GTA V Online

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Вже отримав ключ, активував в соціал клаб, відкрило бонуси передзамовлення (по 250штук в кар'єру і в мультік щось типу того)
ZX
Member

starpallace

Говорили жи что лимон дадут :spy:
Inspiring
Member

ZX
в онлайн дадут, в сингле и 250 не нужны
Melomen
Member

ZX
Inspiring
Дают 700к в сингле и 500к в онлайн (или наоборот), но мне за пред заказ еще +300к для онлайна отсыпали.
ASUS
Member

LeoN_GM:Ігри від Рокстара можна купляти, на мою думку, вони на разі одни з дуже не багатьох, хто гне свою лінію і робить продукт, за котрий не шкода віддати гроші.

Тема ок, бо зможемо собі підібрати напарніків/команду для он-лайну, щоб відбиватися від орд школоти, які заповнять сервера:)
Люто плюсую, школота і неадеквати вже набридли, давайте старічки якось зберемось, буду чекати до 1ї ночі сьогодні полюбому :)
Podolyanin
Member

ASUS: Люто плюсую, школота і неадеквати вже набридли, давайте старічки якось зберемось, буду чекати до 1ї ночі сьогодні полюбому :)
гра стане доступною о 2 годині ночі :nunu:
Ag1l1ty
Member

starpallace:Вже отримав ключ, активував в соціал клаб, відкрило бонуси передзамовлення (по 250штук в кар'єру і в мультік щось типу того)
Так же неинтересно играть. Лучше самому заработать. Как я не люблю весь этот донат и привилегии....

)) ))

Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
moto:Ag1l1ty как не привезли?,они мне сегодня рассказывали что мол завтра начнутся продажи,сказали что сообщат о поступление,на почту или тел.
Ну завтра и то не точно.... Еще доставка..... Еще доставку ждать, если ключ так не скажут по телефону!!

)) ))
starpallace
Member

Гра завантажується 60кб\с, перспективи не дуже
ASUS
Member

starpallace:Гра завантажується 60кбс, перспективи не дуже
Інтернет поміняйте :) швидкість завантаження в мене була стабільно 15-20 мегабайт.

Добавлено через 10 минут 38 секунд:
Увага власники Nvidia !!! обновіть драйвер для ГТА5 вийшов.
77.png
Melomen
Member

ASUS
АМД тоже дровишки выкатили для пятерки.
starpallace
Ты в стиме брал?
korzhyk
Member

starpallace:Гра завантажується 60кбс, перспективи не дуже
Я свої 100 мбіт забив повністю. Але скачував дні 2 тому.

Добавлено через 3 минуты 26 секунд:
Ag1l1ty:Слава Богу что не сделал предзаказ в Розетке, говорят что еще не привезли диски. А покупать через стим или другой источник мне выйдет накладно, банк берет не маленький процент. Вот теперь думаю как быть....... Искать в Харькове коробку или же действительно через банкомат, цифровую версию купить, но сколько же денег нужно которых нет)))))) )) Хочу купить ради онлайна. Друг заинтересовал, по началу плевался, но посмотрел не ютубе, это реально веселый режим. :D :beer:
Відкриваєм віртуальні карти (USD, UAH) в приваті, через термінал поповнюємо (без комісії і %) на 1000 грн. через приват міняємо цю тисячу по курсу 25 на $40 баксів і купуємо (підписку) гру в Steam.
joyrostie
Junior

Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12 :super: :super: :super:
korzhyk
Member

joyrostie:Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12 :super: :super: :super:
Ну хоч людям посилання кинув, а то якось не гарно вийшло. :-P

AMD: http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx" target="_blank
NVIDIA: http://www.geforce.co.uk/drivers/results/83849" target="_blank
ASUS
Member

korzhyk:
joyrostie:Ребята, обновите драйвера на GeForce. Сегодня nVidia выпустила обновленные драйвера специально к выходу GTA 5. Версия 350.12 :super: :super: :super:
Ну хоч людям посилання кинув, а то якось не гарно вийшло. :-P

AMD: http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx" target="_blank
NVIDIA: http://www.geforce.co.uk/drivers/results/83849" target="_blank
Навіщо посилання? :) якщо драйвера автоматом обновляються :)
joyrostie
Junior

korzhyk
GeForce Experience автоматически обновляeт, думаю как и ATI Catalyst Center.
korzhyk
Member

У мене CCC не було. Ось завантажив щойно, там теж є апдейтер. Але його потрібно самому штурхнути, щоб перевірив оновлення.

Добавлено через 2 минуты 44 секунды:
Ох відчуваю я, що буде 5 хвилин трешу і я піду спати. Бо з 1 Гіговим відео на 2560*1440 я не погамаю. Прийдеться придбати 970 і розкочигарити її (до речі, буде перша зелена у моєму комп'ютері за все життя).
Melomen
Member

1 Гіговим відео на 2560*1440
Думаю можешь спокойно идти спать.
Не хватит.
vansoul
Member

Ох відчуваю я, що буде 5 хвилин трешу і я піду спати. Бо з 1 Гіговим відео на 2560*1440 я не погамаю. Прийдеться придбати 970 і розкочигарити її (до речі, буде перша зелена у моєму комп'ютері за все життя).
С одногиговым видиком, и в фуллшд врядли нормально поиграть получится.
korzhyk
Member

НЄ, нефіга. Я занадто довго ждав, щоб просто так піти спати і не запустити її. А якщо не вийде, там у мене брат на черзі, у нього з 1280*1024 і 7850 з 2ГБ памяті має працювати нормально.

Добавлено через 25 минут 53 секунды:
Ще згадав, я на 4870 512МБ пройшов GTA IV
Shaolin_Style
Member

korzhyk:НЄ, нефіга. Я занадто довго ждав, щоб просто так піти спати і не запустити її. А якщо не вийде, там у мене брат на черзі, у нього з 1280*1024 і 7850 з 2ГБ памяті має працювати нормально.

Добавлено через 25 минут 53 секунды:
Ще згадав, я на 4870 512МБ пройшов GTA IV
дык, 4я и на 512 метровой 8800GTS нормально бегала, если не перегибать с дистанцией прорисовки.

Все мечтал помню, что как будет карта с 1гб видеопамяти то обязательно побегаю на 100% максимуме прорисовки.... В ноябре купил 5870, и... забил болт, даже лень была устанавливать ее снова :laugh:
Ответить