Допоможіть вибрати відеокарту під процесор

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Junior

є бажання купити gtx 660 ti а ось який проц для неї бажаний щоб витягував з неї максимум чи трохи більше ніж 70 процентів не знаю порадьте чи то АМД чи іНТЕЛ + материнку зразу щоб не шукати потім =)
дякую наперед.
viperest1
Member

Є тема "підбір комплектуючих" і "вибір відеокарт". Вам туди. А взагалі напишіть який бюджет і до якого проца більше "душа лежить" ;)
driba
Junior

на майбутнє буду знати =)
на разі думав і3 або fx 6100, а ось чи витяне один з них все , а бюджет не великий на проц нажаль, але напишіть щось бажане для відеокарти щоб знав на майбутнє =)
YumaX
Member

driba
Если fx 6100, то fx-6300, + графон 7870, за 660ти переплачивать нет смысла если дружишь с разгоном ;)
Nic_Roman
Member

за потрачені гроші на gtx 660 ti можна взяти 7950, я б радив якщо позволяє гаманець і5 чи 8350 + 7950( та сама ціна що і в 660ті ) чи 7870

Добавлено через 1 минуту 41 секунду:
driba
ви хоча бюджет оголосіть
driba
Junior

ви мені скажіть головне чи fx6100 витягне 660ti чи 7950 так як в дальнішому я буду брати новіший проц
на проц поки що малий бюджет до 140 у.о
якщо можна поясніть чому ж все таки брати кажите 7950 ніж 660 ? по тестах ніби не велика різниця але знаю що в мене не було проблем з зеленими ніколи тому думав брати 660
Samson
Member

driba:в мене не було проблем з зеленими ніколи тому думав брати 660
Жить без проблем каждый может! Радеон берите, попробуйте жить по-другому! :up:
viperest1
Member

driba
ви правильно написали різниця між 660 і 7950 велика,але не у тестах а у ціні. Ну і якщо в розгін 7950 то одержимо 7970 в номіналі. Так що вибір однозначний ;)
driba
Junior

ясно з відеокартою, а проц все ж таки 6300 рекомендуєте ? чи 6100 витягне ?
Inspiring
Member

хочется 660ти бери 660ти, но проц если брать амд то 6300, а не 6100
driba
Junior

дякую всім за поради ! а на останнє як всетаки правильно підбирати проц+відеокарта ) ?
Samson
Member

Кстати, для тех , кто хочет жить без проблем, тишки (660ТИ) пошли вниз в цене на розетке. Сейчас можно МСИ взять за 300 баксов http://hard.rozetka.com.ua/msi_n660ti_2 ... 1/p264556/" target="_blank , здесь турбобуст имеет +80МГц, плюс кирпич(референс) тихая СО и воздух горячий гонит вон.Или http://hard.rozetka.com.ua/inno3d_n660_ ... s/p233195/" target="_blank Как говорится "не буди лиха, пока оно тихо", если есть копрейка, то берите, что задумали, не ошибётесь.
А камень вот этот берите http://hard.rozetka.com.ua/intel_i5_3470/p228925/" target="_blank Самое оптимальное соотношение по цене/производительности. Брать вишеру не стоит. ВО-первых для игр 6 потоков - избыточны, а во-вторых слаб он и толку от разгона практически нет.
такоэ
Member

driba
а на останнє як всетаки правильно підбирати проц+відеокарта )
все деньги в карту , а проц на сдачу. Как-то так..Кста неплохие фены уже по 90 у.е. раздают.
YumaX
Member

driba
Во что вообще шпилить бушь, если например в WOT, то здесь и3 + на сдачу ВК, лучше бюджет озвучь, а мы прикинем ;)
driba
Junior

ну я люблю поіграти крізіс 3 і старкрафт новий, а онлайн не дуже часу не хватає з роботою та і бюджет 200 - 250 на проц і мамку
такоэ
Member

driba
фена бери 970-го и мамку кую-нить за 80, остальное к виде добавь и будет счастье
ATIRadeon
Member

и3 4.1ГГц + 7870 = 45средних фпс фрапсом и 35 средних фпс реальных
valdim
Member

ATIRadeon:и3 4.1ГГц
это имеется ввиду умерший 1156 сокет ?
ATIRadeon
Member

valdim:
ATIRadeon:и3 4.1ГГц
это имеется ввиду умерший 1156 сокет ?