Последние статьи и обзоры
Новости
Допоможіть знайти відеокарту!
-
Rostyslav777
Member
Ну не такий вже і продавець поганий,все таки на 500 грн дешевше як в магазині. Але прикро,що обманув.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
-
Abracadabra
Member
viperest1
а манибек обговорювався, чи продавець пропав з кінцями??
а манибек обговорювався, чи продавець пропав з кінцями??
-
Rostyslav777
Member
zmax
В мене наприклад на коробці Асера був написаний проц і3 330,а насправді в ноуті стоїть і3 350. Так що на Асеровських коробках не завжди правда.
В мене наприклад на коробці Асера був написаний проц і3 330,а насправді в ноуті стоїть і3 350. Так що на Асеровських коробках не завжди правда.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Rostyslav777
А шо тепер автору з ноутбуком робити? Він розраховував на ноутбук с дискретною картою і наврядче продасть за ті гроші, шо купив.
А шо тепер автору з ноутбуком робити? Він розраховував на ноутбук с дискретною картою і наврядче продасть за ті гроші, шо купив.
-
viperest1
Member
якщо чесно то косяків я поки не побачив в цьому ноуті крім відсутності карти , а з ним буду пробувати домовитися стосовно цього казусу.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
viperest1
Ну він був не чесний одразу. В темі вказана ціна на ноут с 8750.
Ну він був не чесний одразу. В темі вказана ціна на ноут с 8750.
-
kaery
^_^
в любой непонятной ситуации гоняй бенчмарки ©viperest1:косяків я поки не побачив в цьому ноуті
-
viperest1
Member
Буду просити нехай Гена перенесе тему в флейм,і буду вирішувати це питання.
Добавлено через 4 минуты 59 секунд:
яку прогу для тестув.ноутбука запустити?
Добавлено через 4 минуты 59 секунд:
яку прогу для тестув.ноутбука запустити?
-
somus
Member
Извиняюсь, вот и я недосмотрелDEVES:Где там в гарантийке G?somus:Одуреть, и правда, модель без G не имеет дискретки... А в гарантийке с G...
В который раз убеждаюсь, что у "непроверенных" лучше брать по послеоплате или не брать вообще... Разные, конечно, бывают ситуации, но все же.
-
viperest1
Member
somus
це мій фактично перший раз коли купив б.у. річ( була ще блискавка 7970 в друга). Жаль якщо чесно мені ... .
це мій фактично перший раз коли купив б.у. річ( була ще блискавка 7970 в друга). Жаль якщо чесно мені ... .
-
kaery
^_^
LinX, 3dmark, unigine heavenviperest1:яку прогу для тестув.ноутбука запустити?
-
viperest1
Member
зрозуміло стандартний набір ,що і для пк.kaery:LinX, 3dmark, unigine heavenviperest1:яку прогу для тестув.ноутбука запустити?
-
kaery
^_^
ну а что там еще тестить. ноутбук новый, аккум вряд ли изношен. можно еще клавиатуру проверить на всякий случай (в гугле набери online keytester). да и дисплей внимательно осмотри на битые пиксели.viperest1:стандартний набір ,що і для пк.
-
razer-_-
Member
У него еще один ноут в продаже viewtopic.php?f=26&t=112008" target="_blank точно с дискреткой ) пусть вам обменяет ) без доплат только
-
viperest1
Member
kaery
клавіатура добра ,все інше буду зараз зрову перевіряти.
Добавлено через 1 минуту 11 секунд:
клавіатура добра ,все інше буду зараз зрову перевіряти.
Добавлено через 1 минуту 11 секунд:
сумніваюся ,що т.с. захоче таке зробитиrazer-_-:У него еще один ноут в продаже viewtopic.php?f=26&t=112008" target="_blank точно с дискреткой ) пусть вам обменяет ) без доплат только
-
razer-_-
Member
вы ему звонили?! что он вообще говорит по поводу этой ситуации?viperest1: сумніваюся ,що т.с. захоче таке зробити
-
gehka3
Катярко
Сочувствуюviperest1:Буду просити нехай Гена перенесе тему в флейм,і буду вирішувати це питання.
И да - зачем во флейм? Скорее в "Ненадёжные" просится
-
viperest1
Member
зараз буду дзвонити,думав може прочитае повідомлення , але ж ні .razer-_-:вы ему звонили?! что он вообще говорит по поводу этой ситуации?viperest1: сумніваюся ,що т.с. захоче таке зробити
Добавлено через 35 секунд:
gehka3
можна і в ненаійні ,але лише після нашої розмови з ним.
Добавлено через 44 минуты 36 секунд:
Все вирішили тему можна закривати.
-
razer-_-
Member
Огласите вердикт. Интересно жеviperest1: Все вирішили тему можна закривати.