Доброго дня всім.
Вирішив зібрати собі новий пк взамін старого.
ПК в основному використовується для інтернета, фільмів, музики, деколи ігри. Монітором виступає телевізор 32 дюйма соні HD ready. Для пк в меблях зроблена ніша 500 * 650 * 250 (глибина * ширина * висота, мм), в якій зараз боком лежить старий комп корпус асус венто, самий звичайний. Телевізор планую міняти, можливо в наступному році на 50 дюймів фул хд або ультра хд. Нішу можна зробити вищою, поличку можу підняти на 5 см, тоді висота ніші буде 300 мм.
Стосовно нового пк, підібрав собі такий конфіг (приблизно):
1.
Корпус Fractal Design Node 304 - я орієнтувався на висоту, щоб нормально його поставити в нішу.
2.
Процесор Intel core i3 6300 3.8GHz - почитав тести старіших і3 і подумав що його буде достатньо для ігр (якби раптом хотів щось пограти).
3. Материнка на сокеті 1151 з ДДР4. Ще не визначився яка саме, швидше за все якась асус.
4.
ОЗУ 8Гб однією планкою Corsair Vengeance LPX Schwarz 8GB DDR4 2400MHz C14
5.
Crucial SSD MX200 (CT500MX200SSD1) 500GB - планую лише його, звичайних вінчестерів не планую.
6.
ВК Inno3D PCI-Ex GeForce GTX 960 4096MB GDDR5 (128bit) (1127/7010) - коротка і ніби холодна, надіюсь що великий вентиль небуде сильно шуміти.
7.
Блок живлення be quiet! Straight Power 10 CM 500 Watt - на сайті be quiet! в
калькуляторі прикинув потужність, і вибрав з запасом.
8. Не визначився з кулером для процесора, щожливо хтось порадить тихий кулер.
Порадьте чи цей конфіг буде оптимальним, і чи варто все таки взяти бж на 400 ватт , чи залишити цей що я вибрав.
STRAIGHT POWER 10 | 400W немає модульних кабелів, я думав що в маленькому корпусі наявність купи кабелів негативно позначиться на вентиляції.