короче мое доверие к ПоверКолору падает очень быстро, да и охлад у них на видюшках не очень
Новости
Последние статьи и обзоры
PowerColor проводит конкурс на лучшие «обои»
-
Klon
CG graphikos fan
еще очень интересные вещи заметил - на некоторых картинках присутствуют девки/драконы/другие обьекты с картин или распространенных картинках инета, а на сайте писалось в правилах что такое нельзя, а эти картинки пропустили ...
короче мое доверие к ПоверКолору падает очень быстро, да и охлад у них на видюшках не очень
-
Yorcfild
Member
Klon
а когда голосовать ? Скинемся за наших голосами : )
а когда голосовать ? Скинемся за наших голосами : )
-
Klon
CG graphikos fan
голосование уже полетело
напиши в блоге под какими № картинки у тебя ..
-
pasha4ur
Member
Yorcfild
там америкосы себе такие счетчики уже набили. Галимая работа какая-то и 70+ баллов
Мои:
Artist: Churumov Vladimir
NO. 1033 (страница № 5)
Artist: Churumov Pavel
NO. 569 (страница № 37)
NO. 568 (страница № 38)
там америкосы себе такие счетчики уже набили. Галимая работа какая-то и 70+ баллов
Мои:
Artist: Churumov Vladimir
NO. 1033 (страница № 5)
NO. 569 (страница № 37)
NO. 568 (страница № 38)
-
Yorcfild
Member
они мою не приняли : )Klon:голосование уже полетело![]()
-
Artistus
Digital Artist
Я написав поверам на мило:
What is going on with voting? Ratings of some definitely poor works are going out of the range.
What is going on with voting? Ratings of some definitely poor works are going out of the range.
-
pasha4ur
Member
Я тоже думал куда-то написать. Рядом с моей те страшные работы со 160+ голосами за первый день:) Что же будет дальше?
Добавлено спустя 1 час 7 минут 12 секунд:
Кстати у тех 3-ех работ после моего сообщения уже перевалило за 225+
Добавлено спустя 11 минут 31 секунду:
Тоже написал им письмо
Добавлено спустя 1 час 7 минут 12 секунд:
Кстати у тех 3-ех работ после моего сообщения уже перевалило за 225+
Добавлено спустя 11 минут 31 секунду:
Тоже написал им письмо
-
Artistus
Digital Artist
Чуваки!!!
Сьогодні повери мені прислали мейл:
Тому ті всі ацтойні ворки з охренівшими рейтингами будуть видалені 23 вересня!!!
Так що бігом коригувати роботи!!!
(Я вже свої скоригував і послав їм на мило повторно)
Маленькі картинки артворків не аплоудяться, можна слати їм тільки на мило оригінальні картинки обов'язково в 2560 ? 1600 pixels! JPG або GIF в ZIP-архіві!
P.S.
Мої роботи: Roman Troynyak
Поможіть голосом 
Сьогодні повери мені прислали мейл:
Як я розумію в ньому говориться, що не можна змінювати логотипи і навіть їх масштаб - вони повинні відповідати оригінальним розмірам у скачаних файлах.Dear Sir,
All the entries should include below elements: (Key requirements)
1. PowerColor logo (Logo can’t be changed or twisted, the scale / color should follow the logo on http://www.powercolor.com/event/wallpaper/element.htm" target="_blank )
2. ATI logo (Logo can’t be changed or twisted, the scale / color should follow the logo on http://www.powercolor.com/event/wallpaper/element.htm" target="_blank )
3. PowerColor Character
Please send the correct file and compress as zip. file (dimensions should be 2560 x 1600 pixels, JPG or GIF) before Sep. 22nd with the number of the picture displayed to event@powercolor.com
If we didn’t receive zip. file before Sep. 22nd or your artwork doesn’t match the requirements, we’ll delete it without notice.
Тому ті всі ацтойні ворки з охренівшими рейтингами будуть видалені 23 вересня!!!
Так що бігом коригувати роботи!!!
Маленькі картинки артворків не аплоудяться, можна слати їм тільки на мило оригінальні картинки обов'язково в 2560 ? 1600 pixels! JPG або GIF в ZIP-архіві!
P.S.
Мої роботи: Roman Troynyak
- Wallpaper'и: 985, 988, 993;
Screensaver: 1054;
IM Chat Icons: 990, 984, 983.
-
pasha4ur
Member
Я там просто на первой странице галочки ставил.Artistus:Screensaver: 1054;
Artistus
не вводи в заблуждение:
Добавлено спустя 2 минуты 22 секунды:Эмблема не может быть изменена или искривлена, масштаб / цвет должен следовать за эмблемой на
Я там просто на первой странице галочки ставил.Artistus:Screensaver: 1054;
Artistus
не вводи в заблуждение:
Эмблема не может быть изменена или искривлена, масштаб / цвет должен следовать за эмблемой на
-
vovo
Member
Мои ворки в валпаперх: 204, 279, 1034.
2 Artistus:
Сейвер у тебя здоровски получился.
2 Artistus:
-
Artistus
Digital Artist
Нікого не хотів ввести в оману.pasha4ur: Artistus
не вводи в заблуждение:Эмблема не может быть изменена или искривлена, масштаб / цвет должен следовать за эмблемой на
Але вони мені прислали той мейл після нормальних - не викривлених, але масштабованих (зі збереженням всіх пропорцій і їхнього автентичного дизайну) логотипів в моїх роботах, які я їм відправив на мило.
Може я і помилився з інтерпретацією їхнього повідомлення але зрозумів його так, і надалі продовжую притримуватись думки, висловленої в попередньому моєму пості. Думку свою не нав'язую, прости хотів попередити на випадок измены.
Дякую, старавсяvovo:Мои ворки в валпаперх: 204, 279, 1034.
2 Artistus:
Добавлено спустя 2 минуты 40 секунд:
А вояку прикрашати можна
В тому мейлі за нього вони нічого не сказали - просто повинен бути на малюнку - дивись цитату з мейла.
Добавлено спустя 4 минуты 10 секунд:
Для створення сейвера скористався програмою SWiSH Max2
Добавлено спустя 2 минуты 40 секунд:
Бл...!!! Оце невдача!!! - Розсипав гречку на клаву
Добавлено спустя 14 минут 16 секунд:
vovo, імхо №279 в тебе класно вийшов.. цікава задумка - оригінально.
А №1034 поки що не клікається.. але видно, що задум теж цікавий
-
vovo
Member
Что-то чудит поверколор - никак понять их не могу. То они присылают мне тоже сообщение, что было выше - я подгоняю свои обои под 2560х1600, а они берут и делают ссылки в галерее на оригинальные варианты. Хотя, лично мне, так даже лучше, т.к. там лучше все подогнано.
-
Artistus
Digital Artist
Увага!
Я послав вчора їм мило з запитанням на рахунок розмірів лого.
Сьогодні мені прислали новий мейл.
pasha4ur був правий. Кажуть, що не можна міняти тільки пропорції логотипів, а змінювати їх розмір можна, але оригінальна картинка все ж повинна мати 2560 х 1600 пікселів.
Так що i'm sorry, як кажуть.
Видно, вони прислали мені той мейл, бо мої оригінали до них не дійшли.. - переслав. Тепер все повинно бути ok.
P.S. Також відповіли на запитання про необ'єктивні рейтинги - будуть фільтрувати китайців з мільярдом скриньок
Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Так що все точно буде ok.
Я послав вчора їм мило з запитанням на рахунок розмірів лого.
Сьогодні мені прислали новий мейл.
pasha4ur був правий. Кажуть, що не можна міняти тільки пропорції логотипів, а змінювати їх розмір можна, але оригінальна картинка все ж повинна мати 2560 х 1600 пікселів.
Так що i'm sorry, як кажуть.
Видно, вони прислали мені той мейл, бо мої оригінали до них не дійшли.. - переслав. Тепер все повинно бути ok.
P.S. Також відповіли на запитання про необ'єктивні рейтинги - будуть фільтрувати китайців з мільярдом скриньок
-
pasha4ur
Member
Я вчера отослал письмо и копию письма с работой. Полноразмерной до сих пор нет:(. Также послал письмо с вопросом. Ответа нет. Дошло или нет не знаю. Мэйл.Ру у меня.
-
dimka890
Member
интересно, а если сильно попросить, они приймут мою работу?
-
pasha4ur
Member
Если очень очень попросить, то могут и сразу 5870 отдать =)
-
Artistus
Digital Artist
Прошу зазирнути сюди! Коменти туди. 
Добавлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Добавлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Який я був наївний!Artistus: P.S. Також відповіли на запитання про необ'єктивні рейтинги - будуть фільтрувати китайців з мільярдом скриньок
-
Artistus
Digital Artist
Тим не менше мені пощастило, бо мій скрін опинився на першій сторінці, і я переміг серед скрінів...

-
pasha4ur
Member
Поздравляю и завидую:). Он на первой был и я когда себе набивал 100 баллов, то и тебе немного накинул;)
-
Focusnik
Member
Artistus
Прийміть мої вітання. Чекаємо тестів призу.
З.І. Прикро, что така жахлива реалізація була у конкурсу. Можливо за інших обставин, Ви були б не єдиним серед учасників цього форуму, хто отримує поздоровлення.
Прийміть мої вітання. Чекаємо тестів призу.
З.І. Прикро, что така жахлива реалізація була у конкурсу. Можливо за інших обставин, Ви були б не єдиним серед учасників цього форуму, хто отримує поздоровлення.