Новости
Последние статьи и обзоры
Обзор корпуса NZXT H440. Designed by Razer
-
Alanis
Member
Не успел выйти обзор как NZXT выпустила улучшенную версию корпуса H440.Пора выпускать Razer2
-
Teazzie
Member
Пока NZXT добрались до Украины вышла вторая ревизия, так вернее.Alanis:Не успел выйти обзор как NZXT выпустила улучшенную версию корпуса H440.Пора выпускать Razer2
-
pararam
Member
Поки що маячню пишете Ви. Заперечуєте, що не підходить для ігрових компів вище середнього тепловиділення? Доведіть, а не розказнями про "гроб" в лінксі з затичковідяхою. Що маю на увазі під словом "підходить" написав, до корпусів за таку ціну підвищені вимоги з ергономіки.Teazzie:Цену ему установили правильную. То что вы не знаете где нужно покупать такие вещи - ваши проблемы.
Я покупал его за 92 евро. В комплекте 4 вентилятора, так что цена обоснована на все 100%. Не надо больше писать безосновательный бред.
Купили корпус за 100, пруф? Хоч навіть ця ціна завищена. З тих фанбоїв, які вважають, що вентиль 15 баксів коштує?
-
Dart-s
Member
Тоже не понимаю любви к черным тумбочкам, а уж к тем где отсутствует вентиляция и подавно!GRaFkiyv:Отличный корпус на подарок тем у кого руки чешутся купить безликий гроб.
-
Teazzie
Member
Какие еще повышенные требования ? Это корпус, а не унитаз или матрас! У вас видяхи вообще нет, и компьютера тоже. Это прекрасно видно из профиля.pararam:Поки що маячню пишете Ви. Заперечуєте, що не підходить для ігрових компів вище середнього тепловиділення? Доведіть, а не розказнями про "гроб" в лінксі з затичковідяхою. Що маю на увазі під словом "підходить" написав, до корпусів за таку ціну підвищені вимоги з ергономіки.Teazzie:Цену ему установили правильную. То что вы не знаете где нужно покупать такие вещи - ваши проблемы.
Я покупал его за 92 евро. В комплекте 4 вентилятора, так что цена обоснована на все 100%. Не надо больше писать безосновательный бред.
Купили корпус за 100, пруф? Хоч навіть ця ціна завищена. З тих фанбоїв, які вважають, що вентиль 15 баксів коштує?
- спойлер

-
pararam
Member
Такі вимоги, які є природними для суми, яку просять за цей девайс. Рекомендована в момент виходу $150 за середню башту - некисло так, одначе. Нині західний ринок опустив до сотки з гаком -- шоу "стригти купони з сайлентфріків" маст гоу он))Teazzie:Какие еще повышенные требования?
- спойлер
Звідки це заскрінили? Цінник в євро, брали в еуропах? В скільки обійшлась доставка?
Ясно, по навантаженню в сабжі ігрової неслабкої системи Вам показати нічого. Допоможу:Teazzie:
- спойлер
http://www.pcgameware.co.uk/reviews/cas ... se-review/
http://www.tomshardware.com/reviews/nzx ... 734-6.html
http://hexus.net/tech/reviews/chassis/7 ... 40/?page=4
http://www.almodi.org/korpusa-i-bp/obzo ... tcii-testy
http://www.techspot.com/review/828-nzxt-h440/page4.html
http://uk.hardware.info/reviews/5337/8/ ... ise-levels
Видно, що при конфі вище середнього і шум і охолодження посередненькі. А з крутими грілками гуде як доктор прописав.
Відсутні аргументи - починаються недолугі спроби дискредитації опонента) Скажіть, а що ще з профіля вгледіли? Хоч інтернет з розеткою вигулькнув чи тупо бомжака?Teazzie: Какие еще повышенные требования ? Это корпус, а не унитаз или матрас! У вас видяхи вообще нет, и компьютера тоже. Это прекрасно видно из профиля.
Навіщо про унітаз згадали, готуєтесь зливатись?
-
Teazzie
Member
Сливаетесь похоже именно Вы, так какие природные требования ? Вам обязаны встраивать кофемашину в корпус за 150 долларов ?
Покупался год назад в CU, за 92 евро, они же $100. Доставка стандартная, 26 евро.
Есть мсье somus, у него в данном корпусе вообще 8320 работает, в паре с R8 380. У него тоже ничего не перегревается и не троттлит.
Вы линкуете обзоры тем, кто их все читал до момента покупки корпуса. Отлично, мы же не знаем что там написано.
А что еще я могу предположить по вашему пустому профилю ? Ни конфига, ни возраста. Никак школьник с каким-нибудь PGS со свистоперделками.
Покупался год назад в CU, за 92 евро, они же $100. Доставка стандартная, 26 евро.
Есть мсье somus, у него в данном корпусе вообще 8320 работает, в паре с R8 380. У него тоже ничего не перегревается и не троттлит.
Вы линкуете обзоры тем, кто их все читал до момента покупки корпуса. Отлично, мы же не знаем что там написано.
А что еще я могу предположить по вашему пустому профилю ? Ни конфига, ни возраста. Никак школьник с каким-нибудь PGS со свистоперделками.
-
somus
Member
Господи, да человек просто завидует - у него-то ничего подобного нет 
А если серьезно, я вот играю часто в Star Citizen и ARK: Survival Evolved - игрушки пока еще не оптимизированные и довольно жестко относящиеся к железу. И ничего, видеокарта, например, вообще больше 70 градусов никогда не нагревается (спасибо, Twin Frozr 5), проц в районе 40-45 держится. Обороты все на минимуме, а видео вообще в пассиве до 60 градусов.
А если серьезно, я вот играю часто в Star Citizen и ARK: Survival Evolved - игрушки пока еще не оптимизированные и довольно жестко относящиеся к железу. И ничего, видеокарта, например, вообще больше 70 градусов никогда не нагревается (спасибо, Twin Frozr 5), проц в районе 40-45 держится. Обороты все на минимуме, а видео вообще в пассиве до 60 градусов.
-
pararam
Member
Помиляєтесь, я наводжу докази своєї тези, щоб люди, які думають над покупкою корпуса для потужних машин обходили стороною це чудо маркетинга.Teazzie:Вы линкуете обзоры тем, кто их все читал до момента покупки корпуса. Отлично, мы же не знаем что там написано.
Пошукайте в цьому топіку тротлінг, спробуйте ще раз не через слово перечитати і зрозуміти смисл речення.Teazzie:Есть мсье somus, у него в данном корпусе вообще 8320 работает, в паре с R8 380. У него тоже ничего не перегревается и не троттлит.
І за 180$, купляючи в наших продаванів, і за 128$ без локальної гарантії, в які він обійшовся Вам, можна купити корпус з нормальним продувом і рівнем шуму в ігровому навантаженні. Тому природнє здивування за що тут просять "в два канца"? Третина ціни - вартість просування цього кетайського виробу?Teazzie:Сливаетесь похоже именно Вы, так какие природные требования ? Вам обязаны встраивать кофемашину в корпус за 150 долларов ?
Нічого окрім офтопуTeazzie:А что еще я могу предположить по вашему пустому профилю ?
Заздрю тому як часто Ви граєте, чому модель генератора в профіль не вписали?somus:Господи, да человек просто завидует - у него-то ничего подобного нет
А если серьезно, я вот играю часто
-
infinity
Junior
Теж сподобався корпус, хоч і не так як старша моделька, яку я свого часу і прикупив , доречі теж після добротного огляду siruf
-
Jora_Kornev
Member
Шановний, ви вже навели доказів і в темі про SSD і в темі про навушники, ось і в темі корпусів засвітилисьpararam:Помиляєтесь, я наводжу докази своєї тези, щоб люди, які думають над покупкою...
Сподіваюсь, що люди які обмірковують покупки, не будуть брати до уваги ваші "совєти", оскільки ваше покликання на форумі - це строчити шість безглуздих повідомленнь на день.
-
AMD_ATI
Member
pararam
Да я бы и 80 не дал
Да я бы и 80 не дал
-
pararam
Member
сподіваюсь, раз такий просунутий оцінювач як Ви в топіку, то зможете порадувати нас потужним аналітичним вкидом по теміJora_Kornev:Шановний, ви вже навели доказів і в темі про SSD і в темі про навушники, ось і в темі корпусів засвітились.
Сподіваюсь, що люди які обмірковують покупки, не будуть брати до уваги ваші "совєти", оскільки ваше покликання на форумі - це строчити шість безглуздих повідомленнь на день.
не все ж флеймити шодурне