Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
HWBOT OC Team

Я на даче почти две недели :( а для 4.7 надо напряг 1.2-1.3 (в зависимости от екземпляра, моему надо 1.2-1.25) под перформой темпа будет около 80 (при 1.15 на 4.4 в основном до 67), а лето только начинается
ronemun
Advanced Member

в мене 4800 тримає при 1,40В, але температура біля 95 град (у фолдингу). Сам проц тримає 105 град, так що 7 град запасу до тротлінгу. Так працює вже 9 місяців - стабільність 100%
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Ну и варвар :gigi: :eek:
ronemun
Advanced Member

:yes: послухаюсь тебе, знижу напругу до 1.35 (для початку), за вихідні побачим чи вилетить при 4800
Поправка. зараз в мене напруга в біосі 1,39

Добавлено через 33 минуты 31 секунду:
для KROZORS
я дещо подумав і знайшов, на мою думку, більш кращий варіант настройок для проца в 7-му клієнті.
client-type=beta
Принцип в тому щоб відсікти задачі з низьким ППД. На бета йдуть стабільно задачі з середнім ППД, рідко задачі з низьким чи високим ППД (з високим зараз взагалі не йдуть, крім 7000-7028 і 10083-10090, але вони дууже рідко йдуть на bigadv чи bigbeta)
KROZORS
Junior

Спробую на бета, побачим шо воно буде...
Artistus
Digital Artist

Спробую додати ще трохи своєї мощі.. з-під OS X на 2600К@4,6GHz... ;) :beer:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

А есть разница ппд между вин и мак? Давно хотел на хакинтош пересесть, да в нете даже нормальные образы на виртуалку не могу найти_
ronemun
Advanced Member

1. щодо завантаження одного ядра проца на 100% при розрахунку 17 ядра на відеокарті Радеон 7770.
Змінив драйвер на 13.4 і загрузка зникла повністю. Лише на початку трішки - пів хвилини - була. Далі впала до 0,17% (фіксував ProcessExplorer). Дуже рідко на 1-2 с підніматься до 100%. ППД відеокарти не змінилось - 23,1 тис (крок 3хв 53с)
Раніше (коли грузило на 100%) був драйвер 12.9
2. Грузить настільки мало, що падіння ППД проца не замітно: дві відеокарти підвищили крок задачі проца 3930@4500 з 19:16 до 19:36 (задача 8104)
3. Нема жодних тормозів інтерфейсу (в Опері принаймні)
4. При вході на компютер під сеансом RDP обрахунок на відеокарті не збивається, як у Нвідії. Хоча, може тому, що задача була зловлена і запущена ще на консолі. Цікаво, як буде при запуску з під RDP (П.С. - все нормально, запускається і не злітає)

prosha_evolist
У фолдингу - незнаю, але загалом в обчисленнях є. І деколи суттєво (в кращу сторіону). Мак це ж лінукс (майже), але БЖ задачі там напевно не йдуть. На spec.org викладають тести на рызних платформах і Мас часто суттєво впереді навіть відносно Лінукса (в перерахунку на частоту-ядра і т.п) зарахунок відточеності і оптимізації драйверів.

Artistus :beer:
Последний раз редактировалось ronemun 11.05.2013 08:43, всего редактировалось 5 раз.
ShaggY
Member

Прочитавшы все новости, правильно ли я понял, что на моей 650ТИ кокраз таки будет выигрыш от новых бета заданий на 17-м ядре?

на работке пока еще одну станцию как мою - 2 ксеона по 4 ядра на 3 ггц подключил, лишние 20к не бывают :)

Artistus
:beer:
ronemun
Advanced Member

правильно
ShaggY
Member

А на сколько может вырасти ппд?))
ronemun
Advanced Member

відносно попереднього рівня для ядра 17 ППД виріс у 2,5 рази
Artistus
Digital Artist

prosha_evolist:А есть разница ппд между вин и мак?
Різниця є. На OS X вищий PPD, ніж на Linux (судячи з того, що я сьогодні побачив), а на Linux вищий, ніж на Windows.

На твою систему можна досить просто встановити OS X. Тільки треба скачати робочий образ OS X Lion для WMWare Workstation і сам воркстейшн для підготовки інсталяційної з системою. Можна зробити DualBoot поряд з відром, виділивши під це окремий розділ харда - я так на ноуті робив (тільки глибокий сон у відрі в такому випадку працювати не буде).

У мене на завданні 8062 чи якось так сьогодні показувало в 7 клієнті 37 КППД. І це не бігжаба.

Ось скрін через Teamviewer щойно зробив.

Добавлено через 11 минут 18 секунд:
ronemun
По ідеї на OS X теж можна бігжаби ганяти, але скрипт треба по-іншому переписати - тут синтаксис від Linux трохи відрізняється, здається, ближче до FreeBSD. Але я не настільки просунутий юзер і не програміст, тому сам зробити це на разі не зможу.
Вложения
MacOSXv7Client.png
ronemun
Advanced Member

я зараз теж розвязую 8090 задачу, правда в 2 потока на 3570к@4400, по моїм прикидам Мас на 20% ефективніше в часі, тобто на 35% в ППД. Хоча може бути не така велика різниця, тому що 80хх задачі при включенні гіпертрейдінга прискорюються не на 25%, як я рахував, а на всі 35-40% (як я раніше заміряв)

Запустив розрахунок на 660Ті@1162/1500.
в 7663 ППД=58550, крок 2хв 5сек, грузить 1 ядро проца на 100%
Запускав на віддаленому компютері через ultravnc. В сеансі RDP не хоче (помилки в журналі і повторна закачка 5 раз, а далі Unstabile Machine), через службу теж не йде навіть в ultravnc, на відміну від Radeona 7770, для якого просто хватає запустити 7-й клієнт як службу, навіт віддалено (команда sc)

Добавлено через 1 час 48 секунд:
раджу тим хто рахує 17 ядро на радеонах забанити сервер 171.67.108.44, з якого ідуть (рідко) задачі 11292 на 16 ядрі, а отже з дуууже низьким ППД
Последний раз редактировалось ronemun 11.05.2013 10:28, всего редактировалось 1 раз.
Artistus
Digital Artist

Так хто готовий мені допомогти зі скриптом на Mac OS? Можливо, Andrey235 ?
ronemun
Advanced Member

команда: новий пік продуктивності за 7 діб: 9,921,312
далі, якщо Бог дасть, буде новий горизонт
Последний раз редактировалось ronemun 11.05.2013 21:29, всего редактировалось 2 раза.
ShaggY
Member

Попробовал я ядро а17.. Что то как то не густо. в среднем ппд вырос на задаче 7663 на 3,5-4 тысячи, но при этом отьедается одно ядро.. и я не уверен стоит ли игра свеч в таком случае.. мож надо дрова другие.. у меня 314.07
ronemun
Advanced Member

виграли лише потужні карти (які мають багато потоків) оскільки бонуси ростуть в степені 1,5. А слабі не сильно виграли, тож для них краще старе ядро, хоч і без бонусів. Я коли писав про приріст продуктивності, то відносно попередніх значень на 17-му ядрі - адже, після вдосконалення воно прискорило розрахунки у 1,5-2 рази, тобто ППД десь у 2-2,6 рази. Але ж до цього слабі карти нвідії конкретно зливали на 17 ядрі відносно 15-го, тож тепер очки вирівнялись.
Щодо загрузки одного ядра на 100% -це постійне пересилання даних між процом і картою. Звичайно це тре виправляти в драйвері. Але якому?
Последний раз редактировалось ronemun 11.05.2013 22:07, всего редактировалось 1 раз.
Шаженла
Member

Так где сейчас лучше фолдить? Под маком?
ronemun
Advanced Member

в продовження теми щодо ефективності Віндовса http://habrahabr.ru/post/179333/" target="_blank
Ответить