Последние статьи и обзоры
Новости
Дефицит видеокарт . Адекватные цены на бу видюхи. по чем брать?
-
Большой Бобо
Member
7950 кому надо в очередь
но по старой цене не ко мне
но по старой цене не ко мне
-
DaKaR
Member
не уж-то из-за кранчеров такая ерунда?
-
vikpvv
Member
Офіційного підняття цін від АМД не було ,ціни на офф сайті http://shop.amd.com/us/All/Detail/Graph ... parePrices" target="_blank ,Це ж ким себе будуть відчувати ті хто купляє карти в 2 рази дорожче ,а вони через тижня два-місяць знову стануть на місце.Або може майнери зараз стільки заробляють ,що готові викласти двійну ціну за карту ,незнаю.Але на лице явна змова баз по комплектуючим ,тому що піднялись ціни тільки на певні відеокарти а не на всі ,значить причине не в таможні ,а тут уже треба з антимонопольним звязуватись ,а не паніку робити.
-
Clay Allison
Member
DaKaR:не уж-то из-за кранчеров такая ерунда?
Тоже присоединяюсь к вопросу - неужели это сейчас так выгодно?vikpvv:майнери зараз стільки заробляють
-
yupi
Member
конечно, за месяц - машина, за второй - дача, за третий - отпуск на гаваях и своя квартира
- спойлер
-
Inspiring
Member
если хотя бы баксов 50 в день имеют, всё, бросаю работу, становлюсь майнером
-
vikpvv
Member
Дав запит на розетку
- спойлер
-
kaery
^_^
vikpvv
ага, щас взяли и отчитались тебе
ага, щас взяли и отчитались тебе
-
Geinz21
Member
vikpvv
по моему, у нас в стране, на АМК глубоко всем на***ть. Равно как и на комитет по защите прав потребителей
по моему, у нас в стране, на АМК глубоко всем на***ть. Равно как и на комитет по защите прав потребителей
-
mycolaevich
Member
Я вже й не знаю що думати... хоча варіантів всього 2: або таможня або бариги, оскільки, як мені сказали "Видеокарта HD7950-DC2T-3GD5-V2 завозилась на территорию Украины" а в продажі їх майже нема.vikpvv:Але на лице явна змова баз по комплектуючим ,тому що піднялись ціни тільки на певні відеокарти а не на всі ,значить причине не в таможні ,а тут уже треба з антимонопольним звязуватись ,а не паніку робити.
Чекаю до понеділка, подивлюсь що мені скажуть в магазині, хоча швидше за все HD 79хх по номальній ціні ще з місяць купити не вийде.
-
vikpvv
Member
kaery
Значить подам заявку в АМКУ.Через те так і живем що все терпим.
Добавлено через 5 минут 35 секунд:
Geinz21
Типова думка людини в якой"моя хата з краю" Якби люди позакидували ту ж АМКУ,або тіж бази з такими притензіями може щось і помінялося би.
Значить подам заявку в АМКУ.Через те так і живем що все терпим.
Добавлено через 5 минут 35 секунд:
Geinz21
Типова думка людини в якой"моя хата з краю" Якби люди позакидували ту ж АМКУ,або тіж бази з такими притензіями може щось і помінялося би.
-
Geinz21
Member
vikpvv
мы с соседями закидали нашего провайдера жалобами и толку с того? Полгода писали, приехали, сказали он дает нам заданную скорость и уехали. И смысл этих писем был, я так и не понял. А мало, не мало, писал весь двор, а это 5 домов и свыше 120 квартир
мы с соседями закидали нашего провайдера жалобами и толку с того? Полгода писали, приехали, сказали он дает нам заданную скорость и уехали. И смысл этих писем был, я так и не понял. А мало, не мало, писал весь двор, а это 5 домов и свыше 120 квартир
-
GRaFkiyv
Member
С каких пор Розетка стала монополистом ?vikpvv:Дав запит на розеткуякщо щось відпишуть дам знати.
- спойлер
Посему включать терпилово или покупать видеокарту по соотношению цена/производительность на текущий момент.
А вообще я понимаю тех кто кричал на каждом углу/форуме "онли 7970", а теперь не крикнешь - сразу получишь
-
vikpvv
Member
GRaFkiyv
В розетки склади з одні з найбільших в Україні.Карти піднялись майже одночасно на всіх складах -а це вже зговір ,займатись яким прямий обовязок антимонопольного.
Geinz21
А в нас провайдеру різали дроти (правда він був вообще ужасний),самі сиділи без нету ,навіть мусарята ходили розпитували,всі мовчали хто ,але потім свого добились,а потім появився другий провайдер ,на який люди перейшли просто тому ,що не хотіли з бувшим мати справу .Хоть тариф був однаковий.Методи бувають різні...Тай не порівняти кількість сусідів з кількістю людей навіть на цьому сайті .Я якщо чесно і не маю надію на відповідь з розетки через те і написав "ЯКЩО відпишуть " ,а от антимонопольний відповідати на звернення громадян зобовязаний по закону.
В розетки склади з одні з найбільших в Україні.Карти піднялись майже одночасно на всіх складах -а це вже зговір ,займатись яким прямий обовязок антимонопольного.
Geinz21
А в нас провайдеру різали дроти (правда він був вообще ужасний),самі сиділи без нету ,навіть мусарята ходили розпитували,всі мовчали хто ,але потім свого добились,а потім появився другий провайдер ,на який люди перейшли просто тому ,що не хотіли з бувшим мати справу .Хоть тариф був однаковий.Методи бувають різні...Тай не порівняти кількість сусідів з кількістю людей навіть на цьому сайті .Я якщо чесно і не маю надію на відповідь з розетки через те і написав "ЯКЩО відпишуть " ,а от антимонопольний відповідати на звернення громадян зобовязаний по закону.
Последний раз редактировалось vikpvv 11.04.2013 20:29, всего редактировалось 1 раз.
-
Eurofighter
Member
Эта вся ситуация мне напоминает курс гривны по отношению к доллару эдак в 2009 -2010году
-
vikpvv
Member
А мені нагадує ситуацію з картоплею позамтої осені ,коли хтось сказав що нема врожаю і осінню мішками в дворах її розкупляли по 6 гр ,а потім зимою в магазинах свобідно продавалась по 3
-
Geinz21
Member
vikpvv
только не АМК, а комитет по защите прав потребителей. В АМК на розетку писать надо, если только у них радеоны
только не АМК, а комитет по защите прав потребителей. В АМК на розетку писать надо, если только у них радеоны
-
Jumper007
Member
Inspiring
Ты хоть бы вникнул поверхностно в кранчинг, а потом писал такое
Там нет такого понятия как ** в день, такого в принципе не бывает когда ничего не делаешь вообще и получаешь ** в день
например вчера вечером за час курс биткоина скакнул раз 10 от 100 до 180 у.е., кто то заработал а кто то наоборот.
Там нет такого понятия как ** в день, такого в принципе не бывает когда ничего не делаешь вообще и получаешь ** в день
например вчера вечером за час курс биткоина скакнул раз 10 от 100 до 180 у.е., кто то заработал а кто то наоборот.
-
MaJ0r
Advanced Member
а кто "не заработал"? Это не живые деньги, даже если продал по 10 - ты продал воздух )Jumper007:Inspiring