Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Я пользуюсь вмвар 3.0 и норм, не глючит вообще, хотя возможно от образа зависит.
ronemun
Advanced Member

так, для 8 потоків хватить і вмваре плеєра (останній, 5-й, підтримує 8 потоків)
але нема скріпта для Мака, тож прийдеться Віртуалбоксом виставляти 16 потоків (він дозволяє виставити машині у 2 рази більше потоків ніж має процесор ще до загрузки машини). Тай образ готовий на лінуксфорже під віртуалбокс
Шаженла
Member

- FAHBench - тест швидкості відеокарт і процесора на основі ядра 17 (ZETA).
Опечатка?
_ 17 - імя-ZETA, двіжок: OpenCL 1.2, для карт: АТІ-від 5ххх серій, Нвідія-від 4xxx, Інтел-від 3000). Працює тільки у 7-му клієнті, пишуть, можна і в 6-му, тільки тре настроювати вручну,
Ошибся, интересное имя однако... :)

Ну первый пост темы просто отличный :beer:

Добавлено через 9 минут 55 секунд:
Вопрос, а какие задания на ядре a3 сейчас самые вкусные?
ronemun
Advanced Member

ще не давно у 6-му клієнті (і в Ліні, і у Вінді) ловились 75хх (на betateam) і 69хх (на всі інші). bigpackets давно значення не має.
В цих задач середный ППД, на рівні з 80хх задачами. 75хх задачі трохи різняться прибутком, 69хх-ні. Але, нажаль, з сервера для 69хх задач пізніше почали йти 85хх які серйозно спортили очки.
Artistus
Digital Artist

Бааалін, у мене зловило завдання 8101 (Run 4, Clone 9, Gen 222) на 16 потоків у VirtualBox. Але щось мені здається, що або ця коробка плужить, бо TPF у мене на цьому 2 год 38 хв. І завдання буде пораховане аж за 11 з копійками діб. Виходить, у мене не буде бонусів в такому разі, чи що? Мусив поставити Лінукс Убунту, бо образ з linuxforge не хтів зв’язуватися з інетом. Візуально інтерфейс відверто плужить, може якісь косяки в самому лінуксі?
Чи може то я задачу зловив не путьову?
Може вставити туди скрипт для 16 ядер, а в налаштунках коробки зробити 8, як і положено?
Чи то все так має бути і мені не світять великі жабенята?
ronemun
Advanced Member

звичайно тре було перезавантажити віртуалку назад у 8 потоків. Також не можна У VirtualBox лишати віртуалку на 16 а клієнт запускати з smp 8 - теж будуть тормоза. Для Core i7 2600k@4600 крок у 8101 десь 45 хв. - тобто все одно не встигаєш. Тре ловити 8102-8105 - вони на третину коротші і теж дуже часто йдуть. Якщо прийде 8101 - викидай. Хоча взагалі є сумнів - у мене 3770к@4700 (аналог 4850-4900 для 2600к) у віртуалбоксі ледве встигає - крок для 8103 чи 8105 - 33хв 45с. Тобто тобі все таки тре нативний лінукс чи Мак - може 4600 хватить.
Щодо скрипта - у новіших версіях Ліня він не діяв - давніше ми розглядали, хлопці щось писали, але кінцевої версії не виклали. SergeyR на 3960к рахує - отже має скрипт. Можна взяти старіший образ (він ІвіБрідж не підтримує) для VMWare - там цей скрипт працює, а VMware player тре 5-ї версії - підтримує 8 потоків. Хоча краще все таки нативно.
Є варіант ловити у віртуалці на 16 потоків (віртуалбокс), а рахувати і здавати у реальній системі - 6-й клієнт дозволяє переносити дані (7-й не знаю, у віндовсі не дає, але якщо зробити віртуалку з основної системи - то може все буде ок - але тре рішити конфлікти з мережевими адресами)

Щодо потоків у віртуалбокс - є команди які в реальному часі змінюють кількість потоків машини, але, очевидно гостьова ОС має підтримувати гаряче підключення - ну і все одно рахувати необхідно на 8 потоках - тож тре вертати назад, і можливо, перегружати клієнт.

..образ з linuxforge не хтів зв’язуватися з інетом
А в настройках марежі віртуалки, режим моста ставив? Образ по замовчуванню настроєний на DHCP. Якщо його нема (у маршрутизаторі чи ще десь) то у мережі віртуалки тре включити режим прямого звязку чи NAT.
ronemun
Advanced Member

команда 101 місце :super:
SergeyR 110.000.000 :super:
Artistus
Digital Artist

У світлі грядущої події почав готувати святкову картинку для новини на головній.

Невеличкий тізер:

Изображение

Це попередній дизайн. Остаточний буде в золоті.
Волпейпер зробити з остаточним варіантом, чи ні, шановні колеги?
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Artistus
мне нравится :up:
вот только @ чуть круглее\ровнее и будет класс а как будешь золото делать?
обоину по любому надо, на память :)
Artistus
Digital Artist

Ну, ця кругла фіндіфлюшка буде золота, типу, як медалька.

А щодо @, то такої вона уже форми у даному шрифті. Якщо зробити ідеально рівно і кругло (що не є проблема), то може вся харизма втратитись... :D
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Artistus
понял , как я понимаю золото с фш будет?
ronemun
Advanced Member

а крутитись буде :rotate:
Artistus
Digital Artist

Крутитись не буде, золото буде фотошопівське. :D
ronemun
Advanced Member

SergeyR
Як це можливо?
на 16 ядрах 2х2690@2.9 дає 405671, крок 9:16 :eek: :eek:, і це в задачі 8104
3930к@4600 в 1,7 раз слабший, але тоді має 200к видавати (а в мене у віртуалці крок ~18:42, ППД=142к)
навіть якщо частота вища ніж 2,9, то наскільки - тре мінімум 3,4.
Artistus
Digital Artist

ronemun
Наскільки я помітив, то приріст ППД нелінійний в залежності від приросту потужності системи (а відтак швидкості розрахунку).
ronemun
Advanced Member

я це врахував
(16*2,9)/(6*4,6)=1,7 отже ППД має бути більше у 2,2 рази (310к), а насправді більше у 2,85 рази, що означає що система швидша у 2 рази - це видно по співвідношенню ТПФ 18.7/9.3. Виходить що частота проців не 2.9 (це номінал) а 3.4 (турбо буст), але всі писали що максимальний турбобуст, який люди фіксували для всіх ядер був 3.1
А може це щось інше - лінукс кращий, кракен і т.п.
Можливо помилка моя, томущо взяв за основу свій комп у віртуалці, хоча втрати у ній десь 5%, а тут виходить всі 10%. Також інші пишуть що ППД таких систем максиму ~340к, а тут 400
SergeyR
HWBOT OC Team

ronemun
Processor E5-2690 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,8GHz

Processor E5-2670 - МАКСИМАЛЬНАЯ ТАКТОВАЯ ЧАСТОТА С ТЕХНОЛОГИЕЙ TURBO BOOST 3,3GHz

Вполне возможно если мои два 2670 работают на частоте 3,0 при полной нагрузке всех ядер то 2690 работает на
3,4-3,5 GHz
Artistus
Digital Artist

Народ, порівняйте нашу продуктивність з продуктивністю команди Ukraine. У них 127 активних учасників.
ShaggY
Member

И если там выставленны настройки для полной производительности, то проц вполне может держать 3,5.. Я уже видел как правда в винде, но тем не менее, при изменении электропитания с "сбалансированый" на "высокая производительность" проц поднял частоту на 100 мегагерц, фигня, но для всех ядер на двух процах, думаю нормально.

И по моуйму, у нас очередной недельный рекорд :) :super: :beer:
ronemun
Advanced Member

:super: ShaggY 9,000,000 - прискорення шалене

:super: рекорд за тиждень (календарний)
команда 10,414,620
SergeyR 3,923,611
ShaggY 624,929
Vlad_Chudo 78,571
Ответить