PowerColor проводит конкурс на лучшие «обои»

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
CG graphikos fan

еще очень интересные вещи заметил - на некоторых картинках присутствуют девки/драконы/другие обьекты с картин или распространенных картинках инета, а на сайте писалось в правилах что такое нельзя, а эти картинки пропустили ...

короче мое доверие к ПоверКолору падает очень быстро, да и охлад у них на видюшках не очень :gigi:
Yorcfild
Member

Klon
а когда голосовать ? Скинемся за наших голосами : ) :gigi:
Klon
CG graphikos fan

голосование уже полетело :super:
напиши в блоге под какими № картинки у тебя ..
pasha4ur
Member

Yorcfild
там америкосы себе такие счетчики уже набили. Галимая работа какая-то и 70+ баллов :lamer:

Мои:
Artist: Churumov Vladimir
NO. 1033 (страница № 5)

Artist: Churumov Pavel
NO. 569 (страница № 37)

Artist: Churumov Pavel
NO. 568 (страница № 38)
Yorcfild
Member

Klon:голосование уже полетело :super:
напиши в блоге под какими № картинки у тебя ..
они мою не приняли : ) :lol: №32 в списке есть )
Artistus
Digital Artist

Я написав поверам на мило:

What is going on with voting? Ratings of some definitely poor works are going out of the range.
pasha4ur
Member

Я тоже думал куда-то написать. Рядом с моей те страшные работы со 160+ голосами за первый день:) Что же будет дальше?

Добавлено спустя 1 час 7 минут 12 секунд:
Кстати у тех 3-ех работ после моего сообщения уже перевалило за 225+

Добавлено спустя 11 минут 31 секунду:
Тоже написал им письмо ;)
Artistus
Digital Artist

Чуваки!!!
Сьогодні повери мені прислали мейл:
Dear Sir,

All the entries should include below elements: (Key requirements)
1. PowerColor logo (Logo can’t be changed or twisted, the scale / color should follow the logo on http://www.powercolor.com/event/wallpaper/element.htm" target="_blank )
2. ATI logo (Logo can’t be changed or twisted, the scale / color should follow the logo on http://www.powercolor.com/event/wallpaper/element.htm" target="_blank )
3. PowerColor Character

Please send the correct file and compress as zip. file (dimensions should be 2560 x 1600 pixels, JPG or GIF) before Sep. 22nd with the number of the picture displayed to event@powercolor.com
If we didn’t receive zip. file before Sep. 22nd or your artwork doesn’t match the requirements, we’ll delete it without notice.
Як я розумію в ньому говориться, що не можна змінювати логотипи і навіть їх масштаб - вони повинні відповідати оригінальним розмірам у скачаних файлах.
Тому ті всі ацтойні ворки з охренівшими рейтингами будуть видалені 23 вересня!!! :gigi: :laugh: :laugh: :lol: :lol:
Так що бігом коригувати роботи!!! :beer: (Я вже свої скоригував і послав їм на мило повторно) :)

Маленькі картинки артворків не аплоудяться, можна слати їм тільки на мило оригінальні картинки обов'язково в 2560 ? 1600 pixels! JPG або GIF в ZIP-архіві!

P.S.
Мої роботи:
Roman Troynyak
  • Wallpaper'и: 985, 988, 993;

Screensaver: 1054;

IM Chat Icons: 990, 984, 983.
P.P.S. Мій скрінсейвер ще досить непогано тримається на загальному фоні. B) Поможіть голосом :beer:
pasha4ur
Member

Artistus:Screensaver: 1054;
Я там просто на первой странице галочки ставил.
Artistus
не вводи в заблуждение:
Эмблема не может быть изменена или искривлена, масштаб / цвет должен следовать за эмблемой на
Добавлено спустя 2 минуты 22 секунды:
Artistus:Screensaver: 1054;
Я там просто на первой странице галочки ставил.
Artistus
не вводи в заблуждение:
Эмблема не может быть изменена или искривлена, масштаб / цвет должен следовать за эмблемой на
vovo
Member

Мои ворки в валпаперх: 204, 279, 1034.

2 Artistus:
Сейвер у тебя здоровски получился.
Artistus
Digital Artist

pasha4ur: Artistus
не вводи в заблуждение:
Нікого не хотів ввести в оману.
Але вони мені прислали той мейл після нормальних - не викривлених, але масштабованих (зі збереженням всіх пропорцій і їхнього автентичного дизайну) логотипів в моїх роботах, які я їм відправив на мило.
Може я і помилився з інтерпретацією їхнього повідомлення але зрозумів його так, і надалі продовжую притримуватись думки, висловленої в попередньому моєму пості. Думку свою не нав'язую, прости хотів попередити на випадок измены. :)

vovo:Мои ворки в валпаперх: 204, 279, 1034.

2 Artistus:
Сейвер у тебя здоровски получился.
Дякую, старався :shuffle:

Добавлено спустя 2 минуты 40 секунд:
А вояку прикрашати можна ;)
В тому мейлі за нього вони нічого не сказали - просто повинен бути на малюнку - дивись цитату з мейла. :)

Добавлено спустя 4 минуты 10 секунд:
Для створення сейвера скористався програмою SWiSH Max2

Добавлено спустя 2 минуты 40 секунд:
Бл...!!! Оце невдача!!! - Розсипав гречку на клаву :mad: :( :laugh: :lol: :rotate:

Добавлено спустя 14 минут 16 секунд:
vovo, імхо №279 в тебе класно вийшов.. цікава задумка - оригінально.
А №1034 поки що не клікається.. але видно, що задум теж цікавий :)
vovo
Member

Что-то чудит поверколор - никак понять их не могу. То они присылают мне тоже сообщение, что было выше - я подгоняю свои обои под 2560х1600, а они берут и делают ссылки в галерее на оригинальные варианты. Хотя, лично мне, так даже лучше, т.к. там лучше все подогнано.
Artistus
Digital Artist

Увага!

Я послав вчора їм мило з запитанням на рахунок розмірів лого.
Сьогодні мені прислали новий мейл.

pasha4ur був правий. Кажуть, що не можна міняти тільки пропорції логотипів, а змінювати їх розмір можна, але оригінальна картинка все ж повинна мати 2560 х 1600 пікселів.
Так що i'm sorry, як кажуть. :shuffle:
Видно, вони прислали мені той мейл, бо мої оригінали до них не дійшли.. - переслав. Тепер все повинно бути ok.

P.S. Також відповіли на запитання про необ'єктивні рейтинги - будуть фільтрувати китайців з мільярдом скриньок :gigi:

Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Так що все точно буде ok. :)
pasha4ur
Member

Я вчера отослал письмо и копию письма с работой. Полноразмерной до сих пор нет:(. Также послал письмо с вопросом. Ответа нет. Дошло или нет не знаю. Мэйл.Ру у меня.:(
dimka890
Member

интересно, а если сильно попросить, они приймут мою работу?
pasha4ur
Member

:laugh:
Если очень очень попросить, то могут и сразу 5870 отдать =)
Artistus
Digital Artist

Прошу зазирнути сюди! Коменти туди. ;)

Добавлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Artistus: P.S. Також відповіли на запитання про необ'єктивні рейтинги - будуть фільтрувати китайців з мільярдом скриньок :gigi:

Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Так що все точно буде ok. :)
Який я був наївний! :laugh:
Artistus
Digital Artist

Тим не менше мені пощастило, бо мій скрін опинився на першій сторінці, і я переміг серед скрінів... :gigi: :rotate: :spy:
pasha4ur
Member

Поздравляю и завидую:). Он на первой был и я когда себе набивал 100 баллов, то и тебе немного накинул;)
Focusnik
Member

Artistus
Прийміть мої вітання. Чекаємо тестів призу. :)
З.І. Прикро, что така жахлива реалізація була у конкурсу. Можливо за інших обставин, Ви були б не єдиним серед учасників цього форуму, хто отримує поздоровлення.
Ответить