CoolerMaster GeminII - кріплення - як присобачити на s1155?

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Ответить
Автор
Member

Суть питання, власне, полягає в наступному: є в наявності супер-пупер продуктивна охлаждайка CoolerMaster GeminII: http://www.coolermaster.com/cooling/cpu ... r/geminii/, і є думка приліпити його на на сокет s1155, але в комплекті, звісно, кріплення для s1155 нема (дуже давній кулерок, тоді ще s1155 і в проекті не було). Пошук кріплення на просторах тирнета успіху не дав.
Можливо у когось є думки, як його можна присобачити на s1155 малими затратами, або хтось з таким вже стикався? Кулер дуже хороший, думаю він без проблем справиться з охолодженням і5-3570к, головне як його туди прикріпити.
В комплекті з ним є ось такі пластини для кріплення на викопні платформи AM2/754/939/940/775, можливо їх можна використати?
Изображение
Хороший огляд з описом можна глянути тут: http://www.overclockers.ru/lab/25234.shtml
З мене +++ за хорошу ідею :)

Изображение Изображение Изображение
The_Io
Member

ЙОЖИК
рассверлить отверстия где болты и заменить эти болты на М3. Разница между 775 и 1155 небольшая.
Martix
Member

ЙОЖИК
Все првыильно сказал The_Io, можно обойтись даже натфилем, работы там не много
TheBlackFox
Member

Хамутами...
c0013r
Member

до такої ваги знайти б ще бекплейт, можливо до нього підійдуть такі набори, але де їх знайти щоб отвори заміряти :dontknow: зараз щось нічого з СМ не привозять, сам шукаю Х-образне кріплення СМ.
Dramkein
Junior

The_Io:ЙОЖИК
рассверлить отверстия где болты и заменить эти болты на М3. Разница между 775 и 1155 небольшая.
Так точно, много раз перекидал разные 775<--->1155, если память не изменяет,разница в расстоянии между отверстиями 72мм (775) 76мм(1155), 5 минут поработать круглым надфилем, винты М3 с шайбочками и гайками, под шляпки (с другой стороны матплаты), по возможности подложить пластиковые шайбы. B-)
nikblack
Member

ЙОЖИК, давай махнемся охлаждением, как вариант, с минимальными затратами ;)
ЙОЖИК
Member

nikblack:ЙОЖИК, давай махнемся охлаждением, как вариант, с минимальными затратами ;)
Який варіант обміну? В студію, будь ласка :)
Adamantium
Ghost

Можно просто прикрепить кулер с 478-го сокета :gigi:
спойлер
KBx4eUOSLC0.jpg
ПрихлопБилл
Member

ЙОЖИК
Вырежте Х-образную пластину, и крепите на болт-гайку с прокладками. Ни в коем случае не сверлите материнку.
ЙОЖИК
Member

Adamantium:Можно просто прикрепить кулер с 478-го сокета :gigi:
спойлер
KBx4eUOSLC0.jpg
Гггггг.... :gigi:
ПрихлопБилл:ЙОЖИК
Вырежте Х-образную пластину, и крепите на болт-гайку с прокладками. Ни в коем случае не сверлите материнку.
Нічого не буду сверлити! Купив такого кулера, зняв з нього бекплейт, на запасному кріпленні для 775 сокета (купив окремо від подібного кулера) розсверлив отвори і зтягнув маленькими болтами з гайками :)

Зараз постало інше питання - купив комплект на 1150, в mini-ITX корпусі, хочу кулера туди поставити. Проблем з переробкою не буде, оскільки все вже перероблено і гарно підходить, та (що не може не радувати) не торкається ніяких елементів мамки, але нюанс в іншому - вентилятори не влазять в корпус, лише сам радіатор. Думаю що і в пасивному режимі він без проблем впорається з і5-4670!?

Але якщо хтось матиме бажання махнутися на хороший кулер для mini-ITX формату - з радістю погоджуся :)
deserteagle777
Member

ЙОЖИК:
Adamantium:Можно просто прикрепить кулер с 478-го сокета :gigi:
спойлер
KBx4eUOSLC0.jpg
Гггггг.... :gigi:
ПрихлопБилл:ЙОЖИК
Нічого не буду сверлити! Купив такого кулера, зняв з нього бекплейт, на запасному кріпленні для 775 сокета (купив окремо від подібного кулера) розсверлив отвори і зтягнув маленькими болтами з гайками :)

Зараз постало інше питання - купив комплект на 1150, в mini-ITX корпусі, хочу кулера туди поставити. Проблем з переробкою не буде, оскільки все вже перероблено і гарно підходить, та (що не може не радувати) не торкається ніяких елементів мамки, але нюанс в іншому - вентилятори не влазять в корпус, лише сам радіатор. Думаю що і в пасивному режимі він без проблем впорається з і5-4670!?

Але якщо хтось матиме бажання махнутися на хороший кулер для mini-ITX формату - з радістю погоджуся :)
Ну выбор у вас действительно не большой, с мини итх вам или кулер менять , или покупать новое / б/у такое http://can.ua/scythe-slip-stream-slim-s ... escription" target="_blank

Слим версия спасет ежели не хватает 1-1,5 см , если больше то врядли спасут :beer:
ЙОЖИК
Member

deserteagle777:Ну выбор у вас действительно не большой, с мини итх вам или кулер менять , или покупать новое / б/у такое http://can.ua/scythe-slip-stream-slim-s ... escription" target="_blank

Слим версия спасет ежели не хватает 1-1,5 см , если больше то врядли спасут :beer:
Ну на мого кулер-мастера такий пропеллер може підійти там до корпуса лишається в районі 3 см простору.
Весь нюанс в чому - стандартні пропеллери влазять, але вони близько до корпуса і через це створюється дуже відчутний гул :)
Треба пробувати різні варіанти, на крайняк купиться новий, а цей продасться.
Корпус отакий: V1 http://www.3dnews.ru/904258" target="_blank
nikblack
Member

ЙОЖИК:
nikblack:ЙОЖИК, давай махнемся охлаждением, как вариант, с минимальными затратами ;)
Який варіант обміну? В студію, будь ласка :)
Да зачем эта студия, перезвонил, подехал, посмотрел... Напомнить номер?
ЙОЖИК
Member

nikblack: Да зачем эта студия, перезвонил, подехал, посмотрел... Напомнить номер?
Блеять... Не признав відразу ;) Наберу завтра :)
nikblack
Member

ЙОЖИК:
nikblack: Да зачем эта студия, перезвонил, подехал, посмотрел... Напомнить номер?
Блеять... Не признав відразу ;) Наберу завтра :)
Ок
ЙОЖИК
Member

Не зрослося із встановленням на mini-ITX материнку - впирається у відеокарту, як не крути, як не розбирай, тому просто змушений продати :(
Ответить