Советская Акустика

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Автор
Member

Inspiring:sven bf31 гудят в простое, самособранный тоже будет гудеть ?
Это зависит от того как соберешь :)
DEVES
Member

vegas.pl.ua
Под бубнением подразумевается отсутствие вменяемых высоких и средних частот.

Были амфитоны, радиотехники и т.д. и т.п... И стоковые и переделанные. Ну не могут они воспроизводить более-менее чистый звук и всё.
Даже F&D SPS-757 уделывали советские АС.
Inspiring:sven bf31 гудят в простое, самособранный тоже будет гудеть ?
Тут много факторов. Начиная от самой схемы и используемых деталей, до трансформатора.

Я лично собрал усилок на TDA7293 по этой схеме. Там же брал схему для блока питания. Трансформатор взял из Амфитон 35У-101С, очень путёвый транс.
Усилок получился просто сказка. Если и апгрейдить на что-то готовое, то не дешевле $500.
SERGBILL
Member

vegas.pl.ua: Але це мабуть не смішно :-/
Ви це насправді ? Коли це Edifier R1200T стала топовою мультимедією ?
а де я писав, що це топ? я просто привів їх як приклад в одну ціну.

Добавлено через 3 минуты 27 секунд:
vegas.pl.ua:
А давайте глянем що це за колонки.
RMS 8 Вт x 2 (THD<=10%)
Мда... Справжнісінький хай-хвай.
а давайте глянемо на S-30 - 2x10watt, действительно это серьёзный аргумент.
vegas.pl.ua
Member

Inspiring:sven bf31 гудят в простое
Дешеві свени гудять тому, що китайсі економлять на кандьорах.
DEVES:Под бубнением подразумевается отсутствие вменяемых высоких и средних частот.
Для мене бубніння - це багаторазові відлуння та резонанси корпусу, якими так часто старадають паперові колонки.
Якщо ж ви про той горб на СЧ який часто-густо зустрічається у нижньому ціновому сегменті - то це недолік колонок, а не перевага.

Доречі, якщо брати дійсно достойних конкурентів, наприклад Edifier R1900TII чи Microlab Solo 6 - у них такого горба немає, і звучання більш схоже до натурального.
SERGBILL:а де я писав, що це топ? я просто привів їх як приклад в одну ціну
Ну то приведіть вашу топ мультімедію, та які саме радянські колонки вона переграє.
S-30 - 2x10watt, действительно это серьёзный аргумент.
У паспорті моїх написано:

Код: Выделить всё

Паспортная мощность, не менее            30 Вт
Рекомендуемая наибольшая мощность
усилителя (каждого канала)                 50 Вт
Тобто 2x30 Ватт.
Який там найближчий 30-ваттний конкурент серед топової мультимедії ?
SERGBILL
Member

vegas.pl.ua: Тобто 2x30 Ватт.
ага, з 10 ваттними динаміками. в паспорті написано - номінальна потушність - 10 ватт. і з нещасним 30 ваттним підсилювачем Союз 110 вони вже пердять та підстрибують, куди їм 50 ватт :facepalm:

Добавлено через 16 минут 42 секунды:
vegas.pl.ua:Ну то приведіть вашу топ мультімедію, та які саме радянські колонки вона переграє.
навіщо? що б ви тут фанатично доказували що ви праві а я не правий?
доречі S-30 в робочому стані разом з Союзом, в якому вже тільки підсилювач працював виставив біля під`їзду, знаючи що цінителі знайдуться, адже на смітник ломало нести.
Последний раз редактировалось SERGBILL 02.08.2013 08:26, всего редактировалось 1 раз.
vegas.pl.ua
Member

SERGBILL:ага, з 10 ваттними динаміками. в паспорті написано - номінальна потушність - 10 ватт. і з нещасним 30 ваттним підсилювачем Союз 110 вони вже пердять та підстрибують, куди їм 50 ватт :facepalm:
Я вам привів дані своїх колонок.
Якщо ж брати по динамікам, то у мене 25ГДН-1-8 + 6ГДВ-1-16 які сумарно дають на канал 31 Ватт паспортної потужності. Та які із Радіотехнікою 101 (нагадаю, номінал 20 Ватт на канал) чудово грали без ніяких підстрибувань.
Може варто було б підключати до свого Союза справні колонки ?

А то це улюблений прийом "хаятєлей" радянської акустики, яким грішать навіть авторитетні видання:
Знайти у дяді васі у гаражі угандошені колонки із гнилитми підвісами, підлючить із до 100 Ваттного Піонєра, а потім доказувать
:rolleyes: Нє іграют :( Савсєм овно вьіпускалі в савєтскам саюзє :weep:
SERGBILL
Member

10ГД-34-80 в них стоит, попозже переименованный в 25ГДН-1-8. вони були справні. хоча динаміки міняв ще в 90х, бо рідні погоріли, від того самого Союза.
Ответить