Как то раз они проскакивали и пропали. Может какой то плагин блокирует ?
Новости
Последние статьи и обзоры
Battlefield 4
-
DcAndy
Member
У меня одного не отображает кол-во оставшихся тикетах при выборе карты ? изрядно надоело заходить в конце
-
volodya81
Member
Сегодня после обеда начали отображатьсяDcAndy:У меня одного не отображает кол-во оставшихся тикетах при выборе карты ? изрядно надоело заходить в конце![]()
-
DcAndy
Member
кстати да, как отписался так и появились ) наконец - то. 
-
volodya81
Member
Нарешті я вже пограв цю гру достатньо щоб обєктивно її оцінити. Відверто кажучи в Бета тесті вона мені не сподобалася, але зараз - я в захваті від неї
1. Нарешті нормальний баланс і авіація уже все не вирішує. Вже не буде такого як раніше: заходить в гру два пілота-задроти і не дають усім грати. Але ж гравці протилежної команди теж хочуть грати чи вони не мають права? Не усі профі, дехто і на роботу ходить і у нього немає часу по пів дня щодня сидіти.
2. По авіації респам ловушок 25 секунд замість 15 як було раніше (інженер легко встигає випустити ТРИ Ігли). При чому радіус дії Ігли збільшено з 200 метрів (в БФ 3) до 400 м. Якщо вертік буде задовбувати, то пару інженерів з Іглами - швидко поставлять його на місце. Тепер Ігла дістає і літаки, адже раніше літак Іглою було збити нереально (мене дуже рідко збивали).
А щоб стрілок на верті не був "дуже хитрим" - його кулемет тепер на 400 метрів не попадає. 200 метрів максимум, а реально 100 метрів. ТВ ракета за раз вибиває всього 40% хп танка чи зєни, правда їх у нього дві.
Ситуація коли пілот та стрілок вертіка висять над базою і спамлять усіх ТВ ракетами, НУРСами та кулеметом виключена.
3. Зєна реально стала дуже потужною. Має ракети з активним радаром які бють через усю карту і взриваються біля літака або вертіка. При чому про пуск цих ракет пілоти не знають і їх треба бачити (летять повільно).
4. Дуже круті танки та БТР та БМП. Навіть стрілок має тепловізор. Дві повних черги стрілка по вертіку - і вертік в "дісейблі", а ще одна і він "труп". БМП та БТР тепер мають софлам (який в БФ3 мав тільки танк). Потужність куль стрілка проти піхоти порівняно з БФ 3 стала майже у два рази вищою. Якщо в БФ 3 дуже часто треба було вибігати з танка і вручну вбивати піхоту, то в БФ 4 - з танка можна не вилазити
5. Але на круті танки є крута піхота
Значно покращені можливості піхоти (в плані протитанкової зброї), а точки зроблені так, що одним танком і БТРом їх не взяти.
6. Зараз в грі два літаки: стелс та штурмовик. Стелс дуже слабкий по наземній техніці (але має ракети з лазерним наведенням), але має ракети - активний радар і дуже "кумарить авіацію". Штурмовик - це ІМБА. За один захід виносить будь яку техніку, що в БФ 3 зробити було нереально (без 3Д спотів, по якому можна стріляти з 700-800 метрів). Штурмовик ще має ТВ ракету, я пробував нею стріляти, але не виходить толково і зєна швидко розбирає летячий по прямій літак.
7. Дуже круті кораблики. Навіть ТВ ракети мають
Я люблю на корабликах зєну ворога "кумарити" ТВ ракетами та серійними снярядами.
Але тим не менш, шанси для пілотів-задротів є і не погані. Усі карти зроблені так, що там багато будинків і вертік може за них ховатися від теплових ракет та Ігл. І далі продовжувати спамити ТВ ракетами. Штурмовик за один захів реально виносить зєну (30 мм патрони, а потім НУРСи Гідра).
В цілому гра є кращою в плані графіки, значно кращою в плані музики, значно більш збалансованішою для усіх (авіації, піхоти, кораблів, бронетехніки) і тут не буде варіантів, де одна команда просто "розчавлює" іншу, бо в ній два пілоти-задроти. Для любителів технки - уся техніка стала реально крутішою, має більше функції та можливостей. Також багато можливостей і для простої піхоти, навіть стаціонарний ПТУР ТОУ(Корнет) тепер може наводится по лазерній помітці. На усіх вишках є стаціонарні кулемети, які дуже потужні і т.д.
Для пілотів: я профі пілот вертольота і дуже класний стрілок в БФ 3 (36 зірок). Але я не плачу за потужністю колишнього вертіка
1. Нарешті нормальний баланс і авіація уже все не вирішує. Вже не буде такого як раніше: заходить в гру два пілота-задроти і не дають усім грати. Але ж гравці протилежної команди теж хочуть грати чи вони не мають права? Не усі профі, дехто і на роботу ходить і у нього немає часу по пів дня щодня сидіти.
2. По авіації респам ловушок 25 секунд замість 15 як було раніше (інженер легко встигає випустити ТРИ Ігли). При чому радіус дії Ігли збільшено з 200 метрів (в БФ 3) до 400 м. Якщо вертік буде задовбувати, то пару інженерів з Іглами - швидко поставлять його на місце. Тепер Ігла дістає і літаки, адже раніше літак Іглою було збити нереально (мене дуже рідко збивали).
А щоб стрілок на верті не був "дуже хитрим" - його кулемет тепер на 400 метрів не попадає. 200 метрів максимум, а реально 100 метрів. ТВ ракета за раз вибиває всього 40% хп танка чи зєни, правда їх у нього дві.
Ситуація коли пілот та стрілок вертіка висять над базою і спамлять усіх ТВ ракетами, НУРСами та кулеметом виключена.
3. Зєна реально стала дуже потужною. Має ракети з активним радаром які бють через усю карту і взриваються біля літака або вертіка. При чому про пуск цих ракет пілоти не знають і їх треба бачити (летять повільно).
4. Дуже круті танки та БТР та БМП. Навіть стрілок має тепловізор. Дві повних черги стрілка по вертіку - і вертік в "дісейблі", а ще одна і він "труп". БМП та БТР тепер мають софлам (який в БФ3 мав тільки танк). Потужність куль стрілка проти піхоти порівняно з БФ 3 стала майже у два рази вищою. Якщо в БФ 3 дуже часто треба було вибігати з танка і вручну вбивати піхоту, то в БФ 4 - з танка можна не вилазити
5. Але на круті танки є крута піхота
6. Зараз в грі два літаки: стелс та штурмовик. Стелс дуже слабкий по наземній техніці (але має ракети з лазерним наведенням), але має ракети - активний радар і дуже "кумарить авіацію". Штурмовик - це ІМБА. За один захід виносить будь яку техніку, що в БФ 3 зробити було нереально (без 3Д спотів, по якому можна стріляти з 700-800 метрів). Штурмовик ще має ТВ ракету, я пробував нею стріляти, але не виходить толково і зєна швидко розбирає летячий по прямій літак.
7. Дуже круті кораблики. Навіть ТВ ракети мають
Але тим не менш, шанси для пілотів-задротів є і не погані. Усі карти зроблені так, що там багато будинків і вертік може за них ховатися від теплових ракет та Ігл. І далі продовжувати спамити ТВ ракетами. Штурмовик за один захів реально виносить зєну (30 мм патрони, а потім НУРСи Гідра).
В цілому гра є кращою в плані графіки, значно кращою в плані музики, значно більш збалансованішою для усіх (авіації, піхоти, кораблів, бронетехніки) і тут не буде варіантів, де одна команда просто "розчавлює" іншу, бо в ній два пілоти-задроти. Для любителів технки - уся техніка стала реально крутішою, має більше функції та можливостей. Також багато можливостей і для простої піхоти, навіть стаціонарний ПТУР ТОУ(Корнет) тепер може наводится по лазерній помітці. На усіх вишках є стаціонарні кулемети, які дуже потужні і т.д.
Для пілотів: я профі пілот вертольота і дуже класний стрілок в БФ 3 (36 зірок). Але я не плачу за потужністю колишнього вертіка
-
Thrillax
PC Design fan
volodya81
Ви так не радійте, ще багато патчів буде, а там Дайси можуть виправити цю хорошу ситуацію....
Ви так не радійте, ще багато патчів буде, а там Дайси можуть виправити цю хорошу ситуацію....
-
DcAndy
Member
Медики, поделитесь впечатлениями о автоматах, не могу выбрать оптимальный для себя ) Играю в основном Операцию взаперти и Зона затопления, все бои на близких\средних дистанциях.
Отпишусь по своим наблюдениям, может что добавите
SAR-21 очень стабильная и точная, нравится больше остальных но на ближних дистанциях часто не хватает скорострельности против ACE-23\MTAR-21
ACE-23 - вроде не плохая но на средних дистанциях ведет себя по разному, то сбривает сразу то хрен попадешь с двух обойм (
MTAR-21 - пока без модулей с ним бегал, особо не могу ничего сказать но дистанция чуть дальше ближней и шансы попасть очень сильно падают. Больше ни на чем не задерживался, может пропустил что интересное, поделитесь впечатлениями.
Отпишусь по своим наблюдениям, может что добавите
SAR-21 очень стабильная и точная, нравится больше остальных но на ближних дистанциях часто не хватает скорострельности против ACE-23\MTAR-21
ACE-23 - вроде не плохая но на средних дистанциях ведет себя по разному, то сбривает сразу то хрен попадешь с двух обойм (
MTAR-21 - пока без модулей с ним бегал, особо не могу ничего сказать но дистанция чуть дальше ближней и шансы попасть очень сильно падают. Больше ни на чем не задерживался, может пропустил что интересное, поделитесь впечатлениями.
-
Juzt
Member
http://gamekeeper.com.ua/ru/143-battlefield-4.html" target="_blank
кто-то покупал здесь?
кто-то покупал здесь?
-
DcAndy
Member
Тут немного дороже но не кинут точно, сайт проверен годами http://www.pwlvl.ru/battlekey.html" target="_blank
-
volodya81
Member
я брав тутJuzt:http://gamekeeper.com.ua/ru/143-battlefield-4.html
кто-то покупал здесь?
http://www.gamekeys.com.ua/battlefield-4.html" target="_blank
код прийшов СМСкой через 20 хвилин після проплати через карточку Привата
-
Thrillax
PC Design fan
volodya81
теж саме
Я ще хвилювався, бо купляв о другій годині ночі, думав що аж на ранок прийде
теж саме
Я ще хвилювався, бо купляв о другій годині ночі, думав що аж на ранок прийде
-
Kib
Member
Все таки Dice нужно отдать должное, бросать пыль в глаза в части графики они умеют. Она же графика, по своей сути убога, оружие пластмассовое, модели второстепенных персонажей размытые и не четкие. За то понатыкано множество эффектов, которые делают игру более реалистичной, если не вглядываться.
-
wigar
Member
Я так понял вы сравниваете по синглплееру, удачи.Kib:Все таки Dice нужно отдать должное, бросать пыль в глаза в части графики они умеют. Она же графика, по своей сути убога, оружие пластмассовое, модели второстепенных персонажей размытые и не четкие. За то понатыкано множество эффектов, которые делают игру более реалистичной, если не вглядываться.
-
Vaha00007
Member
Можно поподробней, где она лучше? Отключить обработку сглаживания и выставить разрешение на 200%, и очень удивитесь этой "убогой графике" ( только не с профильным GPU). А оружие да, только в СoD-е металлическое.Kib: Она же графика, по своей сути убога
-
Kib
Member
Если в мультиплеере графика отличается, то пардон не играл, не скажу.wigar:Я так понял вы сравниваете по синглплееру, удачи.Kib:Все таки Dice нужно отдать должное, бросать пыль в глаза в части графики они умеют. Она же графика, по своей сути убога, оружие пластмассовое, модели второстепенных персонажей размытые и не четкие. За то понатыкано множество эффектов, которые делают игру более реалистичной, если не вглядываться.
Выставлял, да фпс не играбельный, но графика не сильно отличается. Да и не мешало бы вам почитать описание к этим 200%, ибо вы похоже не понимаете что эта опция делает.Можно поподробней, где она лучше? Отключить обработку сглаживания и выставить разрешение на 200%, и очень удивитесь этой "убогой графике" ( только не с профильным GPU). А оружие да, только в СoD-е металлическое.
Не могу говорить про графику в целом, что она где то лучше. Но основные моменты, то что перед глазами большую часть игры, должно быть на уровне, например качество текстур оружия и персонажей, не важно основных или второстепенных. Остальное, можно и замылить спец эффектами.
-
Thrillax
PC Design fan
Kib
да нет, в мультиплеэре все точно как же в плане графики, просто там атмосфера такая что не особо на графику насмотришься...
да нет, в мультиплеэре все точно как же в плане графики, просто там атмосфера такая что не особо на графику насмотришься...
-
Juzt
Member
Thrillax
volodya81
пасиба
, тож там взял - уже качается 
volodya81
пасиба
-
DcAndy
Member
Сингл
Такой же как и в третьей части абсолютно ни о чем и не понятно для кого.
Лично у меня кардинально поменялось мнение после мультиплеера, как будто в разные игры играешь.
Зря вы тему про CoD завели ) люди со слабым железом всегда были и будут, кто хочет реальной атмосферы боя - будет играть в БФ3\4.
Кто хочет поиграть в C.S 1.6 с новыми модельками - будет играть в CoD или рожувойны
Такой же как и в третьей части абсолютно ни о чем и не понятно для кого.
Лично у меня кардинально поменялось мнение после мультиплеера, как будто в разные игры играешь.
Зря вы тему про CoD завели ) люди со слабым железом всегда были и будут, кто хочет реальной атмосферы боя - будет играть в БФ3\4.
Кто хочет поиграть в C.S 1.6 с новыми модельками - будет играть в CoD или рожувойны
-
Thrillax
PC Design fan
DcAndy
ну я несмотря на то что есть БФ3 и\4 больше располагаю к КоДу, уж очень мне не нравится что в бф снайперская винтовка не может прострелить кусок фанеры а у пулемета например, пули слишком толстые чтоб пройти сквозь дырки в решетке....
Только вот орды читеров в КоДе, просто испортили игру...
И кс 1.6 никогда не любил, всегда в Квэйк Лайв шпилил
ну я несмотря на то что есть БФ3 и\4 больше располагаю к КоДу, уж очень мне не нравится что в бф снайперская винтовка не может прострелить кусок фанеры а у пулемета например, пули слишком толстые чтоб пройти сквозь дырки в решетке....
Только вот орды читеров в КоДе, просто испортили игру...
И кс 1.6 никогда не любил, всегда в Квэйк Лайв шпилил
-
Vaha00007
Member
Kib Если вы не замечаете разницу между разрешением 100% и 200% при макс.настройках графики, то наверное играете на мониторе 1280х1024? Как отключить "мыло" я уже написал. и тогда всё становится . Оказывается люди перестали воспринимать мягкие тени и отражение источников света (даже от кожи человека), которые их окружают в реальном мире, а в играх хотят видеть неестественных полированно-блестящих болванчиков с резкими контурами.
-
Kib
Member
Играю на разрешении 1920 на 1080. Проблема в том, что отключенное мыло, равносильно снятию покрова, хоть как то скрывающего низкое качество большинства текстур в игре.Vaha00007:Kib Если вы не замечаете разницу между разрешением 100% и 200% при макс.настройках графики, то наверное играете на мониторе 1280х1024? Как отключить "мыло" я уже написал. и тогда всё становится . Оказывается люди перестали воспринимать мягкие тени и отражение источников света (даже от кожи человека), которые их окружают в реальном мире, а в играх хотят видеть неестественных полированно-блестящих болванчиков с резкими контурами.