nochnik89:Omelya
я про почерк смеялся ,ни в коем случае не с тебя . Фраза смешная получилась про почерк
Во первых очень много врачей живет на взятках, платных услугах и прочее.
А во вторых толковых врачей у нас очень мало, большинство мало того что дипломы купило или получило по блату, так они и по жизни ничему не научились, кроме как бабло брать.
А оф зарплаты действительно маленькие, и некоторые действительно на них живут.
мало Вы знаете отечественную медицину .
хоч друга цитата не до мене але спитаю - а що саме ви мали на увазі?
Я, наприклад, зробив висновки по ЛОР відділенню, та й по тій лікарні в цілому поки там лежав тиждень. ЗП в них не великі, в ординаторскій завідуючий так і сказав, треба лікарю (вона рядом сиділа) збільшити депозит, і яким то таким натяком сказав, що бухалово\конфети\квіти) не треба(хоча я дав, були запаси). Лікар, гарна дівчина

, трохи старше мене, я б їй хотів би дати більше лаве чим дав, але вітер в кишені... та й ще ж дві медсестри і їм же трохи аби дати, з ними якраз здружився, в вк добавив їх. З одною до сих пір переписуюсь по трохи.
Був в фіз відділенні, в ендокринології мама лежала, бачив там теж обстановку.
Суть в тому, що лікарі/санітари, медсестри в нас молодці (але є як написав товарищ з авою Задова - такі, що треба десятою дорогою обходити теж попадаються) тому я й кажу, що завдяки нашій державі, лікарям доводиться жити на підсосі, то там то сям брати копійчину. Як економіст скажу, в кожної держави є бюджет, так от в розвинутих країнах, на душу населення на медицину виділяється в рази, а то й десятки разів більше бабок чим в нас.