Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
vitamir
Member
Igor_1974
Якщо збільшити бюджет вдвічи, Edifier R2000DB
буде найкращим з можливих варіантів. Серед переваг, також, можливість під'єднання до телевізора за допомоою оптичного кабеля. Єдине, ширина цих АС 17.5 см.
Edifier R1800TIII також гарний вибір. Їх ширина 15,4 см
Різниця в звучанні між 4 та 5 дюймами буде завжди на користь більшого.
Якщо збільшити бюджет вдвічи, Edifier R2000DB
буде найкращим з можливих варіантів. Серед переваг, також, можливість під'єднання до телевізора за допомоою оптичного кабеля. Єдине, ширина цих АС 17.5 см.
Edifier R1800TIII також гарний вибір. Їх ширина 15,4 см
Різниця в звучанні між 4 та 5 дюймами буде завжди на користь більшого.
-
Igor_1974
Member
В мене вони по габаритах не влізуть, в них ширина більше 18 см.
-
vitamir
Member
-
Igor_1974
Member
"Совершенству нет предела" - справа не в грошах, в грошах я міг би собі дозволити і кращу акустику, але я не бачу потреби і немаю місця, незаплановано в мене місця під більші колонкиIgor_1974:Товщина колонок повинна бути не більше 16+-1 см. (одна сторона меблів не дозволяє більшу, інша сторона дозволяє бідь-яку ширину)
Добавлено через 3 минуты 20 секунд:
А по якості звуку - ці 2,0 Едіки будуть краще грати за 2,1 ФД чи мікролаби?
-
vitamir
Member
Краще
-
miroslav_mm
Member
Ну и цена у них! 0_о Это я про R2000DB
За 4400 могу продать комплект: Kenwood R-SA7 (Pure Class A) + Kenwood DP-SA7 + Kenwood X-SA7 + JBL Control 1G или 1C.
За 4400 могу продать комплект: Kenwood R-SA7 (Pure Class A) + Kenwood DP-SA7 + Kenwood X-SA7 + JBL Control 1G или 1C.
-
Igor_1974
Member
Та ні, дякую, буду обирати все таки або Edifier R1800TIII (ТВ тоді потрібно підсувати на 2 см), або таки щось з 2.1 - вони навіть краще впишуться в інтер"єр, нічого рухати не потрібно буде.
-
Igor_1974
Member
Послухав сьогодні в Фокстроті вживу:
- 2.1 F&D A-521 за 1500 грн.,
- якийсь домашній кінотеатр від самсунг, на назву моделі не звернув уваги (саб + довгий вузький саундбар) за 6500 грн,
- конячу бандуру Sony GTK-X1BT за 10 тисяч.
- 2.0 колонки Gemix TF-611 за 900 грн.
Майже всюди звук був відстійний. В Соні був норм звук, але бандура і дорога. Найгірший звук в самсумгівському кінотеатрі. Прокручував одну і ту ж композицію з телефона.
Потім на роботі те ж саме підключив, грали мої старі кодегени sp-910 значно краще
При тих самих налаштуваннях еквалайзера. Короче настрій в мене ніякий... а жінка нехоче конячих колонок (едіки р1800)... вона хоче тоненьке і гарне по дизайну. Її побажання теж треба враховувати 
- 2.1 F&D A-521 за 1500 грн.,
- якийсь домашній кінотеатр від самсунг, на назву моделі не звернув уваги (саб + довгий вузький саундбар) за 6500 грн,
- конячу бандуру Sony GTK-X1BT за 10 тисяч.
- 2.0 колонки Gemix TF-611 за 900 грн.
Майже всюди звук був відстійний. В Соні був норм звук, але бандура і дорога. Найгірший звук в самсумгівському кінотеатрі. Прокручував одну і ту ж композицію з телефона.
Потім на роботі те ж саме підключив, грали мої старі кодегени sp-910 значно краще
-
bonya
Member
Igor_1974
S330D?
S330D?
-
Igor_1974
Member
Ні, небуло їх щоб послухати.bonya:Igor_1974
S330D?
-
bonya
Member
Ну ясно що не було, але можете розглянути, думаю краще звучатимуть ніж все вищеозвучене, хоч з середніми частотами там не все ідеально.
-
Igor_1974
Member
А Edifier Luna Eclipse як ? І в дизайн ніби вписуються. Ще дружині сподобались Edifier e10 Exclaim, від них вона в захваті
Заявлених 2*18 ват мені на заміну телевізійних 2*10 вистачить ?
-
bonya
Member
Можна почитати огляди, але я ще не бачив, аби акустику такого типу тестували разом з "нормальною". Тут ставка робилась не на якісь звуку, а дизайн, безпровідне підключення і подібні свистоперділки 
S330D виглядають досить гламурно у порівнянні з більшістю стереосистем, спробуйте вмовити дружину.
S330D виглядають досить гламурно у порівнянні з більшістю стереосистем, спробуйте вмовити дружину.
-
Inspiring
Member
Igor_1974: з телефона.
да странно, откуда же там голимый звук взялся, мозыка хоть в МП3 или из контакта ?
Эдифиры свегда были шикарны, не знаю как сейчас, но их ни в коем случае нельзя сравнивать с мусором типо ФнД, Гемикс, Свен
я о таких только мечтаю, для квартиры этого много, а не включать громко это невозможноbonya:S330D
-
Igor_1974
Member
Музика мп3 320 кбс, звичайні треки, які слухаю вдома на компі, ті ж самі собі на телефон скинув, деколи в дорозі кручу. Я і не спорю з вами, з телефона набагато гірше звучить, але ж я потім і старі колонки на роботі в той телефон втикав спеціально... якість звуку була краща, як на мій слух.
Я не знаю, напевно на сабвуфер я дружину не вмовлю.
Добре що їй сподобались Луна екліспи, там хоть запас потужності є, буду надіятись що нормально гратимуть.
Щось ніяк не натраплю на Edifier в нас в магазинах, щоб хоч послухати їх звучання. В інтернеті купа, а на полицях на місці немає.
Я не знаю, напевно на сабвуфер я дружину не вмовлю.
Добре що їй сподобались Луна екліспи, там хоть запас потужності є, буду надіятись що нормально гратимуть.
Щось ніяк не натраплю на Edifier в нас в магазинах, щоб хоч послухати їх звучання. В інтернеті купа, а на полицях на місці немає.
-
Inspiring
Member
в Комфи были старшие серии те что 150 ватт саб и по 75 сателиты, но сейчас не факт, но можно посмотретьIgor_1974:а на полицях на місці немає.
сам заказывал Эдифиры исходя из дизайна больше, просто был уверен что качественные судя по обзорам, отзывам в интернете и советам друзей обладающих сей аккустикой
-
bonya
Member
Звучить як антипропаганда шлюбівIgor_1974:напевно на сабвуфер я дружину не вмовлю.
Може сплутали з чимось? S330 - невеличкі колоночки.Inspiring: я о таких только мечтаю, для квартиры этого много, а не включать громко это невозможно
-
Igor_1974
Member
Ну чого одразу ж антипропагандаbonya:Звучить як антипропаганда шлюбів
Вчора ще сам купу оглядів подивився / перечитав, дружині всьо показав і доступно пояснив
Тепер залишилось лише 2 варіанти, Edifier Luna Eclipse і R1800TIII. По звуку вони ніби ідентичні, і оскільки по дизайну в нас мебля строга і типу квадратна, то можливо що я все таки на останній варіант переконаю. А поки жінка пручається і хоче білі Луна екліпси - баба є баба
Сьогодні після роботи поїду в великий фокстрот і комфі, може там вживу побачу/потестую едіки.
Добавлено через 18 минут 4 секунды:
Тут і тут слухав порівняння колонок (а тут і тут їх огляд), може то остання річ слухати по ютюбу, але як для пересічного користувача (не аудіофіла) мене такий огляд цілком задовільнив, я почув як вони грають, мені сподобалось. Тепер розумію як грав мій старий кодеген
-
miroslav_mm
Member
Igor_1974
під такий антураж можливо краще саундбар на всю довжину, зверху над TV ?
під такий антураж можливо краще саундбар на всю довжину, зверху над TV ?
-
Igor_1974
Member
Можливо, але ті саундбари що я слухав вчора, грали недуже добре, гірше за мультимедійну акустику.
Ви можете порадити конкретну модель чи виробника саундбару?
Ви можете порадити конкретну модель чи виробника саундбару?