Ну і ціни на ці лопати

Як я люблю український ринок, такий широооокий вибір ...

Коли ви так кажете, подумайте як живеться, наприклад, у північній кореї._TR1LLIAN_:Як я люблю український ринок
Мені також Соні подобається . Купив би собі ось це чудо sony xperia u st25i але відсутній роз`єм для карти пам`яті цеХотя мне нравятся всё от сони и я готов даже переплачивать 40%
и мне, но экран не IPS это_TR1LLIAN_:Мені також Соні подобається
Ну не знаю. Мав можливість порівняти fly iq442 miracle , pixus play two з st25i і ніби нормальну картинку видає сонька, але як завжди ціна космос і немає роз`єму для карт пам`яті. Получається лише 4гб для користування, а в мене лише музики на 5гб(якщо повидаляти те що вже не слухаю то можливо в 3-4гб впишусьи мне, но экран не IPS это
Nic_Roman:чи брати с 4 на снапдрагоні 600
Ого лопата. Може то собі замовити, буде чим город перекопатиserios:купил Goophone i9, хорошая игрушка за свои деньги, правда крышка отламатся может, хрупкий пластик/кривые руки/мало опыта с китайфонами)) батарея ОГОНЬ!) производительность супер, еще жпс рабочий) вторая симка как бонус))думаю за 200 баков лучше игрушки не найти, правда лопата большая, пока непривычно...)
У меня на телефоне музыки 13 гиг, нужно будет как то пожать флак чтоле_TR1LLIAN_:Ну не знаю. Мав можливість порівняти fly iq442 miracle , pixus play two з st25i і ніби нормальну картинку видає сонька, але як завжди ціна космос і немає роз`єму для карт пам`яті. Получається лише 4гб для користування, а в мене лише музики на 5гб(якщо повидаляти те що вже не слухаю то можливо в 3-4гб впишусьи мне, но экран не IPS это) не кажучи вже про фільми і фотографії