Последние статьи и обзоры
Новости
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ronemun
Advanced Member
Кеплер підтримує OpenCL, тільки не на всі свої можливості. Новіший драйвер це виправить. Звичайно, ядро 17 навіть прості Кеплери і Фермі недостатньо ефективно використовує (потужні чіпи).
-
Zhekawork
Advanced Member
ronemun
Где то уже писали что НВ сливает в ОЦЛ АМД, сейчас на 560 пришла задача на 17 ядре 6962 посмотрим, ппд остался как и на 15 ядре, подскажите где можно найти все проекты, а то не могу найти (
Добавлено через 9 минут 8 секунд:
ronemun, запили ссылку плиз в шапку Таблица всех задач с очками и бонусами
Где то уже писали что НВ сливает в ОЦЛ АМД, сейчас на 560 пришла задача на 17 ядре 6962 посмотрим, ппд остался как и на 15 ядре, подскажите где можно найти все проекты, а то не могу найти (
Добавлено через 9 минут 8 секунд:
ronemun, запили ссылку плиз в шапку Таблица всех задач с очками и бонусами
-
SergeyR
HWBOT OC Team
Завтра проверим , что это за Titan
-
ronemun
Advanced Member
Zhekawork
зроблено
зроблено
-
ronemun
Advanced Member
Romanovfastov 12.000.000 6.000 WU
-stan- 4.000.000
-stan- 4.000.000
-
ronemun
Advanced Member
808х задачі очки не зрозумілі дають - деколи у 1,5-2 рази нижче ніж завжди (принаймні 8080 і 8082 такі). Чи то так має бути а я їх між собою плутаю?
-
Morrok
Junior
Прошу помощи. Какие настройки для клиента 7.2.9 мне лучше всего выставить. Фолдю в Win 7 x64 на проце I3 2100 видик - старая квадра fx1500.
-
di2di
Member
Morrok
обнови клиент, поставь SMP
обнови клиент, поставь SMP
-
ronemun
Advanced Member
зараз у 7 клієнті повна автономія - я про те що на будь які настройки йдуть тільки одні задачі - 8080-8084, деколи 807х (вони коротші). Деколи, частіше на настройках позамовчуваню, проскакують інші але вони знааачно довші, а очки приблизно тіж. Краще виставити client-type=bigadv (див. https://www.overclockers.ua/blogs/blog/ ... e/678.html" target="_blank розділ SMP)
На цій відеокарті (це чіпи Geforce 7 серії) не можливо рахувати
На цій відеокарті (це чіпи Geforce 7 серії) не можливо рахувати
-
ronemun
Advanced Member
silver 1,000 WU
-
Andrey235
Member
И как Титан?SergeyR:Завтра проверим , что это за Titan
-
ronemun
Advanced Member
в мене за останні 2 дні вже 2х8103 і 2х6901 майже готові накрились
і все через переписування з одного компа на інший (з більш завантаженого чи слабшого на меньш завантажений і сильніший). А також через переключення режимів smp (вимагає зупинки віртуалки і зміни потоків) для зменшення навантаження в робочий час. Все пошкодження файлів, клятий VirtualBox
також 1х8103 здалась, але очки не зарахувались через корегування конфігурації посередині розрахунку. Хоча попередня задача, але неБЖ, зарахувалась нормально.
і все через переписування з одного компа на інший (з більш завантаженого чи слабшого на меньш завантажений і сильніший). А також через переключення режимів smp (вимагає зупинки віртуалки і зміни потоків) для зменшення навантаження в робочий час. Все пошкодження файлів, клятий VirtualBox
також 1х8103 здалась, але очки не зарахувались через корегування конфігурації посередині розрахунку. Хоча попередня задача, але неБЖ, зарахувалась нормально.
Последний раз редактировалось ronemun 23.03.2013 16:54, всего редактировалось 2 раза.
-
Morrok
Junior
Це я й сам розумію, просто написав "шоб було") Дякую за пораду.На цій відеокарті (це чіпи Geforce 7 серії) не можливо рахувати
-
SergeyR
HWBOT OC Team
Andrey235
Никак.... очень слабо пока, на задаче 8071-36800 ппд
На бонусных не работает, вылетает драйвер.
Никак.... очень слабо пока, на задаче 8071-36800 ппд
На бонусных не работает, вылетает драйвер.
-
ronemun
Advanced Member
вчора і сьогодні у Лінуксі самі 6901 ідуть, жодної 810х не можу зловити
-
ShaggY
Member
А у меня идут какие угодно, только не 6901..(
-
ronemun
Advanced Member
какие угодно - тобто 8101-8103? Постав фільтр у брендмауері
-
ShaggY
Member
Нет, любые.
-
ronemun
Advanced Member
на параметри для БЖ ідуть тільки БЖ задачі: 6901 і 810х. Отже ти не вірні параметри виставив.
bigpackets=big
extra_parms=-smp -bigbeta
memory=4000
type=4
замість bigbeta може бути bigadv, memory>2800, type=3 або 4
Ну і головне: система має бачити 16 ядер - чи через скріпт, чи через параметри у віртуалці (як у VirtualBox). Якщо обрахунок іде у VirtualBox, то я виставляю спочатку 16 потоків, запускаю віртуалку, ловлю задачу, зупиняю віртуалку, виставляю реальне число потоків, і знов запускаю віртуалку. Це тому що VirtualBox тупить при більшій кількості потоків ніж є, навіть якщо ти запустиш клієнт з вірним smp
у VMware, в новіших версіях Лінукса старий скріпт corefix не працює, тут обговорювали його редакцію, але щось не зрозуміло. Може хто викладе вірну версію?
bigpackets=big
extra_parms=-smp -bigbeta
memory=4000
type=4
замість bigbeta може бути bigadv, memory>2800, type=3 або 4
Ну і головне: система має бачити 16 ядер - чи через скріпт, чи через параметри у віртуалці (як у VirtualBox). Якщо обрахунок іде у VirtualBox, то я виставляю спочатку 16 потоків, запускаю віртуалку, ловлю задачу, зупиняю віртуалку, виставляю реальне число потоків, і знов запускаю віртуалку. Це тому що VirtualBox тупить при більшій кількості потоків ніж є, навіть якщо ти запустиш клієнт з вірним smp
у VMware, в новіших версіях Лінукса старий скріпт corefix не працює, тут обговорювали його редакцію, але щось не зрозуміло. Може хто викладе вірну версію?
-
Shadowkiller
Member
Всем привет! Есть ли смысл греть 560ti + I5-2400?