Новости
Последние статьи и обзоры
GTA V Online
-
starpallace
Member
Вже отримав ключ, активував в соціал клаб, відкрило бонуси передзамовлення (по 250штук в кар'єру і в мультік щось типу того)
-
ZX
Member
starpallace
Говорили жи что лимон дадут
Говорили жи что лимон дадут
-
Inspiring
Member
ZX
в онлайн дадут, в сингле и 250 не нужны
в онлайн дадут, в сингле и 250 не нужны
-
Melomen
Member
ZX
Inspiring
Дают 700к в сингле и 500к в онлайн (или наоборот), но мне за пред заказ еще +300к для онлайна отсыпали.
Inspiring
Дают 700к в сингле и 500к в онлайн (или наоборот), но мне за пред заказ еще +300к для онлайна отсыпали.
-
ASUS
Member
Люто плюсую, школота і неадеквати вже набридли, давайте старічки якось зберемось, буду чекати до 1ї ночі сьогодні полюбомуLeoN_GM:Ігри від Рокстара можна купляти, на мою думку, вони на разі одни з дуже не багатьох, хто гне свою лінію і робить продукт, за котрий не шкода віддати гроші.
Тема ок, бо зможемо собі підібрати напарніків/команду для он-лайну, щоб відбиватися від орд школоти, які заповнять сервера:)
-
Podolyanin
Member
гра стане доступною о 2 годині ночіASUS: Люто плюсую, школота і неадеквати вже набридли, давайте старічки якось зберемось, буду чекати до 1ї ночі сьогодні полюбому
-
Ag1l1ty
Member
Так же неинтересно играть. Лучше самому заработать. Как я не люблю весь этот донат и привилегии....starpallace:Вже отримав ключ, активував в соціал клаб, відкрило бонуси передзамовлення (по 250штук в кар'єру і в мультік щось типу того)
)) ))
Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
Ну завтра и то не точно.... Еще доставка..... Еще доставку ждать, если ключ так не скажут по телефону!!moto:Ag1l1ty как не привезли?,они мне сегодня рассказывали что мол завтра начнутся продажи,сказали что сообщат о поступление,на почту или тел.
)) ))
-
starpallace
Member
Гра завантажується 60кб\с, перспективи не дуже
-
ASUS
Member
Інтернет поміняйтеstarpallace:Гра завантажується 60кбс, перспективи не дуже
Добавлено через 10 минут 38 секунд:
Увага власники Nvidia !!! обновіть драйвер для ГТА5 вийшов.
-
Melomen
Member
ASUS
АМД тоже дровишки выкатили для пятерки.
starpallace
Ты в стиме брал?
АМД тоже дровишки выкатили для пятерки.
starpallace
Ты в стиме брал?
-
korzhyk
Member
Я свої 100 мбіт забив повністю. Але скачував дні 2 тому.starpallace:Гра завантажується 60кбс, перспективи не дуже
Добавлено через 3 минуты 26 секунд:
Відкриваєм віртуальні карти (USD, UAH) в приваті, через термінал поповнюємо (без комісії і %) на 1000 грн. через приват міняємо цю тисячу по курсу 25 на $40 баксів і купуємо (підписку) гру в Steam.Ag1l1ty:Слава Богу что не сделал предзаказ в Розетке, говорят что еще не привезли диски. А покупать через стим или другой источник мне выйдет накладно, банк берет не маленький процент. Вот теперь думаю как быть....... Искать в Харькове коробку или же действительно через банкомат, цифровую версию купить, но сколько же денег нужно которых нет)))))) )) Хочу купить ради онлайна. Друг заинтересовал, по началу плевался, но посмотрел не ютубе, это реально веселый режим.![]()
-
joyrostie
Junior
Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12

-
korzhyk
Member
Ну хоч людям посилання кинув, а то якось не гарно вийшло.joyrostie:Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12![]()
![]()
AMD: http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx" target="_blank
NVIDIA: http://www.geforce.co.uk/drivers/results/83849" target="_blank
-
ASUS
Member
Навіщо посилання?korzhyk:Ну хоч людям посилання кинув, а то якось не гарно вийшло.joyrostie:Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12![]()
![]()
![]()
AMD: http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx" target="_blank
NVIDIA: http://www.geforce.co.uk/drivers/results/83849" target="_blank
-
joyrostie
Junior
korzhyk
GeForce Experience автоматически обновляeт, думаю как и ATI Catalyst Center.
GeForce Experience автоматически обновляeт, думаю как и ATI Catalyst Center.
-
korzhyk
Member
У мене CCC не було. Ось завантажив щойно, там теж є апдейтер. Але його потрібно самому штурхнути, щоб перевірив оновлення.
Добавлено через 2 минуты 44 секунды:
Ох відчуваю я, що буде 5 хвилин трешу і я піду спати. Бо з 1 Гіговим відео на 2560*1440 я не погамаю. Прийдеться придбати 970 і розкочигарити її (до речі, буде перша зелена у моєму комп'ютері за все життя).
Добавлено через 2 минуты 44 секунды:
Ох відчуваю я, що буде 5 хвилин трешу і я піду спати. Бо з 1 Гіговим відео на 2560*1440 я не погамаю. Прийдеться придбати 970 і розкочигарити її (до речі, буде перша зелена у моєму комп'ютері за все життя).
-
Melomen
Member
Думаю можешь спокойно идти спать.1 Гіговим відео на 2560*1440
Не хватит.
-
vansoul
Member
С одногиговым видиком, и в фуллшд врядли нормально поиграть получится.Ох відчуваю я, що буде 5 хвилин трешу і я піду спати. Бо з 1 Гіговим відео на 2560*1440 я не погамаю. Прийдеться придбати 970 і розкочигарити її (до речі, буде перша зелена у моєму комп'ютері за все життя).
-
korzhyk
Member
НЄ, нефіга. Я занадто довго ждав, щоб просто так піти спати і не запустити її. А якщо не вийде, там у мене брат на черзі, у нього з 1280*1024 і 7850 з 2ГБ памяті має працювати нормально.
Добавлено через 25 минут 53 секунды:
Ще згадав, я на 4870 512МБ пройшов GTA IV
-
Shaolin_Style
Member
дык, 4я и на 512 метровой 8800GTS нормально бегала, если не перегибать с дистанцией прорисовки.korzhyk:НЄ, нефіга. Я занадто довго ждав, щоб просто так піти спати і не запустити її. А якщо не вийде, там у мене брат на черзі, у нього з 1280*1024 і 7850 з 2ГБ памяті має працювати нормально.
Все мечтал помню, что как будет карта с 1гб видеопамяти то обязательно побегаю на 100% максимуме прорисовки.... В ноябре купил 5870, и... забил болт, даже лень была устанавливать ее снова