Последние статьи и обзоры
Новости
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ShaggY
Member
я не знаю по чему, но дома был на 8084 шаг 1-12, может обновились задачи или что то еще..
виртуалки у меня везде одинаковые - скопированные с домашней.
виртуалки у меня везде одинаковые - скопированные с домашней.
-
ronemun
Advanced Member
Видно, у лінуксі або у 7-клієнті щось серйозне доробили для Феномів, або задача їх дуже любить - Феном х6 на однаковій частоті всього на 10% слабше від х4 IviBridge з гіпертрейдінгом
Що в тебе за лінь?
Що в тебе за лінь?
Последний раз редактировалось ronemun 05.06.2013 22:31, всего редактировалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Ubuntu 12.04 kernel linux 3.2.0-45
сейчас задача 7512 тпф 3-38 23 с чем-то ппд
сейчас задача 7512 тпф 3-38 23 с чем-то ппд
-
ronemun
Advanced Member
di2di 20+1 мільйон
-
di2di
Member
ronemun
-
Andrey235
Member
Насколько я понял, наконец-то программеры оптимизировали фолдинг под продукцию АМД, и теперь радеоны вставляют с большим отрывом джифорсов при паритете цен, а феномы почти не отстают от коре с Х-кратным "отставанием" в цене.ronemun:Видно, у лінуксі або у 7-клієнті щось серйозне доробили для Феномів, або задача їх дуже любить - Феном х6 на однаковій частоті всього на 10% слабше від х4 IviBridge з гіпертрейдінгом
ИМХО, НВ с Интелом окопались на софте, и давят им отличное железо конкурента.
-
ronemun
Advanced Member
може Стенфорд, нарешті, взявся оптимізовувати софт належним чином, але, більш подібно, сама АМД почала чухатись швидше - банкротство неприємна річ.
Хоча, поки не введуть ядро Gromacs 4.6.2+ про оптимізацію можна забути - теперішнє ядро 4,5 не підтримує навіть AVX, який ще 2 роки тому появився в залізі, і який SandyBridge+ i Buldozer+ на якісно новий рівень міг би підняти (у 2 рази мінімум, особливо Бульдозер - 8 потоків 128 біт AVX). 4.6 версія вийшла тільки в січні 2013, після неї до 4.6.2 кучу помилок знайшли, з AVX теж, тож поки протестують багато води спливе.
в когось на відеокарту задача 7663 приходить? А то самі 8900 - не те що ППД на Радеоні 7770 упав з 21к до 18к, то ще й рахуються по 19 год - не встигають у не робочий час, а з перервою на роботу сильно в очках втрачають - не вигідно електрику ганяти і лишнє тепло створювати.
Може їх на біткоїни пустити - 4 карти при загрузці на 2/3 за місяць дадуть 60 дол, за пів року можна 7950 купити з ППД під 100к
Artistus 4.000.000
Хоча, поки не введуть ядро Gromacs 4.6.2+ про оптимізацію можна забути - теперішнє ядро 4,5 не підтримує навіть AVX, який ще 2 роки тому появився в залізі, і який SandyBridge+ i Buldozer+ на якісно новий рівень міг би підняти (у 2 рази мінімум, особливо Бульдозер - 8 потоків 128 біт AVX). 4.6 версія вийшла тільки в січні 2013, після неї до 4.6.2 кучу помилок знайшли, з AVX теж, тож поки протестують багато води спливе.
в когось на відеокарту задача 7663 приходить? А то самі 8900 - не те що ППД на Радеоні 7770 упав з 21к до 18к, то ще й рахуються по 19 год - не встигають у не робочий час, а з перервою на роботу сильно в очках втрачають - не вигідно електрику ганяти і лишнє тепло створювати.
Може їх на біткоїни пустити - 4 карти при загрузці на 2/3 за місяць дадуть 60 дол, за пів року можна 7950 купити з ППД під 100к
Artistus 4.000.000
-
ronemun
Advanced Member
нові проци (Haswell) успішно розганяються шиною (166 Мгц), хватає дешевий Xeon E3-1230V3 за 240 уо, розігнати до 4400 і рахувати 8102-8105 задачі
Haswell в Cinebench приблизно на 9% швидший за IviBridge, тож 4400 має хватити
Haswell в Cinebench приблизно на 9% швидший за IviBridge, тож 4400 має хватити
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Та пишут что 4.2 для хасвела уже хорошо
-
di2di
Member
ronemun
на ру.оверах есть темка с заменой пасты на жидкий металл под крышкой 4770К - там промелькнуло что не гонится шиной
а так да за 240уе отличный вариант
на ру.оверах есть темка с заменой пасты на жидкий металл под крышкой 4770К - там промелькнуло что не гонится шиной
а так да за 240уе отличный вариант
-
ronemun
Advanced Member
шиною негониться? Ну а навіщо тоді ці множники (1,25 і 1,66) якщо навіть К версія не гониться? Може вони частоту загнули високу?
ShaggY 11 Мег
все таки задача 7521 дійсно унікальна - тільки що піймав - дає на 20% більше очок ніж інші 75хх (на 3770@4700 крок 2:55, ППД 45,6к в Лінуксі у VirualBox). Так-що питання швидкості Фенома у Лінуксі знову відкрите - ще раз, будь-ласка, повтори замір швидкості
P.S. без гіпертрейдінгу крок 7521 зростає до 3:53 - в 1,33 рази, а ППД падає до 29,9к!!!
Добавлено через 5 часов 22 минуты 39 секунд:
В кого проблеми з новими відеокартами - див. тут
ShaggY 11 Мег
все таки задача 7521 дійсно унікальна - тільки що піймав - дає на 20% більше очок ніж інші 75хх (на 3770@4700 крок 2:55, ППД 45,6к в Лінуксі у VirualBox). Так-що питання швидкості Фенома у Лінуксі знову відкрите - ще раз, будь-ласка, повтори замір швидкості
P.S. без гіпертрейдінгу крок 7521 зростає до 3:53 - в 1,33 рази, а ППД падає до 29,9к!!!
Добавлено через 5 часов 22 минуты 39 секунд:
В кого проблеми з новими відеокартами - див. тут
-
ronemun
Advanced Member
команда новий рекорд за тиждень 11,352,463
Добавлено через 9 минут 32 секунды:
Сьогодні пробував запустити розрахунок на відеокарті Інтел 4000 (вбудованій в 3570к). Нічого не вийшло - я навіть у файлі GPU.txt підставляв Vid_Pid замість якоїсь Радеонівської 7ххх серії (Turks чи Caicos) - карту знаходить, пише Radeon 7ххх, але чомусь не хоче зєднуватись з сервером для отримання задач для відео (client-type=beta) - хоча smp слот все нормально рахує.
Спочатку взагалі відеокарту не бачило, хоча вона в системі одна -це якщо Vid_Pid карти нема у GPU.txt
У файлі GPU.txt записи у такому вигляді (приклад)
0x1002:0x665c:1:5:Bonaire XT [Radeon HD 7790]
тут все ясно, крім тексту :1:5: - що це значить? І так у всіх, але цифри деколи інші, а деколи взагалі нема, просто :: стоїть
П.С. не плутати карту Radeon HD 7xxx з Radeon 7000 - це древня карта, розрахунки не підтримує
П.С. Поставлені останні драйвера Intel з OpenCl 1.2. FAHBench 1.0 нормально проходить, 1.2 висить
П.С. клієнт 7.3.6 дуже незручний
П.С. Продуктивність в OpenCL можна оцінити тут. Як видно, Implicit неслабо тяне, але Explicit - ніякий (на рівні з процесором) - а саме він і потрібен для 17 ядра
П.С. у FAHBench зїдає одне ядро проца
Добавлено через 9 минут 32 секунды:
Сьогодні пробував запустити розрахунок на відеокарті Інтел 4000 (вбудованій в 3570к). Нічого не вийшло - я навіть у файлі GPU.txt підставляв Vid_Pid замість якоїсь Радеонівської 7ххх серії (Turks чи Caicos) - карту знаходить, пише Radeon 7ххх, але чомусь не хоче зєднуватись з сервером для отримання задач для відео (client-type=beta) - хоча smp слот все нормально рахує.
Спочатку взагалі відеокарту не бачило, хоча вона в системі одна -це якщо Vid_Pid карти нема у GPU.txt
У файлі GPU.txt записи у такому вигляді (приклад)
0x1002:0x665c:1:5:Bonaire XT [Radeon HD 7790]
тут все ясно, крім тексту :1:5: - що це значить? І так у всіх, але цифри деколи інші, а деколи взагалі нема, просто :: стоїть
П.С. не плутати карту Radeon HD 7xxx з Radeon 7000 - це древня карта, розрахунки не підтримує
П.С. Поставлені останні драйвера Intel з OpenCl 1.2. FAHBench 1.0 нормально проходить, 1.2 висить
П.С. клієнт 7.3.6 дуже незручний
П.С. Продуктивність в OpenCL можна оцінити тут. Як видно, Implicit неслабо тяне, але Explicit - ніякий (на рівні з процесором) - а саме він і потрібен для 17 ядра
П.С. у FAHBench зїдає одне ядро проца
-
ShaggY
Member
93 Тысячи, без пары компов в последние сутки.. я приятно удивлен
Дома нет интернета, я так понимаю из-за суботней грозы погорели у провадера свитчи.. Так что пока что без домашнего компа считаю
-
ronemun
Advanced Member
тижневий графік в тебе круто рве вгору, і вигляд - як двигун при розгоні (крутний момент)
я за це і люблю розрахунки - управляєш потужним залізом і розвиваєш його
я за це і люблю розрахунки - управляєш потужним залізом і розвиваєш його
- Вложения
-
-
ronemun
Advanced Member
SergeyR 120 Мp (Mega point)
-
ronemun
Advanced Member
Після чергової втраченої задачі, порахованої на 92%, почав шукати причини падіння. Виявилось - так має бути - у лінуксі 6-й клієнт має помилку, яка часто призводить до пошкодження запису файла wudata_01.ckp (в папці work) при зупинці клієнта. Це було завжди, всі знають, але не виправляють. Помилка в тому, що файл записується без останніх 20 байт (75140 байт замість стандартних 75160, там важливий код записаний). При новому запуску задачі перевірка файлів показує пошкодження даних і стирає всі результати розрахунків - починає з нуля.
Вихід тільки один - робити копію даних (можливо хватає тільки файла wudata_01.ckp) перед зупинкою задачі. Мені це навпаки в плюс - раніше при перенесенні задачі з одного компа на інший робив зупинку, чекав 60с для повного запису даних, а потім переносив. Тепер я переношу відразу, під час розрахунків - і все ОК
А я вже думав пошкодження файлової системи, нестабільгість проців і т.п.
Вихід тільки один - робити копію даних (можливо хватає тільки файла wudata_01.ckp) перед зупинкою задачі. Мені це навпаки в плюс - раніше при перенесенні задачі з одного компа на інший робив зупинку, чекав 60с для повного запису даних, а потім переносив. Тепер я переношу відразу, під час розрахунків - і все ОК
А я вже думав пошкодження файлової системи, нестабільгість проців і т.п.
-
ronemun
Advanced Member
Вітаємо нового учасника ASKUYAWNEK
-
ronemun
Advanced Member
щоб отримати цю картинку тре вписати без кавичок
""
але замінити №№№ на ваше число на сайті ЕОС - заходите на http://folding.extremeoverclocking.com/ ... 1&t=156571" target="_blank, вибираєте свого користувача і клацаєте по ньому, відкриється ваша сторінка. Дивитесь на її адрес - число вкінці і є №№№
Детальніше про параметри бейджа можна взнати тут
варіант від EOC
тре вписати
""
короткий варіант - дані користувача
тре після №№№ дописати &bg=1
короткий варіант - дані команди
тре після №№№ дописати &bg=2
ShaggY 12.000.000 ТОП 4,000
Последний раз редактировалось ronemun 17.06.2013 17:05, всего редактировалось 1 раз.
-
omega.zp
Member
ronemun
Там же не только один бейдж, там есть много вариантов иконок и фона. Правда сто лет не обновлялись уже)))
Там же не только один бейдж, там есть много вариантов иконок и фона. Правда сто лет не обновлялись уже)))