Новости
Последние статьи и обзоры
AMD Phenom II X4 940 чи Intel Core 2 Duo E8500?
-
rto
Junior
Зараз є Е8500 в номіналі, розгін не планується, який я отримаю приріст в іграх без розгону якщо поміняю на AMD Phenom II X4 940+Gigabyte GA-MA790X-UD4
-
Rost
Advanced Member
rto
Смотря в каких играх. Многопоточных - выиграеш, однопоточных и двухпоточных скорей всего проиграеш. В любом случае, сли имеется возможность провести такой обмен - я бы менялся.
Смотря в каких играх. Многопоточных - выиграеш, однопоточных и двухпоточных скорей всего проиграеш. В любом случае, сли имеется возможность провести такой обмен - я бы менялся.
-
rto
Junior
там доплата 120 у.е чи це варта того. Ще може враховуючи що 775 устаріла а 1156 і 1366 за дорого
-
Rost
Advanced Member
З такою доплатою мiнятись не варто. Краще залишитись на 8500, а потiм замiнити його на квад.rto: 120 у.е
-
rto
Junior
Q9550 така ж доплата. 120 кажеш не варта того?але 775 доживає своє
-
pasha4ur
Member
Лучше на 790GXrto:Gigabyte GA-MA790X-UD4
-
rto
Junior
і в амд є свої плюси
Добавлено спустя 1 минуту 6 секунд:
790GX трохи дорожче є обмежений ліміт
Добавлено спустя 1 минуту 6 секунд:
790GX трохи дорожче є обмежений ліміт
-
Rost
Advanced Member
агаrto:120 кажеш не варта того?
-
almazmusic
Король клавиатуры
rto:але 775 доживає своє
что он там доживает, не мели ерунды...
-
rto
Junior
я маю на увазі що підтримка LGA 775 закінчується нових проців вже не буде[/quote]
-
LuckyHawk
Member
almazmusic +1 нифига себе дожывает... дожывает сейчас 939ый и 478.rto:але 775 доживає своє
Кроме того сомневаюсь что под АМ2+ или АМ3 выпустят что то мощнее 955 фена и если брать такую систему то апргрейдить камень будет всеравно уже некуда, так какая разница?
С доплатой 120 не стоит.
-
rto
Junior
http://overclockers.ru/lab/33232.shtml" target="_blank амд вже випустила 2-х ядерні які досить не погано дивляться з Е8400 з різницею в ціні більш як 50 у.е.+ мама для інтела трошки дорожча
-
Nick.ua
LN2 Xtreme member
лучше всех Е8500 
-
rto
Junior
я знаю що Е8500 прикольний проц, я просто хотів би 4-х ядерник і хочу знати чи буде реальний приріст в загальному
-
Rost
Advanced Member
в играх не сильно. Например ГТА4 будет намного шустрее бегать, а сталкеру от такой замены все равно.rto:хочу знати чи буде реальний приріст в загальному
в прогах - смотря в каких, но в большинстве многозадачных будет серьезный прирост.
в общем - менять можно но не за 120 бакинских.
-
rto
Junior
120 це за проц+маму амд на проц + маму інтел(П35дс3л)
-
DaKaR
Member
На x4 только ГТА4 быстрее пойдёт, остальное может даже медленнее
-
rto
Junior
я думаю що 2 лишніх ядра не помішали би 
-
DaKaR
Member
Якщо так думаш, то навіщо питаешя думаю що 2 лишніх ядра не помішали би
-
D-FIRE
Member
А "Bulldozer" не вщёт ?LuckyHawk:almazmusic +1 нифига себе дожывает... дожывает сейчас 939ый и 478.rto:але 775 доживає своє
Кроме того сомневаюсь что под АМ2+ или АМ3 выпустят что то мощнее 955 фена и если брать такую систему то апргрейдить камень будет всеравно уже некуда, так какая разница?
С доплатой 120 не стоит.