Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
viperest1
Member

Скажіть будь-ласка якщо звукову карту підключити через чи до рсі-е ,то навушники потрібно вкл.лише в неї чи звук буде якісним якщо вкл.і на передній панелі?
DaKaR
Member

viperest1
Смотря какая карта.
то навушники потрібно вкл.лише в неї чи звук буде якісним якщо вкл.і на передній панелі?
передняя панель тоже подключается к дискретному звуку. Это так на всякий случай, вдруг ты не знаешь.
DEVES
Member

DaKaR: Это типо экранирование.
Пластиковое экранирование? Вау! :eek: Парни из Creative очень креативны :gigi:
P.S. А где же ASIO?
DaKaR
Member

DEVES:
DaKaR: Это типо экранирование.
Пластиковое экранирование? Вау! :eek: Парни из Creative очень креативны :gigi:
Кожух у карты сделан из толстой металлической пластины, которая массивнее аналогичных в ASUS ST/STX.
P.S. А где же ASIO?
Там же где и автомат частот у асуса ;)
в win 7 Asio неактуально
ELementX
Junior

Хочу себе взять Logitech z906. Подключение 3x3.5 мм миниджека. Встроенная карта realtek alc892 (p8z68-v pro/gen3) и я так понимаю она будет паршиво звучать. Какую звуковую посоветуете? Приоритет музыка>игры. Свободен только обычный pci слот.
ELementX
Junior

У меня Realtek ALC892. Под новую систему z906 нужна замена звуковой карты? В чем будет разница и насколько велика?
viperest1
Member

Після довгих роздумів , зважень всіх "за" і "проти" взяв собі Audio gd nfb 15.32 (asus ... stx поїхала назад в магазин :) ). Надіюся вона мене не розчарує :)
DaKaR
Member

viperest1
Это к какой ты акустике взял Audio gd nfb 15.32?
viperest1
Member

DaKaR
хочу коли появляться edifier r2700,а якщо їх таки не буде то тимчасово візьму sven royal 2r. А едіфер с730 пропали з продажу :(

Добавлено через 6 минут 25 секунд:
Забув написати:в основному він буде працювати у парі з навушниками :)
SERGBILL
Member

заменил на DG ОУ, поставил lm4562 вместо jrc5532, детальность звука возросла, высокие и средние - ТОРТ, но вот, низов стало поменьше...
зы: верну ка я как было, бумц бумц - наше всё :laugh:
viperest1
Member

Так в п'ятницю замовив,а сьогодні забрав свій цап :banan: :jump: Поки не було можливості слухати,но зовнішній вигляд і комплект кабелів більш ніж радує. Невже китайці навчилися по-людськи робити :) ? Від компа до нього буде підключено по оптичному,колонки підключу двох аудіо. Враження трошки потім будуть :)
viperest1
Member

Сьогодні нарешті дійшли руки включити його. Перші враження:підключив по усб оскільки не дійшло до мене як оптичний кабель підключити(чомусь він не заходить повністю , а лише тільки ця "головка"легко потрясу випадає :( -я їх ще не підключав,боюся щоб не зламав щось). Підключив скачав драйвер і фубар повну версію. Запустив і прозрів грало не особливо,хоч і набагато краще ніж було до :( . Тоді я зробив дзвінок другу ;) і налаштував еквалайзер у фубарі і О ЧУДО мої навушники заграли зовсім по-іншому . Я не якийсь аудіофіл який знає море термінів і писати багато букв не буду лише скажу - ВОНО ВАРТЕ КОЖНОЇ ГРИВНІ :)

Добавлено через 16 минут 48 секунд:
Забув додати чомусь гріється , можливо новий а потім буде все добре. І ще таке з якого сайту можна скачати пісні в форматі алак?
eikei
Advanced Member

viperest1
Грітися воно і буде - там є чому. Це нормально.

Китайці, до речі, багато чому навчилися в цій сфері за останні пару років. Скоро в них всі будуть вчитися.

А чому саме alac? Взагалі на торрентах все майже є.
viperest1
Member

eikei
за рахунок температури зрозумів ;)
хочу алак , бо мр3 сильно зжаті і кажуть якість втрачається :(
мене найбільше цікавить оптика ,цей кабель доки його запихати в гніздо?,може хтось кинути фото як він має бути :shuffle:
eikei
Advanced Member

viperest1
alac (він же Apple Lossless) - це специфічний формат без втрати якості, розроблений Apple. Він мало розповсюджений (це луззлесс-формат, який "розуміють" плеєри айпод), в основному всі користуються контейнерами flac і ape для луззлесу - от у цих форматах й шукайте. Я в основному з рутрекеру і торрентс.нет.уа качаю. Зазвичай музика йде при цьому у вигляді образу (одним файлом) плюс файл .cue, що містить інформацію про те, де починаються і закінчуються треки і як вони називаються. Можна порізати на окремі файли, якщо потрібно - фубар це вміє, тільки плагін для кодування потрібен (також по-моєму у випадку формату ape ще й для відтворення, за замовчанням здається цього плагіна фубар не містить, хоча можу помилятися).
Последний раз редактировалось eikei 17.04.2013 13:55, всего редактировалось 3 раза.
viperest1
Member

eikei
дякую буду качати звідти ;) і буду мати на увазі .
c0013r
Member

viperest1: мене найбільше цікавить оптика ,цей кабель доки його запихати в гніздо?,може хтось кинути фото як він має бути :shuffle:
до упора,пока не клацнет,
может кабель не тот? :gigi:

на фото видно: черная часть должна войти, а боковая насечка клацнуть, колпачек надо снимать как на 2 фото
спойлер
Изображение

Изображение
viperest1
Member

:censoured: а я баран з ковпаком пхав :facepalm: дякую завтра підключу ;)
iNvAdErS
Member

Ребят есть вопрос по Xonar DX. Имеем подключённую сзади систему 5.1, а на фронтальной панели корпуса ПК подсоединены наушники по стандарту AC'97.

И проблема в том, что очень не удобно между ними переключатся. Приходится каждый раз открывать xonar audio center и менять там источник вывода. Можно ли этот процесс как-то автоматизировать что-ли, чтоб автоматом переключало при подключении наушников ? Или хотя бы чтоб одновременно играло, а я 5.1 с пульта управления бы выключил. Потому что на встроенной звуковухе всё нормально одновременно играет, а тут каждый раз ручками менять, что есть пичалька :(
iNvAdErS
Member

Что совсем никто не знает ? :weep:
Мне то переключать не тяжело, а вот отец иногда садится послушать музыку, а включить не может.
Ответить