xeon 771 на мать s775

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

А вопрос у всех всё равно есть: работает ли 771 процы на 775 сокете ,и я могу ответить и вправду работает ,у меня в данный момент стоит xeon e5420,в разгоне до 3.4г
в аиде синтетики делает такие проци как:Core 2 Extreme QX9650 ,Core i5-650 , A10-6800K на некоторых тестах доганяет Core i7-965 Extreme :rotate:

В. Где можно взять готовый\пропатченный бивис для моей 775го сокета платы?
О. 1: https://genius239239.neocities.org/771/771.htm
2: https://ideafix.name/?p=1492

Флуд, флейм, оффтоп, фанатство, коммерция - плюшки согласно правил конференции
avtoelectrik
Member

avail12:avtoelectrik
для вас
спойлер
1234.JPG
але тут проц недогружений,так що тест неактуальний вийшов
дааа,трохи не то :(
avail12
Member

minato87
качаю корону і альфа 4

Добавлено через 30 минут 41 секунду:
minato87
19.JPG
minato87
Member

avail12:minato87
качаю корону і альфа 4

Добавлено через 30 минут 41 секунду:
minato87
19.JPG
какой у вас кулер стоит на процессоре?
это максимальная температура при тесте или после окончания теста скрин сделан

real temp чем удобна, что показывет максимальную температуру

как у меня
спойлер
Изображение
все увидел макс температуру. Вопрос снят. Какой у вас кулер стоит, что на 4.4 при напряжении 1.440 макс темпа 60?

у меня zapman performa+

Добавлено через 3 минуты 45 секунд:
спойлер
Изображение
avail12
Member

minato87
так це максимальна температура.скрін зроблений під час тесту під кінець.
охолодження deep cool lucifer v2
до речі напруга 1.456 :tomat:
ось ще один
спойлер
120.JPG
Добавлено через 18 минут 6 секунд:
не знаю що мені затормозило систему,але в альфа 4 резултат такий 8,39
121.JPG
minato87
Member

Сейчас залью свой.

А термопаста какая? У меня обычная КПТ8 :(

Кулер тоже в китае заказывали? У нас он стоит 1100 :eek:

Добавлено через 51 секунду:
спойлер
Изображение
Добавлено через 2 минуты 54 секунды:
Напряжение во время теста непроседает ниже?

У меня стоит 1.200

А во время теста 1.150 падает

Добавлено через 2 минуты 48 секунд:
Стоп, если верить программе мониторинга, у вас напряжение по 12 вольт проседает сильно. До 11.8. Какая видеокарта сейчас стоит?

для нвовй видеокарты желательно заменить блок питания на новый.
avail12
Member

Кулер купляв в нас.
Паста mx4.
Напруга не просідає практично ніколи,включено loadline calibration.
GTS 450 зараз.
БЖ400 вт :shuffle:

cinebench виявився найгарячішим.
33.JPG

п.с.hw info порядно знижує швидкодію в тестах

Добавлено через 5 минут 57 секунд:
minato87
Завдяки вам виявив що hwinfo все таки погіршує результати тестів.Дякую! :beer:

Добавлено через 12 минут 58 секунд:
Протестив фрібенч ще раз,тепер 8.12
спойлер
34.JPG
minato87
Member

avail12:Кулер купляв в нас.
Паста mx4.
Напруга не просідає практично ніколи,включено loadline calibration.
GTS 450 зараз.
БЖ400 вт :shuffle:

cinebench виявився найгарячішим.
33.JPG

п.с.hw info порядно знижує швидкодію в тестах

Добавлено через 5 минут 57 секунд:
minato87
Завдяки вам виявив що hwinfo все таки погіршує результати тестів.Дякую! :beer:

Добавлено через 12 минут 58 секунд:
Протестив фрібенч ще раз,тепер 8.12
спойлер
34.JPG
Спасибо за тесты. Вам нужно срочно менять блок питания.

Кулер очень хорошо охлаждает. При таких частотах и напряжении. Плюс термопатса хорошая. Я все хочу попробовать ее купить. Но денег жалко.
avail12
Member

minato87
Будь ласка)
Кулер виправдав усі мої очікування.
Пасту купіть обов'язково,будете приємно здивовані,то зовсім інше ніж кпт8.Реальних цифр не знаю,ле на північному мості температура з цією пастою стала точно меншою ніз з Thermaltake за 55грн.
Блок живлення працює,старається :gigi: А просадка по 12v лінії і в простої і під навантаженням,мене це зовсім не турбує.
Коли буду купляти нову відеокарту то можливо одразу куплю і БЖ.
rage11:avail12 прогони вантаж, можно только для цпу. поустанавливай репаки игр. тест аиды сгалкой только на цпу не грузит сильно у меня 70 ват на 4 ггц.
видик когда купишь? интересен бэтмен, арморед.
avail12:А у вас в чому проблема більше розігнати?
да что ни кручу, нет стабильности с 4мя планками, напряжение на мост уже 1,37, там очень много мудренных опций а в авто онивидимо не совсем идеально работают. плата уже старенькая может деградационные моменты какие есть :dontknow:
Скачаю вантаж,попробую.
Відеокарту не знаю коли куплю. Все в процесі.

А які ви напруги на проц пробували на 4.0 і вище?
rage11
Member

avail12:А які ви напруги на проц пробували на 4.0 і вище?
проц на 1,3 нормально работает, думаю можно даже меньше, проц хороший, а вот мать и/или память капризничают. ну мать то уже древняя, я ее когда разбирал, заметил что в районе верхнего питальника есть приличный изгиб от прижима радиатора на болтах.
avail12
Member

rage11
І що,ніяк не вдається виявити причини ? На такій платі мало би круто гнатись.
А маєте такі всякі штуки ?

Изображение
Изображение
Ті аксесуари велика рідкість.
Pavlik
Member

Я уже задавал вопросы ранее, но друг все же попросил спросить.
Стоит ли покупать X5460,к примеру(гнать он не хочет, МП Asus P5K): http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... bVxDl.html" target="_blank
Также его заинтересовал http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... c6oUh.html" target="_blank . Это аналог какого процессора? :insane:
rage11
Member

avail12:І що,ніяк не вдається виявити причини ? На такій платі мало би круто гнатись.
лсд постер есть, я его ни разу не втыкал, турбинки нет, но она и не нужна, питальник не греется сильно. тест аиды памяти быстро находит ошибку :dontknow: бэтман довольно быстро вылетает. пока ковыряю настройки.
avail12
Member

Pavlik:Я уже задавал вопросы ранее, но друг все же попросил спросить.
Стоит ли покупать X5460,к примеру(гнать он не хочет, МП Asus P5K): http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... bVxDl.html" target="_blank
Также его заинтересовал http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... c6oUh.html" target="_blank . Это аналог какого процессора? :insane:
x5460 за 999грн не вартує купляти.

Добавлено через 1 минуту 20 секунд:
rage11:
avail12:І що,ніяк не вдається виявити причини ? На такій платі мало би круто гнатись.
лсд постер есть, я его ни разу не втыкал, турбинки нет, но она и не нужна, питальник не греется сильно. тест аиды памяти быстро находит ошибку :dontknow: бэтман довольно быстро вылетает. пока ковыряю настройки.
Ага то значить пам'ять.А яка частота і затримки у вас зараз?
avtoelectrik
Member

народ,у мене є Q6600 G0,ці проци поголовно беруть 400 шину і 3.6ггц,я купляв його на олх давно і автор оголошення наголошував що цей проц відбірний і він у нього робив на 3.6 при 1.4в ,я з ним домовився з поверненням ,ну і вийшло так шо проц більше 356 не бере ,пробував на 4 материнках ,паралельно у мене був старий ревізії в3 і він хоть і гарячіший за то 400 брав без питань ,я думаю проц був багато років під розгоном і зависокою напругою ,коротше кажучи це натуральна деградація кристалу,звичайно ж продавець відразу пропав ,так він у мене і залишився ,стоїть на роботі на 3.2ггц
minato87
Member

avtoelectrik:народ,у мене є Q6600 G0,ці проци поголовно беруть 400 шину і 3.6ггц,я купляв його на олх давно і автор оголошення наголошував що цей проц відбірний і він у нього робив на 3.6 при 1.4в ,я з ним домовився з поверненням ,ну і вийшло так шо проц більше 356 не бере ,пробував на 4 материнках ,паралельно у мене був старий ревізії в3 і він хоть і гарячіший за то 400 брав без питань ,я думаю проц був багато років під розгоном і зависокою напругою ,коротше кажучи це натуральна деградація кристалу,звичайно ж продавець відразу пропав ,так він у мене і залишився ,стоїть на роботі на 3.2ггц

Больше 1.300 не советуют ставить на постоянно

Добавлено через 1 минуту 22 секунды:
Для тестов можно покатать. А так через год, наверно кристал потеряет свою производительность

Добавлено через 2 минуты 8 секунд:
Pavlik:Я уже задавал вопросы ранее, но друг все же попросил спросить.

брать нужно только E СЕРИЮ

E5450 самый оптимальный, по цена произволительность.
avail12
Member

avtoelectrik:народ,у мене є Q6600 G0,ці проци поголовно беруть 400 шину і 3.6ггц,я купляв його на олх давно і автор оголошення наголошував що цей проц відбірний і він у нього робив на 3.6 при 1.4в ,я з ним домовився з поверненням ,ну і вийшло так шо проц більше 356 не бере ,пробував на 4 материнках ,паралельно у мене був старий ревізії в3 і він хоть і гарячіший за то 400 брав без питань ,я думаю проц був багато років під розгоном і зависокою напругою ,коротше кажучи це натуральна деградація кристалу,звичайно ж продавець відразу пропав ,так він у мене і залишився ,стоїть на роботі на 3.2ггц
І на якій напрузі ваш,старої ревізії брав 400 і чому ви залишили собі "поганий" і куди подівся ваш,нової ревізії?

Добавлено через 8 минут 51 секунду:
Справжні хардкорні пацани валять 1.592v а ви тут про 1.4... :lol:

Изображение
margulis
Member

minato87, по 12v линии отклонения в 5% это норма, 11.8v это нормальное напряжение. У меня с 4 пиновым кабелем просадки по Аиде были до 11.3, это уже много, сейчас с 8 пин кабелем до 11.88. А вообще мерить надо мультиметром, а не прогами.
avtoelectrik
Member

avail12
стару ревізію в3 продав ,він грівся набагато сильнішенавіть на тих же 3.2,а г0 залишив .
ну а на рахунок скріна вище ....ну це ж не ваш :gigi: ,повторіть ....будете справжнім хардкорнім пацаном .. :super: ,а ми тільки будем за вас раді :gigi:потім так само будете продавать і всім казать шо вище 1.4 не подавали все супер!!!! B-),мабуть той продаван тож був таким як вище сказано-хардкорним пацаном
unomen
Member

http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=484803" target="_blank
2 4гб планки ддр2 по 500 грн за штуку
налетайте ксеоноводы :gigi:
avtoelectrik
Member

unomen:http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=484803
2 4гб планки ддр2 по 500 грн за штуку
налетайте ксеоноводы :gigi:
в мене мамка більше ніж є не прийме :)
Ответить