dc2/all/" target="_blank
Температура при навантаженні - 75 градусів при закритому корпусі без вентиляторів.
Стало цікаво насільки сильно гріється охолодження карти і радіатора ЦП. Дотронувся до трубок відеокарти і пластини, тримати довго руку було важко, дуже сильно нагрілась.

Цікавить чи це нормально коли так сильно гріється радіатор і пластина ? Можливо це сигнал що потрібно розібрати, почистити і замінити термопасту ?
А это что, реальная проблема вентиляторы в корпус поставить? И по теме, хуже когда радиатор холодный при 75с!
iwojima
Member

Stas:
iwojima:Ось така профільна карта https://www.overclockers.ua/video/gefor ... s-dc2/all/" target="_blank

А это что, реальная проблема вентиляторы в корпус поставить? И по теме, хуже когда радиатор холодный при 75с!
Ставити 80-ку бажання нема, тільки шуму прибавиться, а толку не дуже багато буде. Буде новий корпус поставлю 1- 120ку на видув і 2 на вдув, думаю тоді буде хоча б якийсь ефект ...
falcongrig
Member

iwojima
Тогда проще оставить окрытой боковушку, до нового корпуса. Для таких условий температура вполне нормальная. Можно потестить вне корпуса / с открытой стенкой, и станет ясно, кто виноват - корпус или видеокарта.
Yaroslav
Member

iwojima:Цікавить чи це нормально коли так сильно гріється радіатор і пластина ? Можливо це сигнал що потрібно розібрати, почистити і замінити термопасту ?
В мене колись була схожа картка (GTX680 4096MB), то профтіу від заміни пасти практично не було :dontknow:
З порадами цілком згоден - організуй нормальне охолодження в корпусі, оскільки картка вже старенька - високі температури здоров'я їй не додатуть :gigi:
Вложения
20140320_131027.jpg
Crossbow
Member

Yaroslav
и вот этот контакт трубок с "километровым" расстоянием между ними --убивает .
Хвалёный DirectCU II ... :facepalm:
И в данном случае имхо! помогло бы улучшить ситуацию вот такое решение + ЖМ на припаянную пластину + организация нормального продува в корпусе + модификация биоса (на понижение вольтажа) = холодная карта
Yaroslav
Member

Crossbow
Да, я видел ту статью. Асус чудит, хотя конкретно с чипом 680 охлад справлялся неплохо :-/
Crossbow
Member

Yaroslav
я вон тоже "колхозом занимался" :gigi:
iwojima
Member

Наскільки я розумію, то температура в межах норма, навіть в огляді нашому приблизно така при навантаженні. Просто цікавило чи гатячий радіатор відеокарти це ок ? :)
Kib
Member

iwojima:Наскільки я розумію, то температура в межах норма, навіть в огляді нашому приблизно така при навантаженні. Просто цікавило чи гатячий радіатор відеокарти це ок ?
Це ок, значить він виконує свою функцію відведення тепла ефективно. Л-логіка. ;) Друга справа вентилятори які стоять на ньому, повинні допомагати радіатору в цій не легкій справі, і судячи зі сказаного вами, справляються вони зі своє задачею не дуже ефективно. Тому слід звернути увагу на них в першу чергу, замінити на більш ефективніші, якщо ви хочете знизити температуру, а заміна термопасти скоріше за все мало що дасть, чи дасть взагалі ще питання, ви можете гірше притиснути радіатор після заміни пасти, і температура може навіть збільшитись.
iwojima
Member

Kib:
iwojima:Наскільки я розумію, то температура в межах норма, навіть в огляді нашому приблизно така при навантаженні. Просто цікавило чи гатячий радіатор відеокарти це ок ?
Це ок, значить він виконує свою функцію відведення тепла ефективно. Л-логіка. ;) Друга справа вентилятори які стоять на ньому, повинні допомагати радіатору в цій не легкій справі, і судячи зі сказаного вами, справляються вони зі своє задачею не дуже ефективно. Тому слід звернути увагу на них в першу чергу, замінити на більш ефективніші, якщо ви хочете знизити температуру, а заміна термопасти скоріше за все мало що дасть, чи дасть взагалі ще питання, ви можете гірше притиснути радіатор після заміни пасти, і температура може навіть збільшитись.
На рахунок логіки роботи охолодження я в курсі, просто стало цікаво чи нормальний такого роду нагрівання. Мав ще таке саме охолодження на карті asus hd 7850 і там воно так не грі
лось, хоча температура відяшки була приблизно така сама.
Kib
Member

iwojima:На рахунок логіки роботи охолодження я в курсі, просто стало цікаво чи нормальний такого роду нагрівання. Мав ще таке саме охолодження на карті asus hd 7850 і там воно так не грі
Як на мене то зовсім не схоже. Плюс сама плата дуже добрий провідник тепла який істотно нагрівається, не кажучи вже про ланцюг живлення, і чим ближче радіатор знаходиться до плати тим більше нагрівається від неї, звісно це не аксіома, але взаємозалежність тут є.
iwojima
Member

Kib:
iwojima:На рахунок логіки роботи охолодження я в курсі, просто стало цікаво чи нормальний такого роду нагрівання. Мав ще таке саме охолодження на карті asus hd 7850 і там воно так не грі
Як на мене то зовсім не схоже. Плюс сама плата дуже добрий провідник тепла який істотно нагрівається, не кажучи вже про ланцюг живлення, і чим ближче радіатор знаходиться до плати тим більше нагрівається від неї, звісно це не аксіома, але взаємозалежність тут є.
Я опираюсь на результати які робив в свому закритому корпусі і без вентиляторів :gigi:

Впринципі мене цвкавив нагрів радіатора і пластини, гріється - значить працює, перегріву нема. Поставлю в просторіший корпус, докину пару вентиляторів і думаю все буде ок.
Yaroslav
Member

Crossbow:Yaroslav
я вон тоже "колхозом занимался" :gigi:
твою карту я помню - общались на руоверах :up:
У меня тоже тогда был такой-же реф от EVGA, исдох :mad:
Ответить