Їхав недавно з Франківська у Львів довшою дорогою (через Стрий, 170 км) на таксі, вийшло 75 дол. (600 грн), тобто біля 3.5 грн кілометр. Може можна дешевше домовитись, не знаю)Ar2r:Ясно, що їх там повно, але хочеться дізнатися ціну, може дуже дорого, то розглядати якісь інші варіанти.
Последние статьи и обзоры
Новости
Львів !
-
serhiy_b
Member
-
viperest1
Member
serhiy_b
ви так на місяців 8 спізнилися з відповіддю
ви так на місяців 8 спізнилися з відповіддю
-
serhiy_b
Member
Шось час не подивився
-
stean22
Member
все розібрався)заряджається тільки через розетку)кабель не оригінальний..Fishnya:stean22
ему хард резет сделать можно, помогало. если нет - тогда контроллер питания.
-
stean22
Member
хтось знає де у львові зремонтують клавіатуру самсунга е590???якісний ремонт тобто
-
Juzt
Member
ніхто квартири не здає подобово?)
-
stean22
Member
-
mntune
Member
всім привіт, земляки )
-
viperest1
Member
здоров будь козаче; ) !mntune:всім привіт, земляки )
-
tw-r
Advanced Member
підкажіть провайдера нормального інету в Стрию. Неадеквати з Телелану хочуть 500грн за підключення в будинку, де вже є їхня оптика.
-
viperest1
Member
Myp4uk_psx
Я тобі завтра десь в 16год.подзвоню і розкажу. Швидше не зможу маю роботу
Я тобі завтра десь в 16год.подзвоню і розкажу. Швидше не зможу маю роботу
-
stean22
Member
всім привіт)може хтось знає де можна купити пвх лист білий 3мм??
-
Jesterius
Member
Ребята выручайте
Кто сможет по месту у продавца купить монитор(осмотрев его чисто визуально) и отправить мне его в Одессу? Не бесплатно конечно
Человек уперся не хочет отправлять его почтой
Кто сможет по месту у продавца купить монитор(осмотрев его чисто визуально) и отправить мне его в Одессу? Не бесплатно конечно
Человек уперся не хочет отправлять его почтой
-
StasTODD
Advanced Member
Всем привет! Подскажите несколько нормальных инет провайдеров во Львове
-
TJey
Member
StasTODD
Комі-Тех http://komitex.net/
Аєрабайт https://airbites.net.ua/
Київстар
накрайняк воля но якщо є вищеперечисленні оператори покриття ліпше в них.
Комі-Тех http://komitex.net/
Аєрабайт https://airbites.net.ua/
Київстар
накрайняк воля но якщо є вищеперечисленні оператори покриття ліпше в них.
-
viperest1
Member
Привіт банда .
Тут така справа,що купив досить цінний годинник абсолютно новий,але 11 років лежав в коробці. Факт той,що за цей час масло на каменях стало густе,а це впливає на точність ходу і взагалі на деталі. Мені потрібен перевірений сервісцентр по ремонту і гарантійному обслуговуванню,де я можу його віддати,щоб розібрали,промили і прочистили,і щоб не переживав,що мені або поміняють механізм,або зроблять так що через тиждень перестане йти. Сам займався ремонтом годинників,но цей якось очкую,бо давно цього не робив і втратив деякі навички.
Тут така справа,що купив досить цінний годинник абсолютно новий,але 11 років лежав в коробці. Факт той,що за цей час масло на каменях стало густе,а це впливає на точність ходу і взагалі на деталі. Мені потрібен перевірений сервісцентр по ремонту і гарантійному обслуговуванню,де я можу його віддати,щоб розібрали,промили і прочистили,і щоб не переживав,що мені або поміняють механізм,або зроблять так що через тиждень перестане йти. Сам займався ремонтом годинників,но цей якось очкую,бо давно цього не робив і втратив деякі навички.
-
capslicora
Junior
есть . я со Львова)
-
GigabyteGamingK3
Junior
Доброї ночі, є хтось хто розбирається в розгоні у Львові? Зібрав новий комп ось конфігурація: мамка GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3, проц Intel Core i5 6600К, охолодження-be quiet (pure rock)(TDP 150W), оперативка kingston hyper x 16 GB, відеокарта-GeForce GTX 1070 MSI, SSD-Kingston hyper x savage 480 gb, блок живлення-DeepCool quanta 750W (80plusGold). Потрібно розігнати процесор хочаб до 4,5 стабільних і на оперативній памяті зменшити таймінги, хто знає як це зробити з мене хороша поляна. Вся проблема в тому що в біосі моєї материнської плати не активні пунки для оверклокінгу, тобто де міняти напругу, множник, шину і тд.
-
viperest1
Member
Пиши в тему по процах там покажуть. А так взагалі були люди, но женились,діти -мало вільного часу.
-
GigabyteGamingK3
Junior
Ясно дякую, але якщо хтось зі Львова займається оверклокінгом відпишіться будь-ласка.