Я не думаю, что на таком компе, с разрешением 4к будет удобно игратьна котором будет удобно смотреть 4K-видео и играть в игры.
Последние статьи и обзоры
Новости
Alienware установит на свою Steam Machine систему Windows для ее скорейшего дебюта
-
Prophecylife
Member
Предлагаю обсудить Alienware установит на свою Steam Machine систему Windows для ее скорейшего дебюта
-
VINRARUS
Member
А мишка йде в комплекті чи самому докупляти треба?
-
vegas.pl.ua
Member
Ви мене пробачте... але це
Ельдорадо-style.
Два ядра, два гігабайта.
Та й концепція Steam machine ставить за мету надати юзеру закінчене рішення, а не поле для експериментів.
Це всерівно, що Tesla випустила б Model S із паровим двигуном.
Батарейки ще не пройшли випробування - катайтесь доки на дровах а потім заміните.
PS: Складається враження, що Мікрософт добряче приплатила Деллу за цю диверсію...
якась лажа, а не Alienwareдвухъядерный процессор Intel Core i3 (Haswell), 4 ГБ оперативной памяти DDR3L-1600, 500-гигабайтный жесткий диск, дискретную видеокарту поколения Maxwell с 2 ГБ памяти GDDR5 на борту
Ельдорадо-style.
Два ядра, два гігабайта.
Та й концепція Steam machine ставить за мету надати юзеру закінчене рішення, а не поле для експериментів.
Це всерівно, що Tesla випустила б Model S із паровим двигуном.
Батарейки ще не пройшли випробування - катайтесь доки на дровах а потім заміните.
PS: Складається враження, що Мікрософт добряче приплатила Деллу за цю диверсію...
-
Midnight_Runner
Member
4гб ОЗУ, мне кажется, сегодня уже маловато.
8гб пока-что на всё и вся хватает с запасом
8гб пока-что на всё и вся хватает с запасом
-
Юрій
Member
Також думаю що зараз середній варіант ігрового ПК І5,8гіг рам,2гіга відяхи типу 760/270х ...блін прям ельдорадо-консультант
-
VINRARUS
Member
ЦП можна в 2 рази дешевший взяти під таку середню відяху.Юрій:Також думаю що зараз середній варіант ігрового ПК І5,8гіг рам,2гіга відяхи типу 760/270х
Добавлено через 50 секунд:
Мій коментар вище це підтверджує.Юрій: ...блін прям ельдорадо-консультант
-
Andrey2005
Member
я одного не пойму, чем этот ПК "Steam Machine" отличается от любого другого подобного готового ПК?
-
VINRARUS
Member
Кількістю пафосу.Andrey2005:я одного не пойму, чем этот ПК "Steam Machine" отличается от любого другого подобного готового ПК?
-
Jampwnz
Member
Обвел кружочкамиAndrey2005:я одного не пойму, чем этот ПК "Steam Machine" отличается от любого другого подобного готового ПК?
- спойлер