CoolerMaster представила СВО MasterLiquid Maker 92 размером с обычный башенный кулер

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Сообщение
Scoffer
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Da__rk
Щось я не пам'ятаю в асортименті кулер мастера пристойних моделей кулерів як в абсолютному заліку, так і по ціна/ефективність.

Ще раз, швидкість передачі тепла значення не має в режимі теплової рівноваги, і у водянки вона до речі менша ніж у теплотрубок. Головний параметр СО - теплова потужність, яка залежить лише від площі розсіюваємої поверхні, яка в цій моделі замала і потоку повітря, який при 92мм вентиляторах теж не буде видатним.
Da__rk
HWBOT OC Team
Аватара пользователя
Откуда: Винница

Сообщение

Scoffer
Давай краще дочекаємось тестів і подивимось, як цей кулер себе покаже та яка в нього буде ціна. Якщо в одній ціновій категорії він буде відставати на 5-7 градусів від своїх конкурентів, то це не так критично бо він має переваги встановлення в компактні корпуси і знайде свого покупця.

На рахунок ціна/ефективність я здається нічого не говорив, а Cooler Master і справді випускає середнячків з ухилом більше на дизайн.
The_Io
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Da__rk
Очевидно что этот продукт для тех кто думает что вода это всегда лучше. То есть для большинства покупателей вообще.
Дело вовсе не в эффективности. Это обычный маркетинг.

Если кто-то будет его тестировать и результаты будут довольно предсказуемы. Для СО потолком всегда будет площадь поверхности и скорость потока объема воздуха в контакте с этой поверхностью. В этой СО площадь малая, вентилятор мелкий. Подозреваю, будет работать громко и не очень эффективно. Даже если пренебречь особенностями теплоносителя.
Gasalex
Junior
Откуда: Винница

Сообщение

НАЧАЛОСЬ...ждем мини-воду с размером БП на ВСЁ проц+видео+мать
Ответить