Новости
Последние статьи и обзоры
Якісний корпус до 200$
-
DefenderOfTheNation
Junior
Вітаю!
Вирішив в скорому часі купити новий корпус для свого пк. Цього разу вже не думаю економити.
Тому вибір припав на корпуси фірми Corsair - як на мене найбільш строгий дизайн без зайвих викаблучувань.
Цікава модель Graphite Series 600T Silver Edition або біла версія, вбиває те що на передній панелі лише 1 USB3 та і ціна 180.
Інша модель більш цікава Vengeance C70 Arctic White, але вбиває сітка на боковому вікні для вентиляторів. Вона зводить нанівець всі красоти акрилового віконця.
Знайшов досить цікавий Cooler Master Storm Stryker. - Повний фарш роз`ємів на передній панелі і т.д. Але не дуже полюбляю таких собі "трансформерів" - які з вигляду нагадують скоріше дитячі іграшки - конструктори, аніж серйозну річ.
Тому якщо хтось може навести декілька серйозних аргументів щодо цих моделей, або надати інші цікаві пропозиції в ціновому діапазоні до 200$ - то буду вельми вдячний.
Вирішив в скорому часі купити новий корпус для свого пк. Цього разу вже не думаю економити.
Тому вибір припав на корпуси фірми Corsair - як на мене найбільш строгий дизайн без зайвих викаблучувань.
Цікава модель Graphite Series 600T Silver Edition або біла версія, вбиває те що на передній панелі лише 1 USB3 та і ціна 180.
Інша модель більш цікава Vengeance C70 Arctic White, але вбиває сітка на боковому вікні для вентиляторів. Вона зводить нанівець всі красоти акрилового віконця.
Знайшов досить цікавий Cooler Master Storm Stryker. - Повний фарш роз`ємів на передній панелі і т.д. Але не дуже полюбляю таких собі "трансформерів" - які з вигляду нагадують скоріше дитячі іграшки - конструктори, аніж серйозну річ.
Тому якщо хтось може навести декілька серйозних аргументів щодо цих моделей, або надати інші цікаві пропозиції в ціновому діапазоні до 200$ - то буду вельми вдячний.
-
S
Member
смотри на Lian LiDefenderOfTheNation:Цього разу вже не думаю економити.
-
GRaFkiyv
Member
Я выбрал Cooler Master Storm Stryker - противоположность ящикам ЛаянЛи.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 634&type=3" target="_blank
Корсары тоже неплохи, замки на боковой стенке - на любителя.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 634&type=3" target="_blank
Корсары тоже неплохи, замки на боковой стенке - на любителя.
-
Жора
Member
DefenderOfTheNation
смотри ЛС
смотри ЛС
-
S
Member
надо сразу было кодеген брать чё уж тамGRaFkiyv:Я выбрал Cooler Master Storm Stryker - противоположность ящикам ЛаянЛи.
-
bugaga1100
Member
На CoolerMaster CM690II не обращали внимания?
Довольно неплохой корпус, цена тоже.
Довольно неплохой корпус, цена тоже.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
DefenderOfTheNation
У меня был 600T White. Он стиралку напоминает
. Вживую выглядит не так красисо, как на фото. Из плюсов - много места за задней крышкой, можно удобно кабели уложить.
У меня был 600T White. Он стиралку напоминает
-
Жора
Member
Vovchic_jrc
Он стиралку напоминает
Он стиралку напоминает
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Жора
Ну серьезно
Вживую он пузатый, за счет пластикового обвеса + ручка реобаса точно как от стиралки
.
Ну серьезно
-
Жора
Member
Да вполне согласен с тобойVovchic_jrc:Жора
Ну серьезноВживую он пузатый, за счет пластикового обвеса + ручка реобаса точно как от стиралки
.
-
GRaFkiyv
Member
Та не - чёрный гроб Лайан Ли - наше усёS:надо сразу было кодеген брать чё уж тамGRaFkiyv:Я выбрал Cooler Master Storm Stryker - противоположность ящикам ЛаянЛи.
-
Dert
Member
Фото 2 - "чемоданчик" 
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Да и у 600T есть проблема с вентиляторами. 200-ка, которая на фронте, шумная и очень тонкая. Тяжело ей подобрать тихую замену.
-
Жора
Member
Кастомс кейсDert:Фото 2 - "чемоданчик"
-
zmax
Member
проходите сразу эту стадию, зачем вам такие гробы?DefenderOfTheNation:Вітаю!
.....
хотите аккуратно и красиво - собирайте комп в мини корпусах.
обычный качественный ATX без побрякушек стоит примерно $100
-
DefenderOfTheNation
Junior
zmax
Як наприклад Zalman MS800 Plus?
https://www.overclockers.ua/power/zalma ... -plus/all/" target="_blank
Як наприклад Zalman MS800 Plus?
https://www.overclockers.ua/power/zalma ... -plus/all/" target="_blank
-
Жора
Member
DefenderOfTheNation
Так он черный ? Вы же написали что хотите светлый
Так он черный ? Вы же написали что хотите светлый
-
DefenderOfTheNation
Junior
Жора
я просто привів приклад в ціновому діапазоні
я просто привів приклад в ціновому діапазоні
-
dahaka423
Member
подивися також на
Thermaltake New Soprano Snow Edition VO900M6N2N - красивий, продуманий корпус з шумоізоляцією, правда максимум 3 вентилі (120 і 200 вже встановлені) - собі такий хочу
Thermaltake Level 10 GT(S) Snow Edition - може сподобається, хоча мені не дуже
Thermaltake Overseer RX-I Snow VN700M6W2N - та ж ситуація
Thermaltake Commander MS-I Snow Edition - туди ж
Aerocool PGS XPREDATOR Black X1 White - багатувато дірок, та й метал тонкуватий
Aerocool PGS MECHATRON White-W - аналогічно, хоча під повністю пасивний комп можна взяти
Cooler Master CM 690 II Advanced Black & White USB3.0 (RC-692A) - непоганий апарат
Cooler Master Silencio 550 - є версії білі, теж з шумкою, не сподобалася глянцева передня панель, і максимум 3 вентилі
Thermaltake New Soprano Snow Edition VO900M6N2N - красивий, продуманий корпус з шумоізоляцією, правда максимум 3 вентилі (120 і 200 вже встановлені) - собі такий хочу
Thermaltake Level 10 GT(S) Snow Edition - може сподобається, хоча мені не дуже
Thermaltake Overseer RX-I Snow VN700M6W2N - та ж ситуація
Thermaltake Commander MS-I Snow Edition - туди ж
Aerocool PGS XPREDATOR Black X1 White - багатувато дірок, та й метал тонкуватий
Aerocool PGS MECHATRON White-W - аналогічно, хоча під повністю пасивний комп можна взяти
Cooler Master CM 690 II Advanced Black & White USB3.0 (RC-692A) - непоганий апарат
Cooler Master Silencio 550 - є версії білі, теж з шумкою, не сподобалася глянцева передня панель, і максимум 3 вентилі
-
Gringo Killah
Junior
Взял себе С70 корсаровский, он прекрасен