Бокс

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Только бокс, никакой политики и прочего непотребства, без флуда злостного
Thrillax
PC Design fan

vikpvv
А може це народна українська жаднісь ,тіпа не віддам ,моє
Нєє якраз нам, такого не треба, хай в себе залишать!! :laugh:
vikpvv
Member

Thrillax
Я мав на увазі ,що Вова ні як не хоче пояси віддавати
До речі про Дугласа ,та собі боксер ...http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1% ... %BC%D1%81_(%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D1%81%D1%91%D1%80" target="_blank)
Последний раз редактировалось vikpvv 07.10.2013 23:21, всего редактировалось 1 раз.
Jumper007
Member

vikpvv
Так некому !! :)
vikpvv
Member

Jumper007:Так некому !!
От іменно всі хто могли вже програли.
antoshik
Member

vikpvv:Ти не забувай що і Вові вже 37 ,і багато хто з топів в ці роки вже працювали мішками для молодих .
Ну Холіфілд у 37 на рівних з Льюїсом бився. :-/ Та й Віталій в 42 ще добре тримається. Для супертяжів вік не так критичний, як для легких боксерів, бо не завжди швідкість вирішує у такій вазі. А хто головою багато ударів ловив чи надмірно вживав, то звичайно довго не протягували на ринзі.
vikpvv
Member

antoshik: Для супертяжів вік не так критичний,
Тоді кого ти мав на увазі в фразі :
antoshik:А, то ми порівнюєм пікового Володимира з найкращими боксерами на спаді кар"єри? Т
тих кому за 90 ?Ми якраз і порівнюєм Вову з однолітками.А вік для всіх важливий ,нема вже тої різкості ,жорсткості в ударі як в молодості ,більша половина вже по рингу ледве ходить.Навіть подивитись на Віталія там удар явно вже не той що був раніше ,таке відчуття як ніби руки резинові ,просто як тісто місить,а конкретної бомби в ударі вже немає :(
antoshik
Member

vikpvv:Ми якраз і порівнюєм Вову з однолітками
Таке порівняння не коректне. Одні боксери тільки виходять на пік форми після 30ти, а інші в такому віці вже кар"єру закінчують. :)
viperest1
Member

Судячи по собі.бої Кличка дивлюся бо вболіваю за нього,але найбільше подобаються бої не суперваговиків , а від 56 до 70кг. У важких досить один раз попасти під "кувалду", "малі" краще руками махають :) ,хоч є і вийнятки .
GRaFkiyv
Member

antoshik:
GRaFkiyv:Типичный тайсоноподобный и чем закончил ? ;)
А, то ми порівнюєм пікового Володимира з найкращими боксерами на спаді кар"єри? Тоді базару нема - Вова здолав би всіх :gigi:
Всё вам не так и Вову 37 лет нельзя сравнивать с 37-и летним тайсоном.
И Тайсона в 27 или сколько там пиковых лет нельзя с 37-и летним Кличком сравнивать.
Очевидно что выпрыгивание с ударом Тайсона против Кличков не прокатило бы, только случайный лаки панч в первых раундах пока у ТАйсона ещё физика была. B-)
vikpvv
Member

antoshik:Таке порівняння не коректне. Одні боксери тільки виходять на пік форми після 30ти, а інші в такому віці вже кар"єру закінчують.
Та ну ,ми ж вроді важковаговиків порівнюємо ,так що все коректно ;) ,просто одні додержуються режиму і тренуються,а другі по кабакам лазять і тренують печінку і пузо :D Чи ти думав що в Кличків неспадаємий пік в десятки років від матінки природи?Ні перш за все робота, робота ,робота...
Clay Allison
Member

Изображение
Момент из 5-го раунда. :facepalm: Саша в очевидном грогги - судья не мешает его нокаутировать, но...
Я всё больше склоняюсь к мысли, что был договор с организаторами не добивать Котлеткина, чтобы избежать чудовищного, немыслимого национального позора. Отсюда и такая невероятная сумма гонорара - вторая в истории.
Последний раз редактировалось Clay Allison 08.10.2013 11:45, всего редактировалось 1 раз.
Thrillax
PC Design fan

Clay Allison
Мдэээ, это конечно же :facepalm:
GRaFkiyv
Member

Clay Allison:Изображение
Момент из 5-го раунда. :facepalm: Саша в очевидном грогги - судья не мешает его нокаутировать, но...
Я всё больше склоняюсь к мысли, что был договор с организаторами не добивать Котлеткина, чтобы избежать чудовищного, немыслимого национального позора. Отсюда и такая невероятная сумма гонорара - вторая в истории.
Ну тут есть и второй вариант, а вдруг команда Поветкина захочет реванша и опять подарит Кличку 17 милионов баксов ! :laugh: :laugh:
Уложи он Поветкина в 7-8 раунде уже б сам Поветкин не захотел бы реваншей.
Кличко скорее об этом подумывал. B-)
Thrillax
PC Design fan

GRaFkiyv
Он бы мог шмякнуть ему в носяру, чтоб тот сломался, а потом судья остановил бы бой, ииии реванш был бы 80%! :gigi:
_VM_
Member

Clay Allison:Я всё больше склоняюсь к мысли, что был договор с организаторами не добивать Котлеткина
100%
Был уговор случайно не зашибить витязя :D
zmax
Member

Clay Allison
вы пишете 5й раунд, на картинке написано 12-й, но в 12-м такого не было
короче монтаж какой то
Clay Allison
Member

zmax:на картинке написано 12-й, но в 12-м такого не было
Это не правда! ;)
" target="_blank Тайминг - 1:11:15
zmax:короче монтаж какой то
Я напоминаю вам, zmax, что правила этой конференции запрещают намеренно ЛГАТЬ.
Также запрещено высказывание заведомо ложной или противоречивой информации, не имеющей подтверждения
zmax:Clay Allison
вы пишете 5й раунд
Ну ошибся я, я вообще занят, на секунду зашёл на форум отписать об этом и дальше работать пошёл. А вы увидели, что я раунды перепутал потому что быстро написал и ушёл - и обрадовались. :lol: :lol:
vikpvv
Member

Clay Allison
В цьому відео якраз зверни увагу на 7 раунд з 30до 20 сек до завершення добре видно як "чесний" Саньок головою бодається :D
WinDy
Member

когда во втором раунде Поветкин упал, Кличко по-моему испугался что тот не встанет. В конце раунда он его дружески подбодрил предложив "чокнуться" перчатками, дескать держись братуха, люди пришли не два раунда смотреть ;)
GRaFkiyv
Member

Представители Поветкина намерены добиться дисквалификации судьи боя :lol: :lol:
Заявление с просьбой дисквалифицировать за нарушение правил судью титульного боя между украинцем Владимиром Кличко и россиянином Александром Поветкиным будет отправлено в высшие боксерские инстанции в ближайшее время, заявил агентству «Р-Спорт» агент российского боксера Дмитрий Иванов.

:facepalm:

«Мы хотим подать протест на действия судьи в ринге Луиса Пабона, чтобы добиться его дисквалификации, — сказал по телефону Иванов. — По ходу боя он не принял никаких мер в отношении Кличко, чтобы был чистый, правильный и зрелищный бой. Я считаю, что он своими действиями дискредитировал не только Сашу Поветкина, но и всех наших зрителей.
:laugh: :laugh:

Саша бей в затылок, а судья не дал. :laugh:
Саша - не слушай судью, а судья загипнотизировал Пипеткина "брэйками" :laugh:
Последний раз редактировалось GRaFkiyv 08.10.2013 17:21, всего редактировалось 2 раза.
Ответить