xeon 771 на мать s775

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

А вопрос у всех всё равно есть: работает ли 771 процы на 775 сокете ,и я могу ответить и вправду работает ,у меня в данный момент стоит xeon e5420,в разгоне до 3.4г
в аиде синтетики делает такие проци как:Core 2 Extreme QX9650 ,Core i5-650 , A10-6800K на некоторых тестах доганяет Core i7-965 Extreme :rotate:

В. Где можно взять готовый\пропатченный бивис для моей 775го сокета платы?
О. 1: https://genius239239.neocities.org/771/771.htm
2: https://ideafix.name/?p=1492

Флуд, флейм, оффтоп, фанатство, коммерция - плюшки согласно правил конференции
avtoelectrik
Member

avail12:avtoelectrik
Дякую за статтю. Висновки для себе зробив.
У мене на 4.3 працює на напрузі 1.408v,а щоб стабыльно проацювати на 4.4 вже хоче 1.440.
Висновок-заради 100mhz +32mV в такому діапазоні,не варто гнати.Хоча,хотілося б 4.5 :tomat:
,тут ще нема гарантії шо все буде працювать,треба пару днів в ігри ,розпаковки кодування поганять ,у мене на 4.0 і на 1.35 робив 2 дні а на третій ребут,потім і на 1.362 так само три дні тест не пройшов,і тижні два чи три :D на 1.368 все гуд ,так що ще рано висновки робить ,можливо прийдеться і попускать частоту і напругу ,зупинись краще на 4.2 і 1.38 ,як що буде стабільний звичайно... :beer:так і мамка поживе довше і процику добре буде :)
avail12
Member

avtoelectrik

На 4.4 вже 3 дні працює,без вилетів з ігор і будь-яких помилок. На 4.3 тиждень було.

Ця материнка суперстабільна і холодна.

Охолодження дуже добротне,і на диво важке,цей радіатор з трубкою в руці на грам 150-200 відчувається.
спойлер
GA-EP45T-UD3R.jpg
Силові елементи під час ігор в ройоні 50-60 градусів,північний міст приблизно так само,так що запасу по температурі дуже багато.

До речі вище писали щоб поставити обдув на врм,віно є,120 вентилятор десь на 8v зараз працює,дав меншу напругу бо заважає шум на 12v на повних оборотах.
minato87
Member

На 4.4 вже 3 дні працює,без вилетів з ігор і будь-яких помилок. На 4.3 тиждень було.

Ця материнка суперстабільна і холодна.

Охолодження дуже добротне,і на диво важке,цей радіатор з трубкою в руці на грам 150-200 відчувається.
спойлер
GA-EP45T-UD3R.jpg
Силові елементи під час ігор в ройоні 50-60 градусів,північний міст приблизно так само,так що запасу по температурі дуже багато.

До речі вище писали щоб поставити обдув на врм,віно є,120 вентилятор десь на 8v зараз працює,дав меншу напругу бо заважає шум на 12v на повних оборотах.

самая простая проверка, поставьте репак игры. Far Cry 4 к примеру

Или watch dogs

У меня игры были установлены на разгоне 3.5.
Потом разогнал до 3.965
Играл все нормально было.

Решил поставить новую игру. Ошибки. Одна другая игра. Пока не посоветовали снизить разгон
avail12
Member

minato87
Дякую за пораду,попробую.У мене також є "свої методи провірки на стабільність" :gamer:
rage11
Member

avail12 зачем проц С0 взял? Е0 наверняка погнался бы при меньшем напряжении, у меня такой нанопроц, а вот мать с памятью барахлит. :(
Последний раз редактировалось rage11 16.11.2015 22:52, всего редактировалось 1 раз.
avtoelectrik
Member

avail12
я так само можу описати і свою :D,а радіатори всі чисто мідні а не алюміній :)
Вложения
DSCN4504.JPG
rage11
Member

avtoelectrik если б у тебя память была бы получше и проц не такой горячий 4,2 легко бы взял.
avail12
Member

avtoelectrik:avail12
Щиро радий за вас,маєте більш благородний метал :beer:

Добавлено через 2 минуты 44 секунды:
avtoelectrik
Маєте фото знятої системи охолодження плати?Цікаво,увас на південному мості паста чи т.прокладка?

Добавлено через 3 минуты 13 секунд:
rage11:avail12 зачем проц С0 взял? Е0 наверняка погнался бы при меньшем напряжении, у меня такой нанопроц, а вот мать с памятью барахлит. :(
Я купив цей проц з Китаю за смішні гроші.І мені було без різниці яка ревізія,а екземпляр на C0 попався не поганий як виявилось.
avtoelectrik
Member

avail12:
avtoelectrik:avail12
Щиро радий за вас,маєте більш благородний метал :beer:

Добавлено через 2 минуты 44 секунды:
avtoelectrik
Маєте фото знятої системи охолодження плати?Цікаво,увас на південному мості паста чи т.прокладка?
не знімав ,та і недавно ж провіряв навіть скріни тут викладав,ще раз -

Добавлено через 42 секунды:
а так то 50-52 без нагрузки

Добавлено через 3 минуты 32 секунды:
rage11:avtoelectrik если б у тебя память была бы получше и проц не такой горячий 4,2 легко бы взял.
еперный...,так она же у меня на 1068 может,а это ж еще гнать и гнать :gigi: ,думаю на 1.4 тоже до 4.2 можно добратся ,но смысл насиловать ???? толку то ноль ,только грется и жрать начнет все больше :D
Вложения
4.jpg
rage11
Member

avail12:Я купив цей проц з Китаю за смішні гроші.І мені було без різниці яка ревізія,а екземпляр на C0 попався не поганий як виявилось.
Е0 с большей вероятностью работал бы при напряжении 1,35-1,37 и не было бы так страшно)
avail12
Member

rage11:
avail12:Я купив цей проц з Китаю за смішні гроші.І мені було без різниці яка ревізія,а екземпляр на C0 попався не поганий як виявилось.
Е0 с большей вероятностью работал бы при напряжении 1,35-1,37 и не было бы так страшно)
Маю те що маю)

А у вас в чому проблема більше розігнати?
Последний раз редактировалось avail12 16.11.2015 23:18, всего редактировалось 1 раз.
avtoelectrik
Member

avail12:
rage11: Е0 с большей вероятностью работал бы при напряжении 1,35-1,37 и не было бы так страшно)
Маю те що маю)
ну давай вже температури показуй :) ,то такий кулер і розгон тільки в тебе ,думаю всім цікаво :)
avail12
Member

avtoelectrik
Навіть не буду запускати тест AIDA на стабільність на 1.440,то справжнє гвалтування.
Можу бенчмарками потестити якщо цікаво,а "мордувати"проц не буду)

Добавлено через 53 секунды:
Приймаю замовлення на тести в бенчмарках,кому який цікаво ,поганяю. :beer:
З них і температури подивимось.
avtoelectrik
Member

Навіть не буду запускати тест AIDA на стабільність на 1.440,то справжнє гвалтування.
Можу бенчмарками потестити якщо цікаво,а "мордувати"проц не буду)

Добавлено через 53 секунды:
Приймаю замовлення на тести в бенчмарках,кому який цікаво ,поганяю. :beer:
З них і температури подивимось.
ну а наприклад перекодувати відео з камери?та любе...любий фільм включи на кодування і подивимось :) ,а бенчмарки тіпа сінебенч це всерівно шо ютуб дивитись :D
rage11
Member

avail12 прогони вантаж, можно только для цпу. поустанавливай репаки игр. тест аиды сгалкой только на цпу не грузит сильно у меня 70 ват на 4 ггц.
видик когда купишь? интересен бэтмен, арморед.
avail12:А у вас в чому проблема більше розігнати?
да что ни кручу, нет стабильности с 4мя планками, напряжение на мост уже 1,37, там очень много мудренных опций а в авто онивидимо не совсем идеально работают. плата уже старенькая может деградационные моменты какие есть :dontknow:
Последний раз редактировалось rage11 16.11.2015 23:36, всего редактировалось 1 раз.
avtoelectrik
Member

я первый :super:
Вложения
3.jpg
avail12
Member

avtoelectrik
7gb avi в mpeg підійде?
avtoelectrik
Member

7gb avi в mpeg підійде?
піде,але це те само шо і фпу тест або лінкс :)
майже те само
Последний раз редактировалось avtoelectrik 16.11.2015 23:40, всего редактировалось 2 раза.
minato87
Member

Во время установки некоторых репаков, проц нагружен не хуже тестов.

1. CINEBENCH_R15

2. frybench-[Guru3D.com]

3. Corona Alpha4 benchmark

а самый простой в новой версии CPU-Z есть встроенный бенчмарк

Добавлено через 57 секунд:
Все тесты выше прогонял у себя на 3.965. При напруге 1.300 А у меня мать намного проще вашей :beer:

Добавлено через 1 минуту 4 секунды:
мониторить температуру лучше в real temp предварительно выставить TJ max 85 градусов в ее настройках
avail12
Member

avtoelectrik
для вас
спойлер
1234.JPG
але тут проц недогружений,так що тест неактуальний вийшов
Ответить